Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » FORUMAŠI » HUMANITARNE AKCIJE » Prijatelji 2 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.00 » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Stranica (84): « prva ... « prethodna 60 61 62 [63] 64 65 66 sljedeca » ... zadnja » Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
Cernicka Cernicka is a Female
bice nesto od mene

Poruka: 257

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

4d

05-27-2009 12:50 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
bice nesto od mene

f

05-27-2009 12:51 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
bice nesto od mene

f

05-27-2009 12:51 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
bice nesto od mene

f

05-27-2009 12:53 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
bice nesto od mene

tombola - nagrade

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Cernicka dana 05-27-2009 u 13:02.

05-27-2009 12:54 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
bice nesto od mene

posebna nagrada, Sabrana djela

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Cernicka dana 05-27-2009 u 13:02.

05-27-2009 12:55 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
bice nesto od mene

Jedna od nagrada -hercegovacki proizvodi (kupljeno u Mostaru Maj 2009)

05-27-2009 12:57 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
bice nesto od mene

Dodjela nagrada

05-27-2009 12:58 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
bice nesto od mene

Zavrsetak -zatvaranje partija

05-27-2009 13:01 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
bice nesto od mene

Nakon sto su se svjetla ugasila rezultat ujutru je bio

Klikni da pogledas u stvarnoj velicini

05-27-2009 15:58 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
dida62
SexNepoznat

Poruka: 1517

Cernicka draga ovo je predivno sto ste uradili za nasu djecu 33.gif

05-27-2009 16:44 dida62 is offline Posalji email za dida62 Pregledaj poruke od dida62 Dodaj dida62 u listu prijatelja
djemila djemila is a Female
Naj-Moder 2008

Poruka: 11491

Strasno Cernicka 10.gif

Moglo bi ovo prerasti u tradiciju 10.gif pa ce biti jos ucesnika 07.gif

05-27-2009 18:26 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
bice nesto od mene

Nema problema. Ima jos abonenata ko sto si ti. Planiramo opet za novembar.Pa se pripremi.

05-27-2009 22:59 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
Naj-Moder 2008

10.gif
Racuinajte na nas 07.gif 33.gif

05-28-2009 09:06 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
Mara
SexNepoznat

Poruka: 806

Evo i mene frizak iz Londona.

Kao prvo Cernicka, tebi i Livadicu, kao i Lani, Sasi i Dasi veliko, veliko, ogromno FALA na svemu, onako kako ste mene docekali i primili u vasu kucu, ne bi ni engleska kraljica mogla naci manu. Bilo mi je, malo je reci, prekrasno, osjecao sam se ne kao gost, nego kao da istinski pripadam vasoj porodici. Ne mogu izdvojiti sta mi je bilo ljepse, ili onaj dan s Livadicem u Londonu, kad sam za relativno kratko vrijeme mnogo toga vidio, setnja Londonom, Trafalgar Squer, Piccadilly, pa brodom po Temzi, ili dan sa Saletom u Windsoru, pa onda klopa kod vas, riba, pa rostilj, pljeskavica, kobasice, kajmak, a tek kakvu je supu Livadic skuho, mrtva bi je usta jela, a tek loza, domaca, dobra ko grom, pa vino, pa...... A Lani fala za DVD sa feste, nisam ga jos stigo pogledat. Fala i Sasi(ili Dasi, stalno ih brkam) za gitaru i technic support.

A sto se tice same feste za djecu, to mi je bila jedna od najljepsih festi u zivotu na kojoj sam svirao i bez da iko zamjeri, mislim da svako iz Londona ko iz bilo kojih razloga nije mogao doci moze istinski zaliti, propustio je nesto prekrasno. Meni je bilo drago i cast da ste me pozvali da ucestvujem u tako necem humanom i lijepom. Naravno radujem se sljedecoj festi i rado dolazim. Jedino sto mi je zao, sto nisam bas previse cevapa okusio, dobro, sam sam kriv jer nisam bio dovoljno brz. Kako bi bili gotovi tako bi i planuli, a cuo sam da se napravilo, i smazalo, 1080 komada. O ostalom (raznjici, pite, ustipci, janjetina, jalan dolma, razne salate, tulumbe, ostali slatkisi) da ne govorim, evo ogladnih opet. Kuharima Sisiju i Semi posebne cestitke, a pokoju su i zapjevali sa mnom (i ne samo oni) kroz dim rostilja. I da ne zaboravim prebranac, e Cernicka jesi ga majstorski napravila.

A na festi majstori svog posla Sandi i Miso maestralno su odradili svoj dio, steta sto nisu mogli duze ostati. A Shomi me je par puta doveo do suza (od smijeha) kako samo on to zna. Kaze "ko nije bar jednom bio u Londonu, taj nikad nije bio u Londonu". Pa onda dvije simpaticne crnkinje plesu, a on kaze "znam ja ove dvije iz Mostara, sa Rudnika", ma bilo je jos provala, da vas ne dusim. Tu je bio i fantasticni gitarista iz Tuzle Emir Hot, koji je sa par virtuoznih gitarskih stvari odusevio raju. Pa onda simpaticni domaci DJ, na zalost zaboravih kako se zove, odabirom dobrih stvari, mamio je raju na ples.

Drago mi je i da sam "upoznao" puno "nove" fine mostarske raje, posebno se zahvaljujem Milanu na fantasticnoj vokalnoj podrsci tokom cijele veceri, a Milan je i odlican plesac. Milane majstore.

Fala i Vidi koja se ponudila da mi bude guide kroz London, na zalost nismo stigli, vrijeme je protutnjilo. Drugi cemo put.

Desio se i jedan "incident", neko je pitao moze li jedna dalmatinska, kazem ja moze i iz ciste zajebancije, bez zlih misli otpjevam "Moj ochka ma konjichka dva", kad se jedan zaleti (pri kafi) pa se zadera, "nije to dalmatinska". Onda sam mu stvarno zapjevao "Klakara", on se smiri zadovoljan, a nakon pjesme ga upitah odakle je, kaze iz Dubrovnika. Kazem mu ja, "pa nisi ti Dalmatinac, sta se bunis, vi ste vazda bili zasebna republika".

Sve u svemu cetri nezaboravna dana (i noci) u Londonu.

Cernicka, tebi, tvojoj familiji, fala na pozivu, a i svoj raji koja su na bilo koji nacin pomogla u organizaciji ove feste za "Our kids" sve cestitke, i Boga mi, eto mene (nas) opet u novembru.

Pozdrav svima.

P.S. Bas me nesto spucala nostalgija za Austrijom 13.gif 13.gif 13.gif

05-28-2009 13:51 Mara is offline Pregledaj poruke od Mara Dodaj Mara u listu prijatelja
Naj-Moder 2008

Mara, kako si to slikovito opisao kao da se bilo tamo 07.gif

Svaka cast 10.gif

05-28-2009 14:01 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
Mara
SexNepoznat

MSM

05-28-2009 14:09 Mara is offline Pregledaj poruke od Mara Dodaj Mara u listu prijatelja
Mara
SexNepoznat

Emir nas Tuzlak

05-28-2009 14:12 Mara is offline Pregledaj poruke od Mara Dodaj Mara u listu prijatelja
Mara
SexNepoznat

e vako se zove pab

05-28-2009 14:15 Mara is offline Pregledaj poruke od Mara Dodaj Mara u listu prijatelja
Mara
SexNepoznat

Trio snova oko 1 po ponoci

05-28-2009 14:17 Mara is offline Pregledaj poruke od Mara Dodaj Mara u listu prijatelja
Stranica (84): « prva ... « prethodna 60 61 62 [63] 64 65 66 sljedeca » ... zadnja » nove poruke | aktuelne teme | forum
Postavi novu temu Odgovori
Go to:
preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com