prowler2 
moforaja

Poruka: 5249
 |
|
joj lika, šta ti imaš drugome govoriti šta æe objavljivati. bujrum pa objavljuj.
volio bih da se radi samo o kriminalcima, ali ne bi onda uhvatili Abdel Selama, nego nekog Ðuru ili Borivoja sa Balkana, a ne Arapa
Joj lika, satra se o islamu, muslimanima kao teroristima i nièemu drugom
i onda kad mu se to predoèi ( a ašiæare se vidi toliko da ne može biti jasnije)
onda kuku i pomagaj, štaš ti meni prièat...
zadnja seljoberska...
Vidiš li jadan ne bio šta bulazniš ? U toj zadnjoj reèenici ? Je li to samo hvataju Abdel Selama i Arapa ? Samo oni teroristi ? Ma hajde molim te...
Šta je s onih 600 što æe biti deportovani iz SAD za ratne zloèine na balkanu (po procjeni amerikanke koja je nadležna za djelatnost po tom planu u SAD), jesu to svi oni mudžahedini i vehabije, ili ima pokoji Ðuro i Borivoje s Balkana ?
To nije bio teror, nego se trebamo zaljepiti bradatog arapa koji legalno kupuje s advokatom kuæu u BiH, i to od srbina, a ti to vidiš svojim oèima, pa te žmarci od tog podilaze ?
Od Ðure i Borivoja koji su granatirali i klali te ne podilaze, jer to nije tvoja briga, nije u tvojoj ulici, pa si odabrao (samo zato ? ) da se 99,9999999999999 % vremena koncentišeš samo na jedne, koji nemaju blage veze sa odreðivanjem tokova politike i života u BiH ?
- Ti si ili drogiran ili u vrsti denilista ( moja krilatica za ljude koji neche da shvate neshto). Terorista je jedno a zlochinac je drugo. Dvije sasvim razlichite skupine. Ovi iz BiH su zlochinci.Normalno da se u svijetu to brka. Isto shto se brka ko je heroj a ko je uchinio dobro djelo.
|
|
03-20-2015 20:35 |
|
prowler2 
moforaja

|
|
|
03-20-2015 20:38 |
|
gandalf 
Mo-Starac

Poruka: 4676
 |
|
Svi bi trebali cistiti ispred svog praga i u svojoj kuci prvo, pa tek onda ici dalje. To sto neki nemaju dovoljno velike metle i usisivace (prasko tu ne pomaze) ili sto nemaju snage da ih drze, je skroz druga prica.
Katarza je neophodna, i dok do nje ne dodje, nema ozdravljenja drustva.
A koliko znam, to dolazi inside-out, nikako obrnuto.
___________________________________________________________________ Sto drug rece, i prodjose dani, i crni i sjajni, ali jos nesto nije sjelo mi na mjesto...
Jer necega nema, i vazda fali, i uvijek je tijesno, kad su ljudi mali....
|
|
03-21-2015 09:45 |
|
Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
joj lika, šta ti imaš drugome govoriti šta æe objavljivati. bujrum pa objavljuj.
volio bih da se radi samo o kriminalcima, ali ne bi onda uhvatili Abdel Selama, nego nekog Ðuru ili Borivoja sa Balkana, a ne Arapa
Joj lika, satra se o islamu, muslimanima kao teroristima i nièemu drugom
i onda kad mu se to predoèi ( a ašiæare se vidi toliko da ne može biti jasnije)
onda kuku i pomagaj, štaš ti meni prièat...
zadnja seljoberska...
Vidiš li jadan ne bio šta bulazniš ? U toj zadnjoj reèenici ? Je li to samo hvataju Abdel Selama i Arapa ? Samo oni teroristi ? Ma hajde molim te...
Šta je s onih 600 što æe biti deportovani iz SAD za ratne zloèine na balkanu (po procjeni amerikanke koja je nadležna za djelatnost po tom planu u SAD), jesu to svi oni mudžahedini i vehabije, ili ima pokoji Ðuro i Borivoje s Balkana ?
To nije bio teror, nego se trebamo zaljepiti bradatog arapa koji legalno kupuje s advokatom kuæu u BiH, i to od srbina, a ti to vidiš svojim oèima, pa te žmarci od tog podilaze ?
Od Ðure i Borivoja koji su granatirali i klali te ne podilaze, jer to nije tvoja briga, nije u tvojoj ulici, pa si odabrao (samo zato ? ) da se 99,9999999999999 % vremena koncentišeš samo na jedne, koji nemaju blage veze sa odreðivanjem tokova politike i života u BiH ?
- Ti si ili drogiran ili u vrsti denilista ( moja krilatica za ljude koji neche da shvate neshto). Terorista je jedno a zlochinac je drugo. Dvije sasvim razlichite skupine. Ovi iz BiH su zlochinci.Normalno da se u svijetu to brka. Isto shto se brka ko je heroj a ko je uchinio dobro djelo.
Biserko Veletanliæ...
Terorista je jedno a zloèinac drugo ??????
Teroriziranje nije zloèin drugim rijeèima ? I ja sam drogiran... Denial boy...
Evo ti, zabavljaj se malo...
Kad èitaš ovaj intervju, misli malo na tuzlansku kolonu, tj. ono šta si serendao po forumu o istoj, s kim se družiš ovdje, kakve serotine s vremena na vrijeme pokušavaš provuæi, i tako to...
Kako ti ovaj intervju zorno pokazuje, ima likova koji ne kupe svoje informacije s nacionalistièki obojenih sajtova i ne grade svoje "istine" na tom - ko neki neimenovani , a imaju i gram mozga u glavi, za razliku od tih istih neimenovanih
http://www.lupiga.com/vijesti/boro-stjepanovic-kako-sam-pucao-na-sarajevo
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje ...
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-24-2015 u 01:20.
|
|
03-24-2015 01:16 |
 |
prowler2 
moforaja

|
|
|
03-24-2015 21:49 |
|