beli
moforaja
Poruka: 4109
|
|
|
06-03-2004 13:00 |
|
Sandy
moforaja
Poruka: 3842
|
|
Imala sam isti problem, dva puta godisnje......najveca greska je pretrpati se sa garderobom........do proslog ljeta bih vam rekla, nosite samo najlaganije stvari, sve bez rukava, posebno djeci, samo majice sa tregerima..
...ovo ljeto ce izgleda biti malo hladnije, prognoziraju i ceste kise, tako nam je i poceo juni, grozno vrijeme, dakle ponesite i nesto lagano sa duzim rukavima, vjerovatno ce vam trebati.
Sto se tice hrane, nema sta nema, od nasih standardnih proizvoda do uvozne robe. (ima i pahuljica )
Za kozmetiku i garderobu ne brinite, naci cete sve sto vam treba i ovdje.
Ponesite samo love, opustite se i uzivajte
|
|
06-03-2004 15:14 |
|
Sona
gusterica
Poruka: 80
|
|
Sto manje to bolje
Valjda se godinama naucimo da se roba moze i oprati, a ne nositi odavde drugu majicu za svaki dan. Znalo mi se dogadjati da iz kofera izvadim slozeno, prebacim u ormar, netaknuto vratim u kofer i ovdje kuci nazad u ormar A usput se kilavila, te sekirala hocu li imati viska prtljage pa morati placati bez veze (mada, da kucnem u drvo, uglavnom sam imala srece i nekako smotala ove po salterima do sada, ali sam jednom davno 1991 dobro potegnula u novcanik da platim razliku u kilazi, i to zbog tudjih dzidza koje sam vukla).
Ponesem poneku sitnicu za drage ljude, nista veliko ali ono sto znam da ce im biti drago, zato godinu dana unaprijed osluskujem sta bi ih obradovalo. Aparat obavezno, slike napravljene ovdje od nasih zadnjih susreta da bi popunili rupe u znanju, mislim da je to - to.
|
|
06-26-2004 11:05 |
|
al capone
moforaja
Poruka: 5015
|
|
|
07-29-2004 00:28 |
|