Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » NAUKA I DRUŠTVO » U KRUGU PORODICE » Kofer za Mostar » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Stranica (4): [1] 2 3 4 sljedeca » Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
Sjeta Sjeta is a Female
seka

Poruka: 528

Kofer za Mostar Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

evo, dosta nas se sprema u Mostar ovo ljeto. Neki idu svake godine, neki malo rjedje.

Sta je vas savjet, za ono, "obavezno ponijeti" za Mostar.

Interesuje me za djecu koje se zgodne stvarcice, a i za nas, odrasle 02.gif ??

06-03-2004 12:45 Sjeta is offline Pregledaj poruke od Sjeta Dodaj Sjeta u listu prijatelja
    beli beli is a Male
    moforaja

Poruka: 4109

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

Shuti, gdje me to pitash, lakshe je reci shta se ne nosi...
    Zezam se, moji nose skoro sve od opreme:
    -gameboy's
    -DVD
    -obavezno josh par igrica za play station i nitendo
    helenejse, ponavljam lkshe je nabrojat shta im ostaje....
    (njih dvojica, dva najveca kofera + ruksaci) 21.gif 21.gif

06-03-2004 12:54 beli is offline Posalji Email za beli Pregledaj poruke od beli Dodaj beli u listu prijatelja
    gandalf gandalf is a Male
    Mo-Starac

Poruka: 4676

Ponesi para.... 07.gif

06-03-2004 12:54 gandalf is offline Posalji Email za gandalf Pregledaj poruke od gandalf Dodaj gandalf u listu prijatelja
    Sjeta Sjeta is a Female
    seka

Poruka: 528
    pokretac teme Thread Started by Sjeta

ja priznajem, moja su djeca muhanata na hrani, i idu na cijelo ljeto ove godine. tako da im posaljem po jednu kutiju njihovih omiljenih pahuljica (za dorucak) odavde, da imaju za dorucak ponekad.

isto tako, natjeram ih da ponesu svojih starih igracaka (koje nisu uopste stare, ali ih oni vise ne koriste) i da podjele dole djeci, koja nisu u mogucnosti da kupe.

nose i "ljetni dnevnik" gdje zapisuju svoje dozivljaje iz Mostara.

kupim im po jednu onu jeftinu kameru za jednokratnu upotrebu, da mogu da slikaju sta je njima ceif.

06-03-2004 12:58 Sjeta is offline Pregledaj poruke od Sjeta Dodaj Sjeta u listu prijatelja
      beli beli is a Male
      moforaja

Poruka: 4109

citat od gandalf:

Ponesi para.... 07.gif

HAhahaaaa.... 10.gif 04.gif toga nikad dosta...da ih rezem,
      ne mogu im narezat dovoljno.... 19.gif 19.gif

06-03-2004 13:00 beli is offline Posalji Email za beli Pregledaj poruke od beli Dodaj beli u listu prijatelja
      donjamahala donjamahala is a Male
      raja

Poruka: 1539

RE: Kofer za Mostar Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

citat od Sjeta:

evo, dosta nas se sprema u Mostar ovo ljeto. Neki idu svake godine, neki malo rjedje.

Sta je vas savjet, za ono, "obavezno ponijeti" za Mostar.

Interesuje me za djecu koje se zgodne stvarcice, a i za nas, odrasle 02.gif ??

Moj ti je savjet PARA I PASOS
      Sve ostalo se da srediti tj kupiti 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif

BiH

06-03-2004 13:20 donjamahala is offline Posalji Email za donjamahala Pregledaj poruke od donjamahala Dodaj donjamahala u listu prijatelja
            obala obala is a Female
            puterica

Poruka: 80

Sjeta tema ti pravo dobra! 10.gif

stvarno je umjetnost spakovat se pa da poneses bas ono sto ti je korisno

ja svake godine napravim gresku..zametnem se s brdom garderobe

sve ko naka valjat ce..uglavnom pola od toga sto ponesem i ne upotrebim

jos kad se pojavim dole sa tim silnim koferima i torbama

pa kad ugledam blazene osmjehe kod familije..ono ko ohoho..poklona 19.gif

volila bi cuti kakve korisne savjete..

06-03-2004 13:23 obala is offline Pregledaj poruke od obala Dodaj obala u listu prijatelja
            Sandy Sandy is a Female
            moforaja

Poruka: 3842

Imala sam isti problem, dva puta godisnje......najveca greska je pretrpati se sa garderobom........do proslog ljeta bih vam rekla, nosite samo najlaganije stvari, sve bez rukava, posebno djeci, samo majice sa tregerima..

...ovo ljeto ce izgleda biti malo hladnije, prognoziraju i ceste kise, tako nam je i poceo juni, grozno vrijeme, dakle ponesite i nesto lagano sa duzim rukavima, vjerovatno ce vam trebati.

Sto se tice hrane, nema sta nema, od nasih standardnih proizvoda do uvozne robe. (ima i pahuljica 19.gif )

Za kozmetiku i garderobu ne brinite, naci cete sve sto vam treba i ovdje.

Ponesite samo love, opustite se i uzivajte 07.gif

06-03-2004 15:14 Sandy is offline Posalji Email za Sandy Pregledaj poruke od Sandy Dodaj Sandy u listu prijatelja
            tana tana is a Male
            rigorozni

Poruka: 17885

moram ovo sve curi ispricat, posto ona pakuje kofere 07.gif

06-03-2004 16:16 tana is offline Posalji email za tana Homepage of tana Pregledaj poruke od tana Dodaj tana u listu prijatelja
            hanka kafanka
            carica, gaborka i prva nanulasica

Poruka: 1119

-

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane hanka kafanka dana 04-27-2006 u 17:22.

06-03-2004 23:16 hanka kafanka is offline Pregledaj poruke od hanka kafanka Dodaj hanka kafanka u listu prijatelja
            obrisana
            Gost

ne znam sta bih rekla

djeca se pakuju sama i krcaju cak i "ljetne" cizme u Mostar

mislim da mladja kcekra isprazni pola kuce

ja sam prvih godina vukla vise nepotrebnih stvari .. 11.gif uh kad se sjetim , budalastina

a sad dvije tri stvari .....kostimi kupaci , shortc, koja majica na bretele i jedne lagane

pantalone .....

prosle godine sam kupila divnih stavri u Varteksu , kvalitetnih ali i skupih

zato draga Sjeta , love dosta i rahat

samo, meni je to uvijek problem ...gdje doci do te love 14.gif 01.gif

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane obrisana dana 06-03-2004 u 23:51.

06-03-2004 23:50
            babusha babusha is a Male
            Licnost Foruma '03

Poruka: 2959

Ja nisam cesto isao
            al kad sam isao ,
            vukao tri komleta za ribarenje
            potrosio crno iza nokta.
            Ja dole
            sve duplo jeftinije
            i kvalitetnije.
            Sad Tariku spakujem samo vunice
            i dam mu pare za mlat , rolu i cizme

I djeca se opametila
            ponesu samo par majica i
            sorceva za puta
            a vrate se s punim koferom.
            Vishe ni sandale ne nose 04.gif

19.gif

06-04-2004 00:47 babusha is offline Pregledaj poruke od babusha Dodaj babusha u listu prijatelja
                Princ-s-Neretve Princ-s-Neretve is a Male
                Licnost godine '05

Poruka: 9968

sinepo GERME !!!!!!!!! 13.gif 13.gif

___________________________________________________________________

Kompleks je ko qrac kad se digne jebaji ga 19.gif
                    13.gif

06-04-2004 01:11 Princ-s-Neretve is offline Posalji Email za Princ-s-Neretve Pregledaj poruke od Princ-s-Neretve Dodaj Princ-s-Neretve u listu prijatelja
                    GARAVUSA GARAVUSA is a Female
                    Misiica ljeta 07

Poruka: 8664

meni kofer koliki god da je vazda mal pa kako ovo ljudi moji nikako sve potrpat sa spiska 21.gif

NIJE LAKO BITI JA ! ! !

06-04-2004 11:36 GARAVUSA is offline Pregledaj poruke od GARAVUSA Dodaj GARAVUSA u listu prijatelja
                    Maja Maja is a Female
                    bice nesto od mene

Poruka: 307

Garava, skrati spisak!
                    Sto vise gengela, sto manje poklona.
                    Ja kontam na ljeto povuci biciklo rodjeno, kosta me samo 50 maraka da ga stavim na avion u jednom pravcu-to se isplati, mada nista drugo sto mozes kupit ne isplati trpat. Ja sve kuci svakako i ostavim, pa kad dodem hejbet sorceva, japanki (japanaka)....

Zivjeli 100 godina!

06-04-2004 11:53 Maja is offline Posalji Email za Maja Pregledaj poruke od Maja Dodaj Maja u listu prijatelja
                    GARAVUSA GARAVUSA is a Female
                    Misiica ljeta 07

Poruka: 8664

ama problem je u meni znas kako ja pakujem evo uz ove pantalone moze ova ova i ova tregeraca uz ovu suknju mogu ove ove i ove sandale a da nepricam o drugim stvarima pa mi mama kaze QQ QQ ko da ces godistovat sta ce ti toliko 21.gif
                    A ja neznam drugacije samo me zeza ono sto 20 kg moze u avion pa vazda sa koferom na vagu dok se spakujem ama da ti nepricam shou vazda samnom 21.gif

NIJE LAKO BITI JA ! ! !

06-04-2004 12:01 GARAVUSA is offline Pregledaj poruke od GARAVUSA Dodaj GARAVUSA u listu prijatelja
                    Sona Sona is a Female
                    gusterica

Poruka: 80

Sto manje to bolje 02.gif

Valjda se godinama naucimo da se roba moze i oprati, a ne nositi odavde drugu majicu za svaki dan. Znalo mi se dogadjati da iz kofera izvadim slozeno, prebacim u ormar, netaknuto vratim u kofer i ovdje kuci nazad u ormar 21.gif A usput se kilavila, te sekirala hocu li imati viska prtljage pa morati placati bez veze (mada, da kucnem u drvo, uglavnom sam imala srece i nekako smotala ove po salterima do sada, ali sam jednom davno 1991 dobro potegnula u novcanik da platim razliku u kilazi, i to zbog tudjih dzidza koje sam vukla).

Ponesem poneku sitnicu za drage ljude, nista veliko ali ono sto znam da ce im biti drago, zato godinu dana unaprijed osluskujem sta bi ih obradovalo. Aparat obavezno, slike napravljene ovdje od nasih zadnjih susreta da bi popunili rupe u znanju, mislim da je to - to.

06-26-2004 11:05 Sona is offline Posalji email za Sona Pregledaj poruke od Sona Dodaj Sona u listu prijatelja
                    stari most stari most is a Male
                    guster

Poruka: 66

idi autobusom mozes vise kofera ponijeti .
                    Ako su ti djeca zapadnjacka bolje im je da ne idu a ako su mostarska ne trebaju im igracke . Imaju se sa cim igrati a one silne igrice ce naici na odbojnost kod mostarske djece . Brate lopta , bazen , buna , blagaj , jezera . Sta ce im igrice osim da se pusu i hvale kako imaju svega !!!!!!!

sto je danas lijep i suncan dan

07-28-2004 22:14 stari most is offline Pregledaj poruke od stari most Dodaj stari most u listu prijatelja
                    al capone al capone is a Male
                    moforaja

Poruka: 5015

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

http://www.youtube.com/watch?v=yqErQ-OeIoY

07-29-2004 00:28 al capone is offline Posalji email za al capone Homepage of al capone Pregledaj poruke od al capone Dodaj al capone u listu prijatelja AIM Screenname: shef YIM Screenname: no name
                      djemila djemila is a Female
                      Naj-Moder 2008

Poruka: 11491

Evo dolazi ljeto i opet problemi s Koferom 07.gif

Nije znanje Znanje znati....vec je znanje Znanje dati...

04-15-2008 10:02 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
                      Stranica (4): [1] 2 3 4 sljedeca » nove poruke | aktuelne teme | forum
                      Postavi novu temu Odgovori
                      Go to:
                      preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com