Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » NAUKA I DRUŠTVO » RELIGIJA, FILOZOFIJA I PSIHOLOGIJA » "Vehabije" i "Vehabijke" 1907 g » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Stranica (95): « prva ... « prethodna 81 82 83 [84] 85 86 87 sljedeca » ... zadnja » Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
prowler2 prowler2 is a Male
moforaja

Poruka: 5249

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

Ti si bola laznjak. Svi su te prokuzili. Chaki I na mostarskoj raji. Felga. 33.gif

03-22-2016 06:27 prowler2 is offline Pregledaj poruke od prowler2 Dodaj prowler2 u listu prijatelja
Stari Grad Stari Grad is a Male
moforaja

Poruka: 10597

Ovaj put bez prijave, notirano.

-

moju licnost , a ne moj forumski lik!!!
) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje
    tiranije
...

03-22-2016 06:30 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
moforaja

citat od prowler2:

evo fercera. I shta ... shto je rekla veliki pozdrav za rep. Srpsku ??? Ajdeee

nemam pojma... to bi ti trebao znati... evo ti tekovina RS-a i pravednièke borbe u linku.

Evo èitaj u meðuvremenu, kad si veæ spominjao na ovoj temi dizanje tri prsta (inaèe vrlo popularno tokom bratstva i jedinstva u titinoj jugi, gdje su se svi u njega i bratstvo i jedinstvo kleli ? )

http://depo.ba/clanak/145046/dodik-na-palama-otvorio-studentski-dom-radovan-karadzic-postujem-ga-zato-sto-je-zrtvovao-svoj-licni-dignitet

-

...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
    tiranije
...

03-22-2016 11:35 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
moforaja

citat od alipasino:

citat od Stari Grad:

citat od makso:

citat od prowler2:

A shto ? Nisam u toku. Znam da je imala koncert u Sarajevu ? Isto znam da je homoseksualka , Nisam fan homoseksualizma ali mi ne smetaju sve dok ne povrijede moj induvidualni prostor ili moj odgoj. U chemu je problem ?

Nisam znao da je homo. To joj je punat od mene 10.gif

Rekoh, ne volim narodnjake. Minus Punat. Ako joj sad dadnem plus punat za homoseksualnost ostaje na nuli 10.gif

Drugi minus su joj bile neke izjave onih godina poslije eurovizije. Kako nemam linkove ni dokaze da predocim, necu nista da predocavam 11.gif Bila je nesto nacionalno nadrkana protiv onih koji su napunili Zetru. Ima pravo da bude nadrkana, nije joj taj minus veliki, veci je minus onima sto su isli da je vide. Ako nekad naletim na te izjave okaciti cu ih ovdje. U medjuvremenu sutim. Ljepsi sam kad sutim 11.gif (ako hoces da malo sazmem, mislim da nije fino nekome reci da je cetnikusa/ustasa/balinka pa kasnije ici na njezin/njegov koncert. Primitivluk i hipokrezija)

More?

10.gif

Ma ne more kod njega, ali nek si mu reko... 13.gif 13.gif

Usput, :

https://youtu.be/iKEYGYIFChk?t=250

-
    Koji je fazon sa Marijom Serifovic sto je pozdravila RS i Bijeljinu u Zvezdama Granda gdje su zadnjih godina par puta pobjedjivali nasi ljudi, Amar Gile i Mirza Selimovic, dobili stanove u Beogradu. Zbog toga raja ne treba ici na njen koncert, zbog toga sto je digla tri prsta na 12 poena od nas. Sta je nas Dino pricao protiv srba pa je punio Arenu tri veceri zaredom? Seres, naveliko seres sosonu jedan onaj glupi i jednosmjerni. Nece me cuditi ako se ponovo ne popickamo sa srbima i to vrlo brzo, zbog takvih konjina kao sto si ti, na svim stranama. I opet ce najebati postena raja na svim stranama. Samo mi nemoj reci, da pises negdje iz dijaspore, olosu onaj seljacki, jebete posten i napacen svijet ovdje, ne skidate se sa fejsa, samo solite pamet, radite i serete po fejsu i forumima. Mrs

Evo ti slike tog tvog poštenja, zajedno s onim što meni napisa ko æe mi jebati ženu, i kako ti klepaš dijasporu po ušima kad doðu dole, poštenjaèino, pa se tješi ovim videom:

http://depo.ba/depo-tv-video/1338/podijeljeni-gradovi-mostar

-

tiranije
...

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-22-2016 u 11:47.

03-22-2016 11:47 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
makso makso is a Male
Super Moderator

Poruka: 2849

Gluho bilo 14.gif 14.gif 14.gif

Jeste li vi humani???? u 3-4 ujutru se prepucavate kao kone na kafi ili gore nego djeca na klikerima
21.gif 21.gif 21.gif

I ne vrijedi izgleda ona 'pametniji popusta'

03-22-2016 11:49 makso is offline Pregledaj poruke od makso Dodaj makso u listu prijatelja
moforaja

Haj, makso, odmori malo s uravnilovkom.

Ja nisam spavao zbog posla veæ jedno vrijeme jer tako radim, posao mi je pred terminalom, i ovo mi je usput.

Nemoj molim te sve po istoj deredži, i kani se smajlija, nego pogledaj ko je šta kome pisao i ko je prvi poèeo i kako.

Pogledaj prvi post od "poštenog" s alipašinog, s njegovim poštenim postom, pa onda malo prièaj u množini.

Pusti molim te i ne nadosiraj, ako nemaš šta konkretno reæi.

-

tiranije
...

03-22-2016 11:54 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
makso makso is a Male
Super Moderator

citat od prowler2:

citat od makso:

Ako nekad naletim na te izjave okaciti cu ih ovdje. U medjuvremenu sutim. Ljepsi sam kad sutim

More?

10.gif
    Ma sve more. Ali si mi nedokuchiv. Nakachi mi te pizdarije pa da I ja mogu da je ocrnim. Neche proch jednostavno...valjda si shvatio da se ne stidim koristiti vulgarnosti kada vidim neko sranje. Primjer Gmizavca. Kad ujede na perfidan nachin ...odgovorim brutalno ..ono bash balkanski. 01.gif

Znam da si ti vulgaran.... previse... to je tvoja stvar
Samo ti jednu stvar zamjeram, ne procitas sve, a svadjas se iz prve. U bivsem postu sam ti rekao da kad naletim da cu da okacim i da u medjuvremenu sutim!!!
Ne moras ti da crnis Mariju.

Moji odgovori nisu brutalni, jebiga, ja sam normalno celjade

10.gif

Edit: korigiranje hebenih citata 08.gif

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane makso dana 03-22-2016 u 11:58.

03-22-2016 11:56 makso is offline Pregledaj poruke od makso Dodaj makso u listu prijatelja
makso makso is a Male
Super Moderator

citat od alipasino:

Koji je fazon sa Marijom Serifovic sto je pozdravila RS i Bijeljinu u Zvezdama Granda gdje su zadnjih godina par puta pobjedjivali nasi ljudi, Amar Gile i Mirza Selimovic, dobili stanove u Beogradu. Zbog toga raja ne treba ici na njen koncert, zbog toga sto je digla tri prsta na 12 poena od nas. Sta je nas Dino pricao protiv srba pa je punio Arenu tri veceri zaredom? Seres, naveliko seres sosonu jedan onaj glupi i jednosmjerni. Nece me cuditi ako se ponovo ne popickamo sa srbima i to vrlo brzo, zbog takvih konjina kao sto si ti, na svim stranama. I opet ce najebati postena raja na svim stranama. Samo mi nemoj reci, da pises negdje iz dijaspore, olosu onaj seljacki, jebete posten i napacen svijet ovdje, ne skidate se sa fejsa, samo solite pamet, radite i serete po fejsu i forumima. Mrs

Ne znam kome je ovo namjenjeno, ali eto.
Zaboli me za Zvezde Granda, jesu li nasi ili njihovi. Shund je shund

Ja nikad nisam bio nacionalno opterecen, ljudi su ljudi bilo koje nacije ili vjere (procitaj mojih 1800 postova pa mi reci kad sam nesto despektivno rekao protiv srba)

U medjuvremenu, imao si ulet Hadzialagica. Iz prve, pa klizeci. Nisi se ni predstavio i pocinjes da vrijedjas. Za svadju i vrijedjanje ima drugih mjesta. Mozda si imao dobro misljenje, ali si krivo uletio. Treba znat izbrojati do 10, ili u ovom slucaju procitati sve prije pickarnja. Najgore je kad uletis i izvadis nesto iz konteksta i odmah zapocnes rat...

Ne znam... do tebe je

25.gif

citat od alipasino:

Brojite ovuda krvna zrnca Serifovicki, tako ste brojali i Djokovicu isto koji je dizao tri prsta, dok nije Rim dao za poplave, i naglasio frajer za BiH, ne za RS, vec za BiH. Tada ste poceli da ga kao postujete. Isto ovako ima konjina dodju u carsiju iz dijaspore pa pocnu da seru, nisam jednog iza usiju sasuo. Zabranio bi ja vama pisanje po forumu. I jebo ti Damir zenu onako dok ti seres ovuda po forumu, uhvatio se Niksica, sosona najveceg.

Ovo je upuceno @starom gradu, ali vrijedi isti odgovor kao ranije.
Niti su svi srbi cetnici, niti svi hrvati ustasi, niti svi muslimani balije, niti svi dijasporci konjine.
Odmah preko isiju
16.gif

Glede Noleta, ne volim ga odavno, jer je prepotentan. Isto kao sto ne volim Cristiana Ronalda ni Valentina Rossija.

Cao

03-22-2016 12:11 makso is offline Pregledaj poruke od makso Dodaj makso u listu prijatelja
moforaja

Svaka stoji, potpisujem i slažem se.

Ovo je konkretno i koncizno reèeno u ovom maksinom post-u.

Što je Nole dao za BiH - svaka èast, i nešto nemam neko decidno loše mišljenje o njemu per sei.

Ali zamjeram debelo to što je lanuo sudijama na turniru u Sarajevu, i zamjeram mu podršku i medijsku promociju u Višegradu, i flertovanje za zastavama i nacionalnim simbolima (sve ovo sad nije vezano za tvoj post, makso).

Sportisti se time ne bi trebali baviti, pogotovu ne s obzirom na skoriju istoriju na prostorima bivše Juge, i BiH. Ono što se Noletu dogaða na teniskim terenima kada igra protiv Federera (od amerièke publike) isto ne volim i mislim da je tu izložen debeloj nepravdi, ali ko zna na osnovu èega je ta publika stekla takav utisak o njemu, ili se radi samo o njihovom animozitetu, to stvarno ne znam.

Tim više me na kraju i ne zanima, pa mi je ovo dušebrižništvo o Mariji i njemu, iskorišteno kao pamflet da se opajdari po leðima "dijaspore" (èuj dijaspora, haha) stvarno otužno i jadno.

-

tiranije
...

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-22-2016 u 12:19.

03-22-2016 12:16 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
makso makso is a Male
Super Moderator

citat od Stari Grad:

Haj, makso, odmori malo s uravnilovkom.

Ja nisam spavao zbog posla veæ jedno vrijeme jer tako radim, posao mi je pred terminalom, i ovo mi je usput.

Nemoj molim te sve po istoj deredži, i kani se smajlija, nego pogledaj ko je šta kome pisao i ko je prvi poèeo i kako.

Pogledaj prvi post od "poštenog" s alipašinog, s njegovim poštenim postom, pa onda malo prièaj u množini.

Pusti molim te i ne nadosiraj, ako nemaš šta konkretno reæi.

-

Odspavaj malo stari 13.gif
Dok ja njima odgovaram ti se uplices.

I glede 2-3 stranice smeca ispisanog izmedju 3-4 ujutru, cekam da neko od moderatora pomete sve sto je napisano, i neka mod tim odluci hoce li i koga kazniti.

Ja sam samo clan foruma i da nisam prozvan, ne bih sada ni citao ni pisao na ovoj temi. Mogu imati licni stav, koji se podudara sa tvojim ili sa provlerovim, ili sa alipasinim, ali niti znam tebe, niti znam njih. Ovo je forum, i niko mozda nije kao sto se predstavlja.

Zamisli da je provler teski balija i da se samo zajebaje sa tobom???
Mozda sam ja zestoki cetalj i zajebajem se sa svima vama?

Zato opusteno i laganice. Za svadju je potrebno dvoje

Ah, i izbrojati do 10 prije pucanja
10.gif 25.gif

03-22-2016 12:18 makso is offline Pregledaj poruke od makso Dodaj makso u listu prijatelja
moforaja

Znam ja taèno ko je provrel i zašto to piše. Bolje nego i on sam, vjerovatno.

Nije on to što govoriš, i nije to nikakva zajebancija.

Naravno da ima svak pravo na svoje mišljenje, ali utemeljeno (ovo važi i za mene prvog, i za tebe) na argumentima i èinjenicama, i navodima, konkretnim i opipljivim, a ne na proizvoljnim konstrukcijama kako se kome æefne.

Ja sam i dalje naspavan, ništa se ne brini.

Makso, ovdje se ne broji ni do pet. Nije ovo nikakva zajebancija. Davno je zajebancija završena i ovdje i u Mo.

tiranije
...

03-22-2016 12:23 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
moforaja

citat od makso:

I glede 2-3 stranice smeca ispisanog izmedju 3-4 ujutru, cekam da neko od moderatora pomete sve sto je napisano, i neka mod tim odluci hoce li i koga kazniti.

Nije samo na ovoj temi, nego na nekoliko tema paralelno, sa identiènim postovima u brojnim navratima.

Nek se pomete, što ne znaèi da æe nestati iz postojanja.

Da ima ikakvih normi, naravno da bi se kaznilo, bez daljnjeg, a za onakva pisanja, banovi (koji nisu u suštini su nikakvo rješenje) æe na kraju, prije ili kasnije stupiti na snagu.

Ako ne sada, onda nekom drugom prilikom, jer se onakvim nastupima svaki put guši svaki normalan razgovor.

I to nimalo sluèajno, jer se ponavlja na isti, identièan naèin, od istog protagoniste, i po ko zna koji put, tako da nema teorije da može biti više sluèajno. Po dobro razraðenom principu, svaki put na isti naèin, bez ikakvog odgovora i normalne diskusije o temi, uvijek kada se ostane bez argumenta i odgovora.

-

tiranije
...

broj ispravljanja poruke: 2, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-22-2016 u 12:34.

03-22-2016 12:30 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
makso makso is a Male
Super Moderator

Sad si me zajebo, stari grad, konto sam izac i kupit cigara, ali ti moram odgovoriti.
Malo tehnoloski

Vrlo je jebeno moderirati na internetu
Ako postavis pravila onda govorimo da nema slobode govora. Ako nema slobode govora, onda jebada.

Primjera radi...
Juce slucajno vidjeh na FB onaj clanak o studentskom domu 'rad. karadzic'
pojavise se 2-3 srba kojih je stid
Odmah uletise bosnje da hebaju majku svim srbima. I odose na pazar moderirani srbi, a moderirane bosnje se stide i srame i ne smiju nista ni komentarisat.

I govorimo o FB gdje svi zivi vide sta se pise, od Australije do Amerike, gdje se raja uglavnom predstavljaju punim profilom, gdje im je slika familije....

Kako onda da regulisemo ovaj MALI MOSTARSKI forum, gdje sve u svemu pise desetak ljudi dnevno, i gdje se ljudi skrivaju iza nickova?

Mozemo sebi hebat mater, a mozemo uzivati u forumu.
Mozes uletiti u svadju, a mozes je zaobici.

Sta sam htio reci? ne znam ni ja.
18.gif 18.gif 18.gif odoh

03-22-2016 12:41 makso is offline Pregledaj poruke od makso Dodaj makso u listu prijatelja
moforaja

Ostavio si i mene zbunjenog, al hajde... 13.gif

Mogu se postaviti pravila, itekako, a forum nije isto što i facebook, i nikad ne može biti, nego su pravila igre po definiciji uža na forumu.

Npr, govoriti nekom kom je familija stradala životima od istih da je ustaša i provokator, i to opetovano, i pored ove napomene, nije znak normalnog insana koji pripada u normalan socijalni kontekst. Za takve postoje mjere rektifikacije, koje je vrlo lako definisati.

Kada prièaš o fb, pogledaj slike koje je green postavio, pa ja nakon njega, baš sa fb.

O bošnjama mi ne trebaš prièati, smuèio bi ti se život od tog šta bih ti imao ja isprièati na tu temu.

-

tiranije
...

03-22-2016 12:46 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
moforaja

citat od makso:

Primjera radi...
    Juce slucajno vidjeh na FB onaj clanak o studentskom domu 'rad. karadzic'
    pojavise se 2-3 srba kojih je stid
    Odmah uletise bosnje da hebaju majku svim srbima. I odose na pazar moderirani srbi, a moderirane bosnje se stide i srame i ne smiju nista ni komentarisat.

Evo ti još jednog primjera:

citat od Sarajlija ba:

citat od vjetar:

..plan je bio ..nesto niz drinu ,nesto niz neretvu ,dobar dio protjerat u inistranstvo odkle se niko vishe ne vraca ,sto ostane razdjeliti na opstine sa hrvatskom ili srpskom vecinom ,pola Bosne Srbiji dio Hrvatksoj , cica mica gotova prica ..malo fildzan drzave Aliji i Bakiru da ima gdje kahvu i rahat lokum da pojede i to je to

Pa, ZNA SE ( 07.gif ) da su Francek i Sloba (bRez Alije) dogovarali podjelu Bosne. U to ime je Francek oružje namjenjeno Vukovaru slao Bobanu za HB, a Vukovar pade i zato jer ga je Francek nemjenio Slobi. 21.gif
    Nego, ja ko mlad forumski gušter ovdje otvorih temu: Ko je oslobodio Mostar i od koga. Ja, kad me saletiše sva tri "konstitutivna naroda".....jedva živu glavu izvukoh ! 13.gif 13.gif
    Od tada me nejma èesto na pAlitiki.....! 19.gif 13.gif 13.gif

tiranije
...

03-22-2016 12:54 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
Haidar
SexNepoznat

Poruka: 338

Ne kaze se dzaba, nije kako nam je vec kako to uzimamo...
I kako ljudi lako reaguju na rijeci...

29.gif

Istina, nelijepe rijeci, ali jos veca istina, jedinice i nulle na ekranu...
Nek vam je dobri/evolucija na pomocji... 32.gif

03-22-2016 13:53 Haidar is offline Pregledaj poruke od Haidar Dodaj Haidar u listu prijatelja
moforaja

Ne kaže se dole kod nas džaba, nije nam kako bi moglo biti, nego kako jamljamo...
... kako ljudi lako reaguju kad ih se jamlja...

29.gif

istina, ružne rijeèi, veæa istina od nula i jedinica na ekranu. Po rahmetli Mirzi Delibašiæu, i rat je krenuo od rijeèi (laži). Rijeè po rijeè.

Nek nam je evolucija/dobri u nazoènosti. Nešto ne vidim da nam i jedno i drugo može pomoæi. 32.gif

-

tiranije
...

03-22-2016 14:02 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
alipasino
SexNepoznat

Poruka: 55

citat od makso:

citat od alipasino:

Ne znam kome je ovo namjenjeno, ali eto.
    Zaboli me za Zvezde Granda, jesu li nasi ili njihovi. Shund je shund

Ja nikad nisam bio nacionalno opterecen, ljudi su ljudi bilo koje nacije ili vjere (procitaj mojih 1800 postova pa mi reci kad sam nesto despektivno rekao protiv srba)

U medjuvremenu, imao si ulet Hadzialagica. Iz prve, pa klizeci. Nisi se ni predstavio i pocinjes da vrijedjas. Za svadju i vrijedjanje ima drugih mjesta. Mozda si imao dobro misljenje, ali si krivo uletio. Treba znat izbrojati do 10, ili u ovom slucaju procitati sve prije pickarnja. Najgore je kad uletis i izvadis nesto iz konteksta i odmah zapocnes rat...

Ne znam... do tebe je

25.gif

citat od alipasino:

Brojite ovuda krvna zrnca Serifovicki, tako ste brojali i Djokovicu isto koji je dizao tri prsta, dok nije Rim dao za poplave, i naglasio frajer za BiH, ne za RS, vec za BiH. Tada ste poceli da ga kao postujete. Isto ovako ima konjina dodju u carsiju iz dijaspore pa pocnu da seru, nisam jednog iza usiju sasuo. Zabranio bi ja vama pisanje po forumu. I jebo ti Damir zenu onako dok ti seres ovuda po forumu, uhvatio se Niksica, sosona najveceg.

Ovo je upuceno @starom gradu, ali vrijedi isti odgovor kao ranije.
    Niti su svi srbi cetnici, niti svi hrvati ustasi, niti svi muslimani balije, niti svi dijasporci konjine.
    Odmah preko isiju
    16.gif

Glede Noleta, ne volim ga odavno, jer je prepotentan. Isto kao sto ne volim Cristiana Ronalda ni Valentina Rossija.

Cao
Nisu svi, ali on jeste. Ne slusam ni ja sund, ako me nesto veze za Beograd od muzike, to je nase Sarajevsko dijete Milan Mladenovic i EKV. Nadovezao sam se zato sto je soson kao dokaz nacionalizma Marije Serifovic postavio video iz Zvijezda Granda. Tebi svaka cast, nemam protiv tebe nista, ovdje sam pisao u globalu. Jebo mu efendija Muhamed, soson Damir i takvi slicni njegovu dijasporu. Jos kad pocnu da kenjaju o vjeri i nacionalizmu na fejsu, odes na njihov profil, a zene im vise gole vec obucene. Oni zive lijepo, a po fejsu i forumima kenjaju i truju nas koji smo ovdje. Ma mrs hajvani jedni oni seratorski.

03-22-2016 14:43 alipasino is offline Pregledaj poruke od alipasino Dodaj alipasino u listu prijatelja
moforaja

Jao prièe i postavke.

Jakako nego dokaz latetnog nacionalizma kad se pozdravlja RS u zabavnom programu, prije BiH.

U tom i jeste i problem, što se ne govori istina, a istinu je rekao onaj iz žirija koji je drito reagovao.

Za nju je prvo RS, a onda mooože i BiH, ako se veæ mora.

I odmah preko efendije (prvo efendije, naravno, u sluèaju mene ateiste, sic !) šošon damira s grbavice i sliènih do - ponovo dijaspore.

Na fejsu - ko to o tome na fejsu ?

Truje vas koji ste tu neko ?

Jesi to malouman pa se nisi u stanju oduprijeti tom "trovanju", ili je problem negdje drugo ?

"Ma mrš hajvani jedni seratorski" ?

Naše Sarajevsko dijete pokojni Milan Mladenoviæ ? Mostarski forum klix.ba ??? I "dijaspora potura svoje žene polugole na fejsu" ???

Ima li još koji stereotip ??? 04.gif

Anti šošon, eno ti provrel reèe da ga boli kurac za tebe. Kad veæ pišeš tako u globalu. 02.gif koka

-

tiranije
...

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-22-2016 u 15:00.

03-22-2016 14:59 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
moforaja

Anti šošon, zbog èega se ti taèno osjeæaš napaæenim dole ?

-

tiranije
...

03-22-2016 15:05 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
Stranica (95): « prva ... « prethodna 81 82 83 [84] 85 86 87 sljedeca » ... zadnja » nove poruke | aktuelne teme | forum
Postavi novu temu Odgovori
Go to:
preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com