Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » NAUKA I DRUŠTVO » RELIGIJA, FILOZOFIJA I PSIHOLOGIJA » "Vehabije" i "Vehabijke" 1907 g » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Stranica (95): « prva ... « prethodna 70 71 72 [73] 74 75 76 sljedeca » ... zadnja » Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
Sarajlija ba Sarajlija ba is a Male
moforaja

Poruka: 6255

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

citat od pravimostarac:

Aferim kad ti znaš
    Ne znam ni ko su tufahije niti znam šta oni prakticiraju

...ma, tufahije su vam, boni, slatko - njima svejedno ko ih jede, vjernici jal æafirini......! 07.gif 13.gif 13.gif

ko to želi da te nejma više.

11-19-2015 22:53 Sarajlija ba is offline Posalji Email za Sarajlija ba Pregledaj poruke od Sarajlija ba Dodaj Sarajlija ba u listu prijatelja
Sarajlija ba Sarajlija ba is a Male
moforaja

Poruka: 6255

....i ne peglajte se više oko toga......! 19.gif 13.gif 13.gif

ko to želi da te nejma više.

11-19-2015 22:54 Sarajlija ba is offline Posalji Email za Sarajlija ba Pregledaj poruke od Sarajlija ba Dodaj Sarajlija ba u listu prijatelja
pravimostarac
SexNepoznat

Poruka: 3132

citat od Sarajlija ba:

....i ne peglajte se više oko toga......! 19.gif 13.gif 13.gif

Joj da mi je jednu iz ARDITA

11-19-2015 23:10 pravimostarac is offline Pregledaj poruke od pravimostarac Dodaj pravimostarac u listu prijatelja
vjetar vjetar is a Male
moforaja

Poruka: 13977

..tufahija je carski kolac posebno za nas matorce 02.gif

spavajte ko lavovi i ko kraljevi

11-19-2015 23:34 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
pravimostarac
SexNepoznat

citat od vjetar:

..tufahija je carski kolac posebno za nas matorce 02.gif

melji orahe, melji 27.gif

2 tufahije ko jedna vajagra, pitaj ove starije
jos poboljsava ten

11-19-2015 23:44 pravimostarac is offline Pregledaj poruke od pravimostarac Dodaj pravimostarac u listu prijatelja
green green is a Male
Super Moderator

Poruka: 7086

https://www.youtube.com/watch?v=1qQTJ2gbEjE

11-20-2015 00:36 green is offline Pregledaj poruke od green Dodaj green u listu prijatelja
pravimostarac
SexNepoznat

interesuje me ko æe mu klanjat dženazu
i hoæe li na kraju horski (ne)halalit

11-20-2015 01:07 pravimostarac is offline Pregledaj poruke od pravimostarac Dodaj pravimostarac u listu prijatelja
Stari Grad Stari Grad is a Male
moforaja

Poruka: 10597

citat od vjetar:

..stari sjeces li se onoga moomak sto je pobio one policijce u zvorniku ,za njega se isto reklo da je motiv bio teroristi ko cin i da je bio vezan za vehabizam,medjutim nikad taj slucaj nije dokazan da je imao veze sa vehabijama i sudster se nije nikada oglasio sa tim slucajem..tako da ni ovaj nece i zavrsi ce kao i svi prethodni samo na licnim raspravama i prozivoljnim raspravama i mishljenjima onako kako to svako nosi u sebi ili kako bi neko zelio da bude

Ta ja znam, imaš ovdje experte za vehabizam & ove što ne pripadaju ni jednima ni drugima ni treæima (dok se naravno istovremeno podrazumijeva da ostali apriori pripadaju ili jednima ili drugima ili treæima, bez neke velike premeditacije ne temu prije tako inteligentnih observacija)

provjeri s njima kakav je trenutni medijski status vizavi tog pravno-medijskog sluèaja.

Mada vjerujem da æe ti stiæ odgovor u stilu "opet ti o ja mivioni" & "dosta palamuðenja za danas, moram iæ, ja gurno baju a vi nastavite sa patetikom & aaa vidi im mode danas u BiH "

možda ti gurnu i koju tufahiju u zamjenu za malo šutnje & demokratskog koncenzusa.

Inaèe, eto kakve likove je dijaspora izrodila, lijepo rafalom po ljudima i autobusu...

Nije valjala Juga, nije nije, tamnica narodâ, inozemstvo je bilo bolje, pa evo šta je iznjedrilo. Narod sad opet u nakvim tamnicama, a niðe Juge ni traga od nje, je li bio problem u njoj ili u nama, tj. narodima ?

-

moju licnost , a ne moj forumski lik!!!
) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje
    tiranije
...

broj ispravljanja poruke: 2, zadnji put od strane Stari Grad dana 11-20-2015 u 01:29.

11-20-2015 01:17 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
pravimostarac
SexNepoznat

da rezimiramo prva 24 sata nakon ubistva dva vojnika od strane ovog tipa

Još nemamo motiv
Još ne znamo da li je ili nije bio u Siriji
Još ne znamo je li ili nije pripadnik "Vehabija"
Zet koji je navodno po medijima žestoki "vehabija" saslušan i pušten, znaèi nikakvih dokaza
Još nije bilo racija po Sarajevu i okolini, znaèi nikakvih tragova o neèemu organizovanom
Još ne znamo s kim se družio i gdje je provodio dane
ne znamo ko je glavni jal SIPA, Fedralci, Kantonalna, Ministar federlani, Ministar Državni...
svi dobili 5 minuta slave po TV/u,

Ali znamo da su se utrkivali ko æe prije ovo proglasiti teroristièkim èinom, i oni koji su pozvani da to proglase i oni niži poltronèiæi koji nisu
Znamo za jake dokaze o nekakvim škrabanjima u kojima velièa peksijaner
'bem ti ku' ruz nije imo ni polovno raèunalo da bude IN , kako se onda radikaliziro /
golubi pismonoše možda, narediti raciju na golubove po æaršiji

Znamo da mediji bljuju kako hoæe i kako se kome digne
Znamo da komšije likuju, nek je i nama konaèno crknula krava

WTF

11-20-2015 03:24 pravimostarac is offline Pregledaj poruke od pravimostarac Dodaj pravimostarac u listu prijatelja
green green is a Male
Super Moderator

veèeras u tunelu Salakovac baèena bomba na automobil u pokretu u kojem se nalazio general Oružanih snaga BiH

šta li je sad ovo? 21.gif

11-21-2015 00:23 green is offline Pregledaj poruke od green Dodaj green u listu prijatelja
    green green is a Male
    Super Moderator

Jack Swanson, sedmogodišnji djeèak iz Texasa, donirao je svu svoju ušteðevinu za popravak džamije nakon napada vandala.
    Amerièka muslimanska zajednica mu je zahvalila na naèin na koji ni sam nije oèekivao.

Naime, nekoliko vandala oštetili su džamiju u Pflugervilleu nakon teroristièkih napada u Parizu.
    Nakon što je od svoje majke èuo za ošteæenja, Jack je ušteðevinu od 20 dolara odluèio donirati Islamskom centru Pflugerville. Ubrzo je stigao odgovor na njegovu velikodušnost.

“Dragi Jack, uštedio si 20 dolara u svojoj kasici-prasici kako bi kupio iPad. A onda se naša džamija našla na meti vandala. Odluèio si svoju ušteðevinu dati za popravak džamije u Texasu. Zbog tvoje nevjerovatne velikodušnosti i dobrog srca uživaj ovom iPadu koji ti šaljemo. S ljubavlju, Amerièka muslimanska zajednica”, stoji u paketu koji je sedmogodišnji Jack dobio.

“Jackovih 20 dolara je nama vrijedno 20 miliona. Ova gesta mi daje nadu”, kazao je Faisal Naeem iz džamije u Pflugervilleu.

http://www.fokus.ba/136982/magazin/djecak-donirao-ustedevinu-za-popravak-dzamije-pa-dobio-neocekivan-poklon/

11-21-2015 01:15 green is offline Pregledaj poruke od green Dodaj green u listu prijatelja
      vjetar vjetar is a Male
      moforaja

Poruka: 13977

citat od green:

veèeras u tunelu Salakovac baèena bomba na automobil u pokretu u kojem se nalazio general Oružanih snaga BiH

šta li je sad ovo? 21.gif

..sta drugo ako ne vehabije 02.gif

spavajte ko lavovi i ko kraljevi

11-21-2015 02:20 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
      tana tana is a Male
      rigorozni

Poruka: 17886

citat od makso:

Da se ja pitam svi bi goli hodali

goli I nasafunjani

11-21-2015 08:08 tana is offline Posalji email za tana Homepage of tana Pregledaj poruke od tana Dodaj tana u listu prijatelja
      Boza Boza is a Male
      moforaja

Poruka: 4600

Olaksa svakom normalnom kad izjavise da nije bio teroristicki cin
      Normalno bi bilo da kazu sta prsnu i zadimi,ovako ostaju nedoumice
      Eventualnu izmisljotinu ili neciju neslanu salü treba sankcionisati kao i novinare
      koji ni pet ni sest proglasise teroristicki cin 13.gif

11-21-2015 17:29 Boza is offline Pregledaj poruke od Boza Dodaj Boza u listu prijatelja
      green green is a Male
      Super Moderator

sinoæ gledam Dnevnik kod Senada Hadžifejzoviæa...

direktor SIPE je rekao da je na oružju s kojim je pobio ljude pisalo "Allahuekber" na arapskom jeziku...

i da su u sobi gdje se raznio eksplozivom našli neke "arapske" stvari

sad naravno i policija može dodavati dokaze i novinari mogu od muhe slona napraviti...

ali nekako mi je Senad Hadžifejzoviæ previše profesionalan da bi neke laži iznosio

11-21-2015 17:35 green is offline Pregledaj poruke od green Dodaj green u listu prijatelja
        Boza Boza is a Male
        moforaja

Poruka: 4600

Ja ovo rekoh u vezi Salakovca i prljavstina Koje sam cuo i vidio na pojedinim medijima 13.gif

11-21-2015 17:40 Boza is offline Pregledaj poruke od Boza Dodaj Boza u listu prijatelja
        pravimostarac
        SexNepoznat

citat od green:

sinoæ gledam Dnevnik kod Senada Hadžifejzoviæa...

direktor SIPE je rekao da je na oružju s kojim je pobio ljude pisalo "Allahuekber" na arapskom jeziku...

i da su u sobi gdje se raznio eksplozivom našli neke "arapske" stvari

sad naravno i policija može dodavati dokaze i novinari mogu od muhe slona napraviti...

ali nekako mi je Senad Hadžifejzoviæ previše profesionalan da bi neke laži iznosio

Ja èuo da su kladionice najsigurnija mjesta u Mostaru, skoro ko Titini bunkeri
        u svakom po bar jedan policajac

Istraga tapka u mraku
        Kako znamo

Pa vidi im dokaza na pušci je pisalo ..., i našli su neke arpske stvari 13.gif
        Ispašæe na kraju da je teèno govorio arapski
        Kakv je ba gostovanje po emisijama
        38.gif
        Daj konferenciju za medije, nek javnost se malo smiri

Èuj direktor SIPE i po emisjama daje izjave
        Halo konferenciju za medije i tamo odgovaraj na pitanja, a ne na veæ ugovorena pitanja prije emisije

11-21-2015 18:05 pravimostarac is offline Pregledaj poruke od pravimostarac Dodaj pravimostarac u listu prijatelja
        green green is a Male
        Super Moderator

isti direktor je rekao, više privatno mišljenje:

"ovdje se radi o sitnom kriminalcu koji je izvršio teroristièki èin, a istražuje se odakle mu eksploziv i puška"

sad da ja dodam svoje mišljenje:

imao je zeta vehabiju, otuda logistika i puška i eksploziv, a najprljaviji posao je obavio narkoman,
        švercer parfemima i èarapama sa pijace... dakle labilna, možda luda, psihièki bolesna osoba

(pogledaj mu sliku, prvi pogled prema slici govori da mu baš "nisu svi kod kuæe")

11-21-2015 18:10 green is offline Pregledaj poruke od green Dodaj green u listu prijatelja
          pravimostarac
          SexNepoznat

citat od green:

isti direktor je rekao, više privatno mišljenje:

"ovdje se radi o sitnom kriminalcu koji je izvršio teroristièki èin, a istražuje se odakle mu eksploziv i puška"

sad da ja dodam svoje mišljenje:

imao je zeta vehabiju, otuda logistika i puška i eksploziv, a najprljaviji posao je obavio narkoman,
            švercer parfemima i èarapama sa pijace... dakle labilna, možda luda, psihièki bolesna osoba

(pogledaj mu sliku, prvi pogled prema slici govori da mu baš "nisu svi kod kuæe")

direktor SIPE može imati privatno mišljenje kuæi, izmeðu 4 zida, sa svojom ženom onako uz kafu
          kad ga da u javnost onda je to STAV agencije èiji je on direktor

ako je ovo neuraèunljiva osoba onda to nije teroristièki èin
          terostièki èin u suštini ima za cilj da izazove TEROR znaèi strah kod javnosti
          sumnjam da je ovaj imao taj plan da izazove strah i uznemirenost u javnosti

zar mu zeta nisu priveli pa pustili

11-21-2015 18:40 pravimostarac is offline Pregledaj poruke od pravimostarac Dodaj pravimostarac u listu prijatelja
          pravimostarac
          SexNepoznat

dakle jako je važno da se diferencira da li je ovo teroritièki èin ili èin poremeæene osobe
          pusti okle mu puška ili eksploziv u ovom momentu
          ako je teroristièki èin , e onda je jako važno odakle mu puška ili eksploziv

11-21-2015 18:43 pravimostarac is offline Pregledaj poruke od pravimostarac Dodaj pravimostarac u listu prijatelja
          Stranica (95): « prva ... « prethodna 70 71 72 [73] 74 75 76 sljedeca » ... zadnja » nove poruke | aktuelne teme | forum
          Postavi novu temu Odgovori
          Go to:
          preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com