Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » NAUKA I DRUŠTVO » RELIGIJA, FILOZOFIJA I PSIHOLOGIJA » "Vehabije" i "Vehabijke" 1907 g » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Stranica (95): « prva ... « prethodna 87 88 89 [90] 91 92 93 sljedeca » ... zadnja » Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
prowler2 prowler2 is a Male
moforaja

Poruka: 5249

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

citat od Stari Grad:

citat od alipasino:

Pokusao sam pa ne ide, ti si prvi prizvao copor ovdje, idem ja u setnju, cekam pp sutra. 04.gif

Haj haj, obnovi malo gradivo od SANU-a... malo smo te pobrkali ovdje, pa se vrati svježe nafilovan.

-
Koja bolest 21.gif

03-25-2016 22:19 prowler2 is offline Pregledaj poruke od prowler2 Dodaj prowler2 u listu prijatelja
moforaja

citat od refleksija:

raznesite ovu temu molim vas 35.gif

hahahah
Dobro kazesh. Raznesite 10.gif

03-25-2016 22:19 prowler2 is offline Pregledaj poruke od prowler2 Dodaj prowler2 u listu prijatelja
moforaja

citat od Stari Grad:

Evo, sad æu, Refla, sad æemo vidjeti sve (ili makar jedan dio), u iduæem postu ili nekoliko.

Sve æe vas se ukazati...

... ako veæ odavno nije...

-
Davno si se ti ukazao latentni lazove 33.gif

03-25-2016 22:20 prowler2 is offline Pregledaj poruke od prowler2 Dodaj prowler2 u listu prijatelja
Stari Grad Stari Grad is a Male
moforaja

Poruka: 10597

citat od prowler2:

citat od Stari Grad:

Ono što je naravno još jezivije u ovakvoj stvari je da ovako maloumne, bezumne i retardirane pojave kao ovaj

eutanazije sporofitiljko

alipasino

i slièni im mentalno retardirani trabanti tipa provreli, itd.

i dalje postoje i i dalje se bave revizionistièkim bljuvotinama, iz kojih naravno - i zorno osvjedoèeno - i dalje viri spremnost na istu onu mržnju i mrak i èemer na koju nas je jednim dijelom svog èlanka Kahroviæ-Posavljak podsjetila.

Ugodan vam ostatak života, dragi forumaši i bivši sugraðani.

-
    Hahaha. Jebo te provleri u chmarnjak 33.gif Bivshi su tebi bili odavno. Niko te bola ne voli. Tvojih lazi su svi odvech siti. Kako to ne mozesh da prihvatish u toj tvojoj bolesnoj tintari ???? Halllooo hablechino.

Dokazao si sam nebrojeno puta, i nastavljaš dokazivati
da si ti sve drugo nego hableèina, i da te svi ovdje prisutni svi vole...
u svom preostalom velikom broju aktivnih...
tj. onima od njih (s) kojima se još nisi (nizašta) zakaèio...
da sad ne vadim postove gdje su baš tebi na jedan ili drugi naèin isti i dršku od metle...
pitaj se i zašto su ti oni to tako.

Bivši su mnogi, ogromna vecina, bili vama odavno, i napustili forum.

Ništa manje
    neki od vas
njima bivši, dapaèe.

Prvo i najviše zbog onih koji tebi drže svijeæu ovdje, nakon toga iz nekih drugih razloga (èlanova koji
se ližu s takvima ko ti i još ljigavijima,
a tek onda zbog takvih psetenja i polupismenih, nabrijanih majmuna ko što si bio i ostao.

Tako da mi jest jedan broj i meni bivši, jer gledam kako se postavljaju i kako rezonuju,
i shodno tome i pišem. Kako tebi, kad imam takata, tako nekad i njima.

Bivši, kako da ne,
kako meni tako i onima koji možda ovo sve više i ne gledaju,
a koji su mi se javili muajim kad su ovo sve napustili, i rekli i zašto,
npr. bivši nick Èežnja, izmeðu ostalih.
Ja dobro znam šta mi je napisala i ona i ti ini drugi, o ovom svemu i s kojim GAÐENJEM,
(i mrsko mi je velikim dijelom što nju ovdje i spominjem, pred takvim imbecilima i spodobama),

u isti mah kad se ispisala odavde. Jedna od brojnih koji su to tako SVOJEVREMENO uèinili.
Pitajte se zašto. Što su se baš meni javili (i još nekom) a ne takvima ko ti.

Volim imat posla s pametnim svijetom van ovog vrtiæa koji je, zbog takvih ko ti i slicnih ljigavaca
koji je ližu s tobom i tebi slicnima (mada si ti stvarno unikat gluposti i kognitivne zaostalosti)

spao na pet-šest aktivnih

s dodatkom budala i bolesnika koji se jave da nam objasne cijom zaslugom smo ovdje,
i danas gdje jesmo svi zajedno, i usput preberu po ženama i rodbini i porodicama, ko i ti,

nego èitati izmeðu ostalog i tvoju bolest i mržnju svaki put ha otvoriš tu labrnju ovdje.

A ti nastavi lagati i sebe samog uvjeravati u vlastite laži, to valjda i leži biološki negdje u tebi.

-

moju licnost , a ne moj forumski lik!!!
) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje
    tiranije
...

broj ispravljanja poruke: 4, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-26-2016 u 03:39.

03-26-2016 02:47 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
tana tana is a Male
rigorozni

Poruka: 17886

haj dobro sve to, ali okle moj citat izvadi sa teme "ask sahbaz" i ovdje ga postavi. nidje veze.

03-26-2016 06:12 tana is offline Posalji email za tana Homepage of tana Pregledaj poruke od tana Dodaj tana u listu prijatelja
moforaja

Hronološki ili konceptualno ?

-

...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
    tiranije
...

03-26-2016 06:19 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
tana tana is a Male
rigorozni

ne znam za hronoloski, ali konceptualno

ti si pretpostavio da sam ja procito sve sto je pisano na forumu prije nego sto sam otiso na sahbaza.

ali pretpostavke su cesto pogresne, sto smo upravo demonstrirali

03-27-2016 06:20 tana is offline Posalji email za tana Homepage of tana Pregledaj poruke od tana Dodaj tana u listu prijatelja
moforaja

Ok onda, ako je konceptualno da on pièi, kao jaran, onda proèitaj šta je napisano na forumu, i kako je napisano.

Ne znam ni ja, ti najbolje znaš, a meni je dosta toga ovdje bezveze.

Prije svega, nazivanje ljudi "ustašama i provokatorima", ponavljano xy puta., to proðe s opomenom, i
onda po starom jovo nanovo veæ po ko zna koji put.

Drugo, davanje opomena veæ 2 puta zbog spominjanja familije drugima (psovanja, taènije reèeno)
- ne znam šta pravilnik govori, možda treba 3 puta pa da se nešto ozbiljnije uradi, ili možda 33.

Mogao bih spekulirati i o tom kakvi bi aršini bili da je isto (ama baš u detalj isto) napisano moderatorima na adresu,
jer imaju drugaèije mišljenje od nekog ko usput
njihovo mišljenje namjerno, s predumišljajem, tumaèi kako mu paše (fol mahnit pa ne zna šta je stvarno reèeno).

Samo da bi isto to sraèunato VLASTITO, NAMJERNO pogrešno tumaèenje iskoristio
kao podlogu za hebavanje familije i trpanje u ustaštvo.

I imao bih ovdje još ponešto napisati, ali veæ odavno viðen film, pa eto, vidimo se ponovo
nakon nako heftu ili tako, nakon što onaj imbecil ponovo doðe naroljan ovdje i poène prosipati otrov po svom starom uhodanom obièaju.

-

tiranije
...

broj ispravljanja poruke: 2, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-27-2016 u 07:06.

03-27-2016 07:03 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
moforaja

01.gif

03-28-2016 04:36 prowler2 is offline Pregledaj poruke od prowler2 Dodaj prowler2 u listu prijatelja
moforaja

citat od tana:

ne znam za hronoloski, ali konceptualno

ti si pretpostavio da sam ja procito sve sto je pisano na forumu prije nego sto sam otiso na sahbaza.

ali pretpostavke su cesto pogresne, sto smo upravo demonstrirali
Pretpostavke su veoma zeznute. SG nije svjestan toga. Stoga, oprostiti mu se mora.

03-28-2016 04:39 prowler2 is offline Pregledaj poruke od prowler2 Dodaj prowler2 u listu prijatelja
moforaja

citat od Stari Grad:

Ok onda, ako je konceptualno da on pièi, kao jaran, onda proèitaj šta je napisano na forumu, i kako je napisano.

Ne znam ni ja, ti najbolje znaš, a meni je dosta toga ovdje bezveze.

Prije svega, nazivanje ljudi "ustašama i provokatorima", ponavljano xy puta., to proðe s opomenom, i
    onda po starom jovo nanovo veæ po ko zna koji put.

Drugo, davanje opomena veæ 2 puta zbog spominjanja familije drugima (psovanja, taènije reèeno)
    - ne znam šta pravilnik govori, možda treba 3 puta pa da se nešto ozbiljnije uradi, ili možda 33.

Mogao bih spekulirati i o tom kakvi bi aršini bili da je isto (ama baš u detalj isto) napisano moderatorima na adresu,
    jer imaju drugaèije mišljenje od nekog ko usput
    njihovo mišljenje namjerno, s predumišljajem, tumaèi kako mu paše (fol mahnit pa ne zna šta je stvarno reèeno).

Samo da bi isto to sraèunato VLASTITO, NAMJERNO pogrešno tumaèenje iskoristio
    kao podlogu za hebavanje familije i trpanje u ustaštvo.

I imao bih ovdje još ponešto napisati, ali veæ odavno viðen film, pa eto, vidimo se ponovo
    nakon nako heftu ili tako, nakon što onaj imbecil ponovo doðe naroljan ovdje i poène prosipati otrov po svom starom uhodanom obièaju.

-
Samo ti pishi gospodine. Nebi se nasmijao ono poshteno , grohotom, da tebe nema I tih tvojih " Analiza " 10.gif

03-28-2016 04:46 prowler2 is offline Pregledaj poruke od prowler2 Dodaj prowler2 u listu prijatelja
moforaja

Od sada nisi vishe Gmaz nego Analiza. Djesi ANALIZA ..... 01.gif

03-28-2016 05:35 prowler2 is offline Pregledaj poruke od prowler2 Dodaj prowler2 u listu prijatelja
alipasino
SexNepoznat

Poruka: 55

Stari Grad nije bolest sve sto boli. 13.gif Gdje su ti pp-ovi od treba mongoloidu jedan. 13.gif Sto lazes i sebe i druge, firaunu onaj firaunski. 04.gif

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane alipasino dana 03-28-2016 u 12:04.

03-28-2016 12:03 alipasino is offline Pregledaj poruke od alipasino Dodaj alipasino u listu prijatelja
moforaja

Pp-ovi su prebaèeni, na starom komp-u.

Zbog tebe ga ne vrijedi ponovo ni stavljati u pogon.

Osoba postoji, i rodica je od tane (ako se ispravno sjeæam), ober-moderatora ovdje. Jedna od onih brojnih od kojih mnogi danas ovdje nisu prisutni ni kao gosti...

Što se tièe mongoloida i firauna, ne znam šta bih ti rekao, sem što ti je signatura tipièna za odreðen sloj likova na internet-u, koji u stvarnosti jesu ono šta jesu.

Haj ti bog te veselio, izuèavaj istorijske uzroke rata u BiH i zasluge glavnog krivca A. Izetbegoviæa.

Dok ti @pravi i ostatak ekipe ponovo ne doðu ne uzmu te malo ko zadnji put (ono nešto s trehom 01.gif).

Pozdravi prijatelja u dvojcu bez kormilara, pošto ga libo nešto za tebe, a pojavljujete se simultano.

-

tiranije
...

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-28-2016 u 12:44.

03-28-2016 12:30 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
moforaja

citat od prowler2:

01.gif

01.gif

Sa oglasne table, od moderatora:

citat od tana:

citat od prowler2:

Hrvatska vojska po uzoru na pravu vojsku ????

Pichka ti materina provokashka.

Pizdo jedna ustashka.

Prava Hrvatska vojska je bila u mostaru. Istina. Mostarci su je odjebali sve sa kurshumima.

Jebla te ta Hrvatska vojska.

Pichko jedna provokatorska.

Jebo to Franja I Sloba u pakshu.

Ako bog da sreshcemo se u Molstaru.

Samo shto chu morati chuvati ledja. Ti znash ko sam. Ja ne znam ko si ti.

Smrdljivi ustasho.

pravila su vrlo jasna.

zabranjeno psovanje familije. zabranjeno nazivati clanove cetnik, ustasa i slicno

opomena administratora

tiranije
...

broj ispravljanja poruke: 2, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-28-2016 u 12:45.

03-28-2016 12:34 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
green green is a Male
Super Moderator

Poruka: 7086

odgovor selefije, da li je dozvoljen odlazak na more...

nUZNTIlXwPc

04-15-2016 16:36 green is offline Pregledaj poruke od green Dodaj green u listu prijatelja
vjetar vjetar is a Male
moforaja

Poruka: 13977

..necu ni da gledam ovaj klip a recu odgovor

..meni je drago otici a i dize mi se ona stvar cesto gledajuci u gole guzice

..vjerovatno i zenama nije mrsko kad prodje neki napucani frajer sa cvikama i dobrom alatkom u gacama sto one znaju da primjete ..tako da je odlazak na more cista pohota ..ako cemo biti u vjeri naravno da nije dobro

spavajte ko lavovi i ko kraljevi

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane vjetar dana 04-15-2016 u 21:23.

04-15-2016 20:16 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
vjetar vjetar is a Male
moforaja

Poruka: 13977

..kako ce biti dobro na moru kad mi je stalno donji pritisak povisen

spavajte ko lavovi i ko kraljevi

04-15-2016 20:21 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
tana tana is a Male
rigorozni

cuj serijatska plaza, cuj da idu u januaru i februaru. cuj da zatvore oci. cuj nema hajra od morske obale.

e golemo.

ako sam dobro shvatio ovaj pajdo je neka faca u bih koji se kao pita kad je rijec o religiji.

e golemo ...

04-15-2016 22:34 tana is offline Posalji email za tana Homepage of tana Pregledaj poruke od tana Dodaj tana u listu prijatelja
green green is a Male
Super Moderator

Poruka: 7086

a Crnogorci su munje nebeske... èuj napravili šerijatsku plažu, sve za lovu, sve za keš, jarane 01.gif

04-15-2016 23:04 green is offline Pregledaj poruke od green Dodaj green u listu prijatelja
    Stranica (95): « prva ... « prethodna 87 88 89 [90] 91 92 93 sljedeca » ... zadnja » nove poruke | aktuelne teme | forum
    Postavi novu temu Odgovori
    Go to:
    preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com