prowler2 
moforaja

Poruka: 5249
 |
|
|
10-29-2013 21:30 |
|
green 
Super Moderator

Poruka: 7086
 |
|
ja nisam ateista, vjerujem da za sve ima uzrok... zvalo se to priroda, viša sila, Allah, Bog... neki zakoni, neki sklad postoji... ali sve ostalo je izmišljeno... kazne, odredbe, ogranièenja... to su izmislili ljudi, dok su èuvali ovce.
ne vjerujem u bajke o kazni ili nagradi, džennetskim hurijama...
da treba bit jado jadni u ovom životu, što više bit zatucan i mutav, da bi ti na drugom bilo bolje...
ili ono... kome se odjeæa bude vukla po zemlji da æe mu noge goriti u paklu itd. itd.

|
|
10-29-2013 23:21 |
|
green 
Super Moderator

Poruka: 7086
 |
|
i da dodam...
isto sam tako ubijeðen da 70% takozvanih vjernika misli isto kao ja u predhodnom postu...
samo što su neiskreni prema sebi, neæe da iznevjere djedove, nane, bake, deke, roditelje...
pa kao lafo nešto vjera, religija, nepobitna èinjenica, dogma, šuti, ne talasaj, ne dovodi u pitanje...

|
|
10-29-2013 23:36 |
|
|
ja nisam ateista, vjerujem da za sve ima uzrok... zvalo se to priroda, viša sila, Allah, Bog... neki zakoni, neki sklad postoji... ali sve ostalo je izmišljeno... kazne, odredbe, ogranièenja... to su izmislili ljudi, dok su èuvali ovce.
ne vjerujem u bajke o kazni ili nagradi, džennetskim hurijama...
da treba bit jado jadni u ovom životu, što više bit zatucan i mutav, da bi ti na drugom bilo bolje...
ili ono... kome se odjeæa bude vukla po zemlji da æe mu noge goriti u paklu itd. itd.
previše predrasuda
zatucan-mutav
Musliman je OBAVEZAN tražiti i sticati znanje mislim da ti ne trebam elaborirati dalje od ovoga
Jado jadni u životu/
Musliman može biti bogat sve dotle dok plaæa 2.5 % zekata i dok pazi na sirotinju, jetime, ugnjetavane itd
sam kažeš da zakon sklad postoji, ali nevjeruješ u kazne, odredbe, ogranièenja
malo je to kontradiktorno po meni
___________________________________________________________________ Do not lose sleep over what the Almighty has bestowed on others. What is not meant for you will never be yours. Be thankful for what YOU have.
|
|
10-29-2013 23:36 |
|
|
|
 |
|