Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » NAUKA I DRUŠTVO » RELIGIJA, FILOZOFIJA I PSIHOLOGIJA » "Vehabije" i "Vehabijke" 1907 g » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Stranica (95): « prva ... « prethodna 47 48 49 [50] 51 52 53 sljedeca » ... zadnja » Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
Stari Grad Stari Grad is a Male
moforaja

Poruka: 10597

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

pogotovu ne od žena... 02.gif

-

moju licnost , a ne moj forumski lik!!!
) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje
    tiranije
...

01-22-2015 21:11 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
STECAK STECAK is a Male
moforaja

Poruka: 3604

citat od vjetar:

..Hajdare zar se gotovo sve ne radi u zivotu iz koristoljublja ,plata koju primash je koristoljublje ..da se ne primaju velike pare seljaci bi bili politicari a ovi drugi bi radili ..ja ne vidim da se danas u svijetu nesto radi puno iz ljubavi ...jedino sto ja znam da roditelji djecu vole iz ljubavi a sve ostalo je koristoljublje

..kad krenesh da ucis neke skole prva pomisao pored ljubavi za tim zvanjem koji cesh imati ako zavrshis neku skolu je plata i ugled u drustvu kojeg ces dobiti kao neki doktor ili inzinjer .

..kad citash bilo koju vjersku knjigu zar ona nije puna obecanja o nagradama koje bog obecaje covjeku ,ako posmatramo i ta obecanja sta je u tome loshe ako covjek ide za tim da ih se domogne bas kao sto idemo za tim da se domognemo nekoga znanja koje ce nam donjeti lagodniji zivot ..sto bi ja kopo kanale ako mogu sjediti u nekoj toploj kancelariji

..to sto ti nazivash da neko ulazi iz koristoljublja u vjeru to su samo otrcane floskule ili utjesna nagrada za misao onima koji ne prakticiraju vjeru i time opravdavaju svoje nevjerovanje pa kazu da neko vjeruje samo iz koristoljublja a ne iz ljubavi i onda poredeci sebe sa tom svojom teorijom i svojim idealima kazes sebi bolje biti i nevjernik vec ko neki tamo iz koristoljublja ili biti vjernik na baterije ..interesantno kako se svi brane istom recenicom i istim rjecima (ljubav)koju nemaju prema vjeri vec samo interes u vjeri,,ako bi ja kreno u vjeru prema onome sto ti tvrdis ne bi to dugo moglo da traje ,jer vjera dolazi iz bica ..ne ustaje covjek na namaz u 5 sati po noci ili klanja 5 vakata namaza iz krostoljubja i ne posti se mjesec ramazana samo iz koristoljublja . ..da je neko takav bog bi ga za vrlo kratko vrijeme testiro i on ne bi dugo izdrzo da prakticira vjeru i vrlo brzo bi se prikljucio tebi ili Greenu i ostalima ..vec to se radi iz ljubavi prema stvoritelju ,bog ce opstat i bez mene i ja mu nisam potreban i moje klanjanje i zahvala prema njemu nece ga ucvrstiti a ni srusiti sa prjestolja i moci koje on ima ..to sto ja pogledam za nekom guzicom je moj grijeh a ujedno i grijeh onoga ko mi je to omogucio da ja pogledam u neciji bubreg na helankama na kojima se ocrataje njezina vagina ,nisam ni ja od kamena ,dirali su se i Adam i Eva pa sto bi i ja bio jaci od njih ..kroz vjeru se cisti i taj porok ,pa nekad pogrjeshis pa vratis pa opet tako padas u grijehe i vracas se ..vracati se u vjeru ne moze iz koristoljublja moze samo iz ljubavi barem ja tako osjecam ,ti se ne morash sa tim slagat i ja te ubjedjivat u to necu ,jer ugoniti nekoga u vjeru je veliki grijeh ..ja mogu samo da kazem sta ja osjecam prema vjeri i nista vishe

Posao koji god da radim radim iz ljubavi i samo ljubavi ,a novac uzimam iz navike .
Nije bubreg @vjetre vec "Camel toe" ili sto bi u slobodnom prijevodu bilo "papak(stopalo) od kamile" isto znacenje ima i na arapskom 13.gif

01-22-2015 23:58 STECAK is offline Pregledaj poruke od STECAK Dodaj STECAK u listu prijatelja
STECAK STECAK is a Male
moforaja

Nevjerujte zenama koje lazu!!!

01-22-2015 23:59 STECAK is offline Pregledaj poruke od STECAK Dodaj STECAK u listu prijatelja
green green is a Male
Super Moderator

Poruka: 7086

Video, maèak ne dozvoljava dedi da klanja na njegovoj serdžadi:

https://www.facebook.com/video.php?v=364104133747318
01.gif

01-23-2015 00:17 green is offline Pregledaj poruke od green Dodaj green u listu prijatelja
    vjetar vjetar is a Male
    moforaja

Poruka: 13977

..dobar dedo ,nista ga ne moze omesti od namaza

spavajte ko lavovi i ko kraljevi

01-23-2015 00:23 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
    STECAK STECAK is a Male
    moforaja

dobar macak, nista ga ne moze omesti od igre 07.gif

01-23-2015 00:26 STECAK is offline Pregledaj poruke od STECAK Dodaj STECAK u listu prijatelja
    HaraIzMostara HaraIzMostara is a Male
    Administrator

Poruka: 7070

citat od STECAK:

"Camel toe" ili sto bi u slobodnom prijevodu bilo "papak(stopalo) od kamile" isto znacenje ima i na arapskom

24.gif A na engleskom znaci sasvim nesto deseto i to brezobrazno

01-23-2015 00:39 HaraIzMostara is offline Posalji Email za HaraIzMostara Pregledaj poruke od HaraIzMostara Dodaj HaraIzMostara u listu prijatelja
    pravimostarac
    SexNepoznat

Poruka: 3132

citat od HaraIzMostara:

citat od STECAK:

"Camel toe" ili sto bi u slobodnom prijevodu bilo "papak(stopalo) od kamile" isto znacenje ima i na arapskom

Što ti je reæ komparativna književnost 13.gif

01-23-2015 00:51 pravimostarac is offline Pregledaj poruke od pravimostarac Dodaj pravimostarac u listu prijatelja
    STECAK STECAK is a Male
    moforaja

ma daj ,
    nidje veze , taman koliko je i znacenje "bubreg"

01-23-2015 00:55 STECAK is offline Pregledaj poruke od STECAK Dodaj STECAK u listu prijatelja
    STECAK STECAK is a Male
    moforaja

citat od HaraIzMostara:

citat od STECAK:

ne , na nasem ne znaci nista deseto i nije brezobrazno a znaci vaginalni procep(velike usmine),
    u narodnom slengu poznato inace kao 38.gif picketina, 38.gif picka, 38.gif handara 38.gif tasmakara 38.gif a moze i rora 38.gif

01-23-2015 01:04 STECAK is offline Pregledaj poruke od STECAK Dodaj STECAK u listu prijatelja
    STECAK STECAK is a Male
    moforaja

@vjetre , objasni nezno
    tebe ce bolje razumjeti 13.gif 13.gif

01-23-2015 01:05 STECAK is offline Pregledaj poruke od STECAK Dodaj STECAK u listu prijatelja
    vjetar vjetar is a Male
    moforaja

..sve si nazive pobrojo ..nisi meni ni jedan ostavio 13.gif

01-23-2015 01:13 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
    vjetar vjetar is a Male
    moforaja

..moze se i ovako nazvati koka

01-23-2015 01:14 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
    STECAK STECAK is a Male
    moforaja

koka a nije puterica

01-23-2015 01:18 STECAK is offline Pregledaj poruke od STECAK Dodaj STECAK u listu prijatelja
    Sarajlija ba Sarajlija ba is a Male
    moforaja

Poruka: 6255

citat od STECAK:

citat od HaraIzMostara:

citat od STECAK:

ne , na nasem ne znaci nista deseto i nije brezobrazno a znaci vaginalni procep(velike usmine),
      u narodnom slengu poznato inace kao 38.gif picketina, 38.gif picka, 38.gif handara 38.gif tasmakara 38.gif a moze i rora 38.gif

.....De, moderatori, ovo o handari prebacite na "Pitanja za darvinovce" - tamo èe nam bolje objasniti kako od kamilinog papka postade....handara.....! 19.gif 13.gif 13.gif

ko to želi da te nejma više.

01-23-2015 10:45 Sarajlija ba is offline Posalji Email za Sarajlija ba Pregledaj poruke od Sarajlija ba Dodaj Sarajlija ba u listu prijatelja
    Haidar
    SexNepoznat

Poruka: 338

citat od vjetar:

..Hajdare zar se gotovo sve ne radi u zivotu iz koristoljublja ,plata koju primash je koristoljublje ..da se ne primaju velike pare seljaci bi bili politicari a ovi drugi bi radili ..ja ne vidim da se danas u svijetu nesto radi puno iz ljubavi ...jedino sto ja znam da roditelji djecu vole iz ljubavi a sve ostalo je koristoljublje

..

Ma nema zime, ja nista drugo i ne govorim... Ja samo to kazem, svi smo ista govna... 01.gif Samo kad neko misli da je puno bolji od nekog drugog samo zato sto je religiozan, necu bre da sutim...
    19.gif 13.gif

A religija i vjera ne treba da se mijesaju u istoj recenici, jer nemaju cesto veze jedna sa drugom (svaka cast pojedincima) kod velike vecine... Izvini, ali i ti si vecina 02.gif 04.gif 13.gif

01-23-2015 11:04 Haidar is offline Pregledaj poruke od Haidar Dodaj Haidar u listu prijatelja
    abraxas abraxas is a Male
    moforaja

Poruka: 6999

Boga mi, ja sam ateista...... 13.gif koka

01-23-2015 11:58 abraxas is offline Pregledaj poruke od abraxas Dodaj abraxas u listu prijatelja
    Sarajlija ba Sarajlija ba is a Male
    moforaja

Poruka: 6255

citat od abraxas:

Boga mi, ja sam ateista...... 13.gif koka

...siguran sam da je sad dragi Allah odahnuo....i tako nebi znao šta bi s tobom....! 07.gif 13.gif 13.gif

ko to želi da te nejma više.

01-23-2015 12:06 Sarajlija ba is offline Posalji Email za Sarajlija ba Pregledaj poruke od Sarajlija ba Dodaj Sarajlija ba u listu prijatelja
    Boza Boza is a Male
    moforaja

Poruka: 4600

Nije do njega,zakazo svemirac,nije ga osunetio 13.gif

01-23-2015 12:17 Boza is offline Pregledaj poruke od Boza Dodaj Boza u listu prijatelja
    abraxas abraxas is a Male
    moforaja

Poruka: 6999

Ima li kakvih dokaza da je Prorok bio obrezan?

01-23-2015 12:25 abraxas is offline Pregledaj poruke od abraxas Dodaj abraxas u listu prijatelja
    Stranica (95): « prva ... « prethodna 47 48 49 [50] 51 52 53 sljedeca » ... zadnja » nove poruke | aktuelne teme | forum
    Postavi novu temu Odgovori
    Go to:
    preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com