STECAK 
moforaja

Poruka: 3604
 |
|
|
01-15-2015 01:18 |
|
vjetar 
moforaja

Poruka: 13977
 |
|
|
01-15-2015 01:40 |
|
vjetar 
moforaja

Poruka: 13977
 |
|
ja bih se prije ubio, nego lagao sebe i "vjerovao" u nešto što se mora vjerovati, jer je tako nana rekla, dedo kaz'o da se mora tako... da budeš fini deèko, fin, poslušan i mutav cijeli život. 
..pored oni tvoji sura koje si naucio sad se meni namece pitanje ,koga si ti lago ,nanu i dedu ili ove dans u koje vjrujes ..
..ti me malo podsjecah na ove dansnje politicare koji su odreda bili sve komunisti sa partijskim knjizicama a danas mashu krstenim listovima i kunu se u Boga ,pa se onda za takve kaze ,koga su lagali cjeli zivot ili ateiste u komunizmu ili danas vjernike 
___________________________________________________________________ laku vam noc pijuni
spavajte ko lavovi i ko kraljevi
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane vjetar dana 01-15-2015 u 01:49.
|
|
01-15-2015 01:47 |
|
|
a ti ideš na onu kartu...
bit æu vjernik jer me to ništa ne košta, pa ako šta dobijem, dobijem,
ako ne dobijem, nije ni važno, svakako niko neæe vidjeti da sam se provalio
ustvari, ti æeš drito u džehenem, jer se izdižeš i praviš da si nešto iznad nas ostalih forumaša
zar Allah takve ne skraæuje za glavu na Ahiretu?
ono kad se nema argumenata hajmo opaliti ofrlje "character assassination"
mi kad smo bili djeca rekli bi šta se praviš tu
evo green je li pošteno ako se javi još ko od forumaša sa istim mišljenjem nikad se više neæu pojaviti na ovom forumu
ja sam ti davo primjere,
zadnji odgovor rekoh ti dizjner za sve one tetive, mišiæe
problem je green što sam ja dosta knjiga proèito, nastojim da ipravno shvatim Islam ne onako kako ga neki šalabajzeri tumaèe i ti sad hoæeš neku diskusiju o Islamu sa mnom
mi bi prije rekli doði sebi a ako nemožeš doði onda nama 
___________________________________________________________________ Do not lose sleep over what the Almighty has bestowed on others. What is not meant for you will never be yours. Be thankful for what YOU have.
|
|
01-15-2015 01:49 |
|
|
|
 |
|