Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
a ima još jedna stvar, pop peder ili fratar pedofil ne predstavlja neku opštu opasnost (možda zvuèi loše ali je tako)
Selektivno èitanje :
Pop peder ili fratar peder predstavlja opštu opasnost u sluèajevima kada se radi o velikom broju djece koji su bili subjekti - objekti sexualnih zlodjela. O tom postoje isto dokumentovani sluèajevi iz skorije prošlosti.
Ljude se može ubijati ne samo fizièki.
-
..zar nije jasan ko Dan ,da si napiso hodza Peder ili pedofil tad bi ti odgovorio onako kao sto si ti njemu ,kad se radi o popovima i fratrima nije neka steta ..sad bi Grenaa volio pisati da neki pop ili fratar Siluje njegovo djete bili bila neka steta
Nije bitno šta ja kao ja (ili bilo ko drugi) misli o greenu, prowleru, Haidaru ili Bridge Keeperu, ili, s druge strane semi.
Nek se sami odmotaju ko što se odmotavaju, a nek o bilo kome oni koji èitaju formiraju svoja zapažanja i mišljenja.
Ja sam odreðen broj takvih mišljenja primio na znanje, a i bez toga vidim šta vidim, ali nismo ni ja ni ti bitni u ovoj prièi, tj. šta vidimo ja i ti i šta ne vidimo.
Jesi primjetio da, kad se postave neka vrlo konkretna pitanja, postoje dva-tri tipa nastupa:
1. Prelazak na bavljenje likom, a ne temom.
2. preskakanje bilo kakvog odgovora, i pokušaji apriori diskvalifikacije samog pitanja, uz objašnjenja da se veæ ranije ogradilo od takvih pitanja (ali ne i od grubih liènih napada, direktno ili indirektno).
3. Davanje odgovora koji blage veze nema s pitanjem, i skretanje prièe na skroz drugi kolosijek, uz povremena prebacivanja da to upravo drugi rade, ali nikako same te osobe - nickovi u pitanju.
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje ...
|
|
11-19-2015 14:51 |
 |
Stari Grad 
moforaja

|
|
raznijeti neèiju guzicu i raznijeti neki kafiæ eksplozivom nije isto
pa vi opet malo udarite po patetici
idem, dosta je bilo palamuðenja za danas...
Osakatiti preko sto djece doživotno pedofilijom, tj. takvim zlodjelima, i raznijeti kafiæ s 20 ljudi nije isto ?
Slažem se, nije isto niti je identièno.
Pa ti opet malo udari o patetici i palamuðenju.
Halal vjera na konstataciji i komentaru, btw. Svaki dalji komentar nepotreban, sem jednog: veæ odavno viðeno, po taèno istom receptu. 
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
|
|
11-19-2015 14:54 |
 |
green 
Super Moderator

Poruka: 7086
 |
|
|
11-19-2015 14:58 |
|
makso 
Super Moderator

Poruka: 2849
 |
|
..Green jeli normalno da se zeni ocrtaje vagina u helankama ili da Joj se vidi pola guzice i ispalo Joj pola sisa ako je i ovo nekome normalno ja mu to postejem i meni ne predstavlja problem njihovo ili bilo cije oblacenje ,isto tako ne osudjujem djevojku kojoj je ispalo pola guzice kad hoda ulicama..grin da tako izgleda mozda u Bosni to mozes reci onima koji nisu u Bosni bili ima desetak godina ,ja koji dodjem svake godine pa cak i po vise puta meni to nemozes da kazes i reci cu ti da lazes..Dali ti smetaju kapice kod jevrejskih rabina
Pazi sad ovo,
Kao prvo, ispricavam se svim vjernicima i svim kulturama.
Moram priznati, da smo zivotinje, pa onda i ljudi, napravljeni da se prokreiramo.
Prema tome, nije normalno da se ocrtava piçka u helankama, da se vidi pola guzice ili sisa.
VOLIM KAD SE VIDI SVE
Da se ja pitam svi bi goli hodali
Jastucenje, urnebes!!!!
Ah.
Oni koji redovno prcaju zive sretniji i ne lupaju glavu glupostima, samo im je u glavi kako se vise prcati, nema politike, nema sranja. Svi zive i uzivaju
___________________________________________________________________ prest'o sam 
|
|
11-19-2015 15:27 |
|
Stari Grad 
moforaja

|
|
Ko je ubica iz Sokolja?
Enes Omeragiæ je roðen 1. augusta 1981. godine u mjestu Longvic, u Francuskoj. Stanovao je u sarajevskom prigradskom naselju Sokolje gdje je sinoæ, nakon ubistva vojnika, izvršio i samoubistvo.
Saznajemo da je u više navrata osuðivan zbog teških kraða. Lijeèio se od ovisnosti o teškim drogama, a nije bio pripadnik nikakvih radikalnih vjerskih pokreta premda su prve informacije govorile drukèije.
ima i slika na: http://radiosarajevo.ba/novost/207583/
da ne lijepim po forumu mrtve osobe.
to što je imao vehabiju, sestrinog muža, ne znaèi da je i on bio vehabija
otkud da je roðen u Francuskoj? ovo su neki gastarbajteri...
Ovaj zloèin je veæ ranije danas okarakterisan zvanièno kao teroristièki akt. Jedan od BiH poglavica danas je jasno rekao suprotno, da je ovo zloèin motivisan radikalnim islamizmom.
Kako bi, s obzirom na ove tvrdnje od danas bilo da npr. Bridge Keeper, provrel, Haidar, green npr. otvori novu temu o raspirivanju dezinformacija, i još nekim implikacijama ovakvog izvještavanja u javnim medijima.
Još se ne vide ni neki pozivi na odgovornost, mada stvar još nije rasvijetljena oko ovog luðaka koji je pobio ove ljude i na kraju sebe raznio bombom, prema izvještajima.
vjetre, ispade ono tvoje što si ranije govorio taman kako si rekao, ako je suditi po ovom materijalu iz greenovog citata.
Sad, da ne trèi niko od nas glavom pred rudu, živi bili pa vidjeli šta je stvarno pozadina ovog zloèina.
Mediji u BiH su javili da on jeste uzvikivao Allahu ekber kad je pucao (ako nisam pobrkao ono što je pisalo u èlanku povodom izjave dodika) .
-
|
|
11-19-2015 18:52 |
 |
|
|
 |
|