Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
Ono što je naravno još jezivije u ovakvoj stvari je da ovako maloumne, bezumne i retardirane pojave kao ovaj
eutanazije sporofitiljko
alipasino
i slièni im mentalno retardirani trabanti tipa provreli, itd.
i dalje postoje i i dalje se bave revizionistièkim bljuvotinama, iz kojih naravno - i zorno osvjedoèeno - i dalje viri spremnost na istu onu mržnju i mrak i èemer na koju nas je jednim dijelom svog èlanka Kahroviæ-Posavljak podsjetila.
Ugodan vam ostatak života, dragi forumaši i bivši sugraðani.
- Hahaha. Jebo te provleri u chmarnjak Bivshi su tebi bili odavno. Niko te bola ne voli. Tvojih lazi su svi odvech siti. Kako to ne mozesh da prihvatish u toj tvojoj bolesnoj tintari ???? Halllooo hablechino.
Dokazao si sam nebrojeno puta, i nastavljaš dokazivati
da si ti sve drugo nego hableèina, i da te svi ovdje prisutni svi vole...
u svom preostalom velikom broju aktivnih...
tj. onima od njih (s) kojima se još nisi (nizašta) zakaèio...
da sad ne vadim postove gdje su baš tebi na jedan ili drugi naèin isti i dršku od metle...
pitaj se i zašto su ti oni to tako.
Bivši su mnogi, ogromna vecina, bili vama odavno, i napustili forum.
Ništa manje njima bivši, dapaèe.
Prvo i najviše zbog onih koji tebi drže svijeæu ovdje, nakon toga iz nekih drugih razloga (èlanova koji
se ližu s takvima ko ti i još ljigavijima,
a tek onda zbog takvih psetenja i polupismenih, nabrijanih majmuna ko što si bio i ostao.
Tako da mi jest jedan broj i meni bivši, jer gledam kako se postavljaju i kako rezonuju,
i shodno tome i pišem. Kako tebi, kad imam takata, tako nekad i njima.
Bivši, kako da ne,
kako meni tako i onima koji možda ovo sve više i ne gledaju,
a koji su mi se javili muajim kad su ovo sve napustili, i rekli i zašto,
npr. bivši nick Èežnja, izmeðu ostalih.
Ja dobro znam šta mi je napisala i ona i ti ini drugi, o ovom svemu i s kojim GAÐENJEM,
(i mrsko mi je velikim dijelom što nju ovdje i spominjem, pred takvim imbecilima i spodobama),
u isti mah kad se ispisala odavde. Jedna od brojnih koji su to tako SVOJEVREMENO uèinili.
Pitajte se zašto. Što su se baš meni javili (i još nekom) a ne takvima ko ti.
Volim imat posla s pametnim svijetom van ovog vrtiæa koji je, zbog takvih ko ti i slicnih ljigavaca
koji je ližu s tobom i tebi slicnima (mada si ti stvarno unikat gluposti i kognitivne zaostalosti)
spao na pet-šest aktivnih
s dodatkom budala i bolesnika koji se jave da nam objasne cijom zaslugom smo ovdje,
i danas gdje jesmo svi zajedno, i usput preberu po ženama i rodbini i porodicama, ko i ti,
nego èitati izmeðu ostalog i tvoju bolest i mržnju svaki put ha otvoriš tu labrnju ovdje.
A ti nastavi lagati i sebe samog uvjeravati u vlastite laži, to valjda i leži biološki negdje u tebi.
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje ...
broj ispravljanja poruke: 4, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-26-2016 u 03:39.
|
|
03-26-2016 02:47 |
 |
Stari Grad 
moforaja

|
|
Ok onda, ako je konceptualno da on pièi, kao jaran, onda proèitaj šta je napisano na forumu, i kako je napisano.
Ne znam ni ja, ti najbolje znaš, a meni je dosta toga ovdje bezveze.
Prije svega, nazivanje ljudi "ustašama i provokatorima", ponavljano xy puta., to proðe s opomenom, i
onda po starom jovo nanovo veæ po ko zna koji put.
Drugo, davanje opomena veæ 2 puta zbog spominjanja familije drugima (psovanja, taènije reèeno)
- ne znam šta pravilnik govori, možda treba 3 puta pa da se nešto ozbiljnije uradi, ili možda 33.
Mogao bih spekulirati i o tom kakvi bi aršini bili da je isto (ama baš u detalj isto) napisano moderatorima na adresu,
jer imaju drugaèije mišljenje od nekog ko usput
njihovo mišljenje namjerno, s predumišljajem, tumaèi kako mu paše (fol mahnit pa ne zna šta je stvarno reèeno).
Samo da bi isto to sraèunato VLASTITO, NAMJERNO pogrešno tumaèenje iskoristio
kao podlogu za hebavanje familije i trpanje u ustaštvo.
I imao bih ovdje još ponešto napisati, ali veæ odavno viðen film, pa eto, vidimo se ponovo
nakon nako heftu ili tako, nakon što onaj imbecil ponovo doðe naroljan ovdje i poène prosipati otrov po svom starom uhodanom obièaju.
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
broj ispravljanja poruke: 2, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-27-2016 u 07:06.
|
|
03-27-2016 07:03 |
 |
prowler2 
moforaja

Poruka: 5249
 |
|
|
03-28-2016 04:36 |
|
prowler2 
moforaja

Poruka: 5249
 |
|
Ok onda, ako je konceptualno da on pièi, kao jaran, onda proèitaj šta je napisano na forumu, i kako je napisano.
Ne znam ni ja, ti najbolje znaš, a meni je dosta toga ovdje bezveze.
Prije svega, nazivanje ljudi "ustašama i provokatorima", ponavljano xy puta., to proðe s opomenom, i
onda po starom jovo nanovo veæ po ko zna koji put.
Drugo, davanje opomena veæ 2 puta zbog spominjanja familije drugima (psovanja, taènije reèeno)
- ne znam šta pravilnik govori, možda treba 3 puta pa da se nešto ozbiljnije uradi, ili možda 33.
Mogao bih spekulirati i o tom kakvi bi aršini bili da je isto (ama baš u detalj isto) napisano moderatorima na adresu,
jer imaju drugaèije mišljenje od nekog ko usput
njihovo mišljenje namjerno, s predumišljajem, tumaèi kako mu paše (fol mahnit pa ne zna šta je stvarno reèeno).
Samo da bi isto to sraèunato VLASTITO, NAMJERNO pogrešno tumaèenje iskoristio
kao podlogu za hebavanje familije i trpanje u ustaštvo.
I imao bih ovdje još ponešto napisati, ali veæ odavno viðen film, pa eto, vidimo se ponovo
nakon nako heftu ili tako, nakon što onaj imbecil ponovo doðe naroljan ovdje i poène prosipati otrov po svom starom uhodanom obièaju.
- Samo ti pishi gospodine. Nebi se nasmijao ono poshteno , grohotom, da tebe nema I tih tvojih " Analiza " 
|
|
03-28-2016 04:46 |
|
Stari Grad 
moforaja

|
|
Pp-ovi su prebaèeni, na starom komp-u.
Zbog tebe ga ne vrijedi ponovo ni stavljati u pogon.
Osoba postoji, i rodica je od tane (ako se ispravno sjeæam), ober-moderatora ovdje. Jedna od onih brojnih od kojih mnogi danas ovdje nisu prisutni ni kao gosti...
Što se tièe mongoloida i firauna, ne znam šta bih ti rekao, sem što ti je signatura tipièna za odreðen sloj likova na internet-u, koji u stvarnosti jesu ono šta jesu.
Haj ti bog te veselio, izuèavaj istorijske uzroke rata u BiH i zasluge glavnog krivca A. Izetbegoviæa.
Dok ti @pravi i ostatak ekipe ponovo ne doðu ne uzmu te malo ko zadnji put (ono nešto s trehom ).
Pozdravi prijatelja u dvojcu bez kormilara, pošto ga libo nešto za tebe, a pojavljujete se simultano.
-
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-28-2016 u 12:44.
|
|
03-28-2016 12:30 |
 |
|
|
 |
|