Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » NAUKA I DRUŠTVO » RELIGIJA, FILOZOFIJA I PSIHOLOGIJA » "Vehabije" i "Vehabijke" 1907 g » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Stranica (95): « prva ... « prethodna 24 25 26 [27] 28 29 30 sljedeca » ... zadnja » Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
taxi taxi is a Male
Liska mjeseca avgusta

Poruka: 18290

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

Ova mu vijori na balkonu za bajram......

Attachment:
Flag_of_Sweden.svg.png (1 KB, 6 downloads)

11-03-2013 21:05 taxi is offline Posalji Email za taxi Pregledaj poruke od taxi Dodaj taxi u listu prijatelja
    vjetar vjetar is a Male
    moforaja

Poruka: 13977

citat od taxi:

Ova mu vijori na balkonu za bajram......

..on je tu da je blize Bosni i njegova misija i boravak u Svedskoj je od Allaha dar 13.gif 13.gif

..tako sebi umisle demagozi

..svi mi za njega smo grjeshnici u hriccanskim zemljama

..tako je jedan demagog na moje ushi govorio govorio ,ode u Ameriku da je blize Bosni 13.gif

spavajte ko lavovi i ko kraljevi

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane vjetar dana 11-03-2013 u 21:21.

11-03-2013 21:20 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
    taxi taxi is a Male
    Liska mjeseca avgusta

amerika bar nema križ na zastavi ko švedska..... same zvijezde,još dodaš mjesec i eto je 11.gif

11-03-2013 21:38 taxi is offline Posalji Email za taxi Pregledaj poruke od taxi Dodaj taxi u listu prijatelja
      vjetar vjetar is a Male
      moforaja

..haj ti to njemu kazi da ono nije kriz na svedskoj zastavi 13.gif

..ne bi on to prizno kad bi ga ko ziva odero

..nije mi jasno kako mu se ne gade i ne harame pare koje mu krizari i kjafiri daju

11-03-2013 21:41 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
      berber berber is a Male
      moforaja

Poruka: 4848

Haram pare su najbolje!!
      Nemoras nikome zikret i fitre davati 18.gif

broj ispravljanja poruke: 2, zadnji put od strane berber dana 11-03-2013 u 22:53.

11-03-2013 22:52 berber is offline Pregledaj poruke od berber Dodaj berber u listu prijatelja
      vjetar vjetar is a Male
      moforaja

..podaj ih babi semiru ,on ce njih oprat 13.gif 13.gif u svedskoj

..tri puta ih oko svedske zastave obnese i odma su halal 13.gif 13.gif

11-03-2013 22:55 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
      vjetar vjetar is a Male
      moforaja

..Babo probaj se malo uporediti sa forumsim nikom Svjerlost

..covjek tako pametan skrushen ,miran odmjeren kulutran saburan ..krase ga svi epiteti jednog normalnog covjeka ..covjeka koji se ne slaze sa svojim sagovornicima ali nikad ne izlazi iz okvira sabura dok za razliku od tebe koji ni jednu od ovih njegovih vrlina ne mozesh sebi pripisati

..ako ne vjerujes meni i ako ne cjenish moje pisanje i moje obracanje tebi ,onda neka ti se obrate na ovaj nacin forumski hababi pa neka kazu koju finu rjec o tebi ..ja mislim da ih je jako malo ili gotovo da ih nema ..nije da svi ne valjalju a da si ti uvjek u pravu ..ako imash misljenje o sebi da si najpametniji i naj prosvjetljeni ,zasto onda porovodish vrijeme na ovome forumu ..ima brate foruma koji tebe mozda bolje odgovaraju ..da sam na tovme mjestu ja bih se fino udaljio i ne bi se pojavljivo

..mozda ti mislish da si ovde potreban ljudima i da cinish neko poslanstvo i da si ovde jako neophodan ..ti mislish da si ovde u nekoj misiju koju si sebi utripovo u glavu ili te vjerovatno neko poslo po zadatku ,jer takvi se zadaci daju ljudima poput tebe ,da se ubacuju na forume i drustvene mreze ..da bi nas prosvjetlio ili necemu naucio dovoljan nam je nik Svjetlost .

..jesi kad primjetio da se neko sa nikom Svjetlost zakacio na nacin na koji se ti kacis ili da je neko njemu nesto loshe napiso kao sto se tebi napishe ..de se malo preispitaj ,ako ne mozes sam pitaj malo raju .

.,

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane vjetar dana 11-03-2013 u 23:34.

11-03-2013 23:31 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
      luka ters
      SexNepoznat

Poruka: 5212

jeko ljutio babušu 02.gif
      hoæe one nepismene ženturaèe, a tamo im japrak zagorio 21.gif 13.gif 13.gif

11-04-2013 00:00 luka ters is offline Posalji email za luka ters Pregledaj poruke od luka ters Dodaj luka ters u listu prijatelja
      vjetar vjetar is a Male
      moforaja

,,babo ljut na mene i na forumashe

..mora da je je popio puno himbera i pojeo halve i tulumba za novu godinu pa mu udarilo u glavu

11-04-2013 00:11 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
      luka ters
      SexNepoznat

Poruka: 5212

a ja mislila,
      naljutio se na mene zbog japraka 13.gif 13.gif

11-04-2013 00:12 luka ters is offline Posalji email za luka ters Pregledaj poruke od luka ters Dodaj luka ters u listu prijatelja
      Stari Grad Stari Grad is a Male
      moforaja

Poruka: 10597

citat od semirizsvemira:

.......... a ako se to ne postuje onda posto znam dosta o svima vama javno cu iznositi ovdje 19.gif

citat od taxi:

Govno ti ako ne izneseš.

citat od Stari Grad:

Govno mu ko išta neistinito o @taxi-ju iznese ... 02.gif

....ako veæ pretpostavimo da je ono istinito bolje... (veliko ako ) 02.gif

----------------------

moju licnost , a ne moj forumski lik!!!
      ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
      ...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
      .. dosta je vise i tebe i tvoje
        tiranije
      ...

11-04-2013 00:29 Stari Grad is offline Pregledaj poruke od Stari Grad Dodaj Stari Grad u listu prijatelja AIM Screenname: later YIM Screenname: later
      semirizsvemira semirizsvemira is a Male
      raja

Poruka: 1860

citat od vjetar:

..Babo probaj se malo uporediti sa forumsim nikom Svjerlost

..covjek tako pametan skrushen ,miran odmjeren kulutran saburan ..krase ga svi epiteti jednog normalnog covjeka ..covjeka koji se ne slaze sa svojim sagovornicima ali nikad ne izlazi iz okvira sabura dok za razliku od tebe koji ni jednu od ovih njegovih vrlina ne mozesh sebi pripisati

..ako ne vjerujes meni i ako ne cjenish moje pisanje i moje obracanje tebi ,onda neka ti se obrate na ovaj nacin forumski hababi pa neka kazu koju finu rjec o tebi ..ja mislim da ih je jako malo ili gotovo da ih nema ..nije da svi ne valjalju a da si ti uvjek u pravu ..ako imash misljenje o sebi da si najpametniji i naj prosvjetljeni ,zasto onda porovodish vrijeme na ovome forumu ..ima brate foruma koji tebe mozda bolje odgovaraju ..da sam na tovme mjestu ja bih se fino udaljio i ne bi se pojavljivo

..mozda ti mislish da si ovde potreban ljudima i da cinish neko poslanstvo i da si ovde jako neophodan ..ti mislish da si ovde u nekoj misiju koju si sebi utripovo u glavu ili te vjerovatno neko poslo po zadatku ,jer takvi se zadaci daju ljudima poput tebe ,da se ubacuju na forume i drustvene mreze ..da bi nas prosvjetlio ili necemu naucio dovoljan nam je nik Svjetlost .

..jesi kad primjetio da se neko sa nikom Svjetlost zakacio na nacin na koji se ti kacis ili da je neko njemu nesto loshe napiso kao sto se tebi napishe ..de se malo preispitaj ,ako ne mozes sam pitaj malo raju .

.,
      Dosadan si

11-04-2013 00:43 semirizsvemira is offline Pregledaj poruke od semirizsvemira Dodaj semirizsvemira u listu prijatelja
      vjetar vjetar is a Male
      moforaja

..Hvala

11-04-2013 00:47 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
      raja

citat od refleksija:

citat od semirizsvemira:

citat od refleksija:

@Svemirac pa sta ce onda u politici.nek sjedi kuci...meni je ovakav stav katastorfa posebno u drzavi kakva je bih...da ne kazem ravan socijalnom i psiholoskom samoubistvu...mislim inace ovdje ima posla boli glava pa zena nek sjde kuci i ona odgaja djecu...jer naravno kad djeca porastu i urade nesto sto babi ne odgovara bit ce e jesi ih odgojila...i tako ce joj citav zivot nabijat na nos...ovakav stav je ravan zaista samoubistvu...nemama zaista nista protiv domacica ali da sebe neko poniz kao ljudsko bice i postavi se kao da je manje vrijedan je bolesnoooo
          A jesi li ti nekad cula za ljudska prava , pitam se pitam se . Zena ima pravo da se nosi kako ona hoce i da radi sta ona hoce . I Muhammeda s.a.w.s. prva zena je radila i imala svoj biznis pa zasto to ne bi mogla i ova zena sto je predana Allahu ( tj muslimanka ) To sto ti nisi muslimanka ne daje ti za pravo da ovu zenu blatis i da je nazivas bolesnom A ako te je stvarno pogodilo sto je ova zena predana Allahu u politici imas druge nacine da se utjesis od bola za njom ( ili zavisti )

dakle, zena je kontradiktorna sama sa sobom...ako kaze da je zeni mjesto kuci sto ona ne sjedi kuci?!
        Drugo, gluho bilo da sam ljubomorna na ovu zenu....ne bih nikad ni pozeljela da budem poput nje...imam pravo da pricam o njoj i iznosim svoj stav jer je javna licnost...bavi se politikom...samim tim njene izjave se ticu i mene kao gradjanke koja zivi u ovoj drzavi...takodjer, jako neprofisonalno od nje da svoja vjerska ubjedjenja propagira na skupstini i u parlamentu...
        a i da napomenemo da dolazi iz SBiH-a, stranke u kojoj je i godposin Serbezvoski koji je izjavio da nema nista lose u tome da se zena osamari....bas zaniljivi likovi u politici hahahaha
      Vidi se da ne znas nista o Islamu . Serbezovski , koji je mumin , musliman , je prevo Kuran na romski jezik i na ovo za samaranje je mislio na ajet iz Kurana gdje Allah kaze da se smije zena osamariti ako je neposlusna . Dakle nije nista izmislio nego se drzi Kurana 10.gif i Allahovih rijeci

11-04-2013 19:01 semirizsvemira is offline Pregledaj poruke od semirizsvemira Dodaj semirizsvemira u listu prijatelja
      vjetar vjetar is a Male
      moforaja

..vidish kako ti tumacish

..ako ne slusha treba je opomenut ,ako i posle toga ne poslusha onda je valja kazniti ,ni tada batinom ,vec se treba razvest

..predvidjena je u neki situacijama i kazna batinom ,ako se dokaze da je kriva ..da bi se dokazalo da je kriva treba imat tri svjedoka da porvrde tu njenu krivicu .

..po zemaljskim zakonima to udaranje je kanjivo i onda kad se dokaze da je kriva

..babo kad si toliko ucen de nam taj Ajet koji kaze kad se zena smije udariti ..samo jedan stepen prednsoti muskarac ima po kur anu u odnosu na zenu ..ja sam cito taj prevod gdje se govori o tom jednom stepenu vecih prava muskaraca od zena ,koji si ti prevod cito ja nemam pojma

11-04-2013 19:24 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
      raja

citat od vjetar:

..vidish kako ti tumacish

..ako ne slusha treba je opomenut ,ako i posle toga ne poslusha onda je valja kazniti ,ni tada batinom ,vec se treba razvest

..predvidjena je u neki situacijama i kazna batinom ,ako se dokaze da je kriva ..da bi se dokazalo da je kriva treba imat tri svjedoka da porvrde tu njenu krivicu .

..po zemaljskim zakonima to udaranje je kanjivo i onda kad se dokaze da je kriva

..babo kad si toliko ucen de nam taj Ajet koji kaze kad se zena smije udariti ..samo jedan stepen prednsoti muskarac ima po kur anu u odnosu na zenu ..ja sam cito taj prevod gdje se govori o tom jednom stepenu vecih prava muskaraca od zena ,koji si ti prevod cito ja nemam pojma
      Slabo si cito muslimanu . Moraces ponavljati razred . Domaci zadatak ti je da sam nadjes taj ajet ?

11-04-2013 19:31 semirizsvemira is offline Pregledaj poruke od semirizsvemira Dodaj semirizsvemira u listu prijatelja
      vjetar vjetar is a Male
      moforaja

..vidi demagoga

..ja sam reko da sam ja neznalica pa me ti prosvjetli i prodnadji mi ajet koji kaze da se zena smje udarat .

..jedino u prevodu kur ana iz maoce se moze naci da se zene udaraju

11-04-2013 23:03 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
      raja

Nemam snage

34. Muškarci vode brigu o ženama zato što je Allah dao prednost jednima nad drugima i zato što oni troše imetke svoje. Zbog toga su èestite žene poslušne i za vrijeme muževljeva odsustva vode brigu o onome o èemu trebaju brigu voditi, jer i Allah njih štiti. A one èijih se neposlušnosti pribojavate, vi posavjetujte, a onda se od njih u postelji rastavite, pa ih i udarite; a kad vam postanu poslušne, onda im zulum ne èinite! - Allah je, zaista, uzvišen i velik!
      (Korkut)

9NDPJQKí' CN(PJ1Kí' ?cd>

34. Muškarci vode brigu o ženama zato što je Allah dao prednost jednima nad drugima i zato što oni troše imetke svoje. Zbog toga su èestite žene poslušne i za vrijeme muževljeva odsustva vode brigu o onome o èemu trebaju brigu voditi, jer i Allah njih štiti. A one èijih se neposlušnosti pribojavate, vi posavjetujte, a onda se od njih u postelji rastavite, pa ih i udarite; a kad vam postanu poslušne, onda im zulum ne èinite! - Allah je, zaista, uzvišen i velik!
      (Korkut)

34. Ljudi su poglavari ženama, zato što ih je odlikovao Allah jedne nad drugima, i što troše (oni) iz imetaka svojih. Zato su dobre poslušne,4:34a èuvarke nevidljivog,4:34b što èuva Allah. A one za koje se plašite nepokornosti njihove, pa posavjetujte ih, i ostavite ih u posteljama, i udarite ih.4:34c Pa ako vas poslušaju, tad ne tražite protiv njih puta. Uistinu! Allah je Uzvišeni, Veliki.
      (Mlivo

Eto moj Muslimanu 10.gif Sad je vakat za Isha salat i spavanje ako Bog da 10.gif Dovidjena inshallah

11-04-2013 23:28 semirizsvemira is offline Pregledaj poruke od semirizsvemira Dodaj semirizsvemira u listu prijatelja
      taxi taxi is a Male
      Liska mjeseca avgusta

babo,okreni se zidu. 01.gif

11-04-2013 23:38 taxi is offline Posalji Email za taxi Pregledaj poruke od taxi Dodaj taxi u listu prijatelja
        vjetar vjetar is a Male
        moforaja

..babo tu pishe koliko se meni cini i kako i koliko treba da se udare ..ja sam negdje procito da je to udaranje samo koliko ja cackalica

..sto nam to preucujes ..vec ti naisho da se mogu udarit i dalje ne treba tumacit

11-04-2013 23:51 vjetar is offline Pregledaj poruke od vjetar Dodaj vjetar u listu prijatelja
        Stranica (95): « prva ... « prethodna 24 25 26 [27] 28 29 30 sljedeca » ... zadnja » nove poruke | aktuelne teme | forum
        Postavi novu temu Odgovori
        Go to:
        preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com