Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
podrigneš li nakon gutljaja?
znaš li da su štucanje i podrigivanje samo atavizmi, drevni refleks izbacivanja teènosti i zraka iz disajnih puteva
još jedan od dokaza da smo nastali iz vodene sredine, moj vjetre 
neki dan u See World u Orlandu nemoreš ostat od podrigivanja delfina, još se nabucali sardine 
zamisli sjedi tamo green u publici i gleda delfin šou.. i onda prne delfin kad skoèi iz vode pred nosom publici...
... je li i to dokaz o evoluciji, ili argument za kreacioniste, od èega je nastao prdež i kako se on spontano stvori...
-
a cudna morza cuj delfin da prdne
jesi to ti ganjo delfine po neretvi kajakom pa gledo morževe usput
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje ...
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Stari Grad dana 05-06-2015 u 13:45.
|
|
05-06-2015 10:30 |
 |
prowler2 
moforaja

Poruka: 5249
 |
|
|
05-08-2015 05:28 |
|
|
Ako neko misli da je policija Republike Srpske juèer proganjala vehabije ili osobe bliske njima neka dobro proèita ovu izjavu Æamila Durakoviæa, naèelnika opæine Srebrenica.
“Sinoæ sam bio na terenu u selu gdje su izvršena hapšenja. Ljudi su ogorèeni i u suštini su malo i prepadnuti jer vide da policija može upadati kad hoæe i raditi šta hoæe. Ovo je možda jedan od najgorih trenutaka koje sam doživio nakon povratka u Srebrenicu. Kreirana je atmosfera straha i nepovjerenja i ovo što oni rade ne donosi nikome ništa dobro”, kaže Durakoviæ.
Niko ne želi amnestirati odgovorne, ali mene boli naèin izvoðenja te akcije. Naime, zaobiðena je policija u Srebrenici gdje je komandir Bošnjak, a korišteni su policajci iz Bratunca. Time se šalje poruka da institucije ne vjeruju Bošnjacima.
Mene boli èinjenica da su policajci postavljali njegovoj majci pitanje zašto nosi šamiju, otkud im èlanske kartice Islamske zajednice u BiH, šta æe im sufara u kuæi. Pa dajte, nismo mi Španci ovdje da ne znamo ništa jedni o drugima, da ne znamo šta muslimani imaju u kuæi. Ako neko pita šta je teror, e to je teror”, kaže Durakoviæ u intervjuu za Klix.
___________________________________________________________________ Do not lose sleep over what the Almighty has bestowed on others. What is not meant for you will never be yours. Be thankful for what YOU have.
|
|
05-08-2015 16:05 |
|
makso 
Super Moderator

Poruka: 2849
 |
|
|
11-19-2015 09:27 |
|