eno pjeva Hasimaga
___________________________________________________________________Nije znanje Znanje znati....vec je znanje Znanje dati...
Dzemila moram ga pohvalit Vise nista ne rusi a napravi mi Ruzu
citat od Boza: Jes te SKARGALA Pazi nije ti to Tulpe ..Boza ne vidim da me skargala ja volim isto meso ..ne volim da zulja ...kad ufatish da prkipi preko shake ..za bobuljice kod doktora
___________________________________________________________________laku vam noc pijuni spavajte ko lavovi i ko kraljevi
citat od Boza: Dzemila moram ga pohvalit Vise nista ne rusi a napravi mi Ruzu .. ..eno ti taxija neka ti on Ruzu napravi
Zaletio se pa zabrenzo Ti si u pravu Ne samo da treba jedna Ruza Treba ih deset i sve bi radile ako bude pameti
DZemila kad zavrsis aktivnosti oko organiziranja Dijaspore ako mozes gurni mi Edu Pandura sa onom Hej dajte mi gitaru da mi dusu razgali
..malo sutra ce ti gurnut
citat od vjetar: citat od Boza: Dzemila moram ga pohvalit Vise nista ne rusi a napravi mi Ruzu .. ..eno ti taxija neka ti on Ruzu napravi vjetre,ti se možda ne sjeæaš ....ali,Boza bi se trebao sjeæati.... bila je jedna "Ruža" na Carini. Zdena Mandariæ držo kafanu .
citat od vjetar: ..jesu li tu cita i ketika radile Bolan ne bio,nisam reko "Lira" ili fronta blizu Zdenine kafane..... nego "Ruža".U "Ruži" su se skupljala veæinom carinska raja....
Dzemila sad treba cekat da se raja lagano ukljuce a Nedzad moze preuzeti aktivnosti oko uspostavljanja pravnih akata koji bi se korigirali u hodu shodno korisnim prijedlozima
citat od taxi: citat od vjetar: ..jesu li tu cita i ketika radile Bolan ne bio,nisam reko "Lira" ili fronta blizu Zdenine kafane..... nego "Ruža".U "Ruži" su se skupljala veæinom carinska raja.... ..haj nema veze ..samo nek ti nisi oko kurava
citat od taxi: citat od vjetar: ..jesu li tu cita i ketika radile Bolan ne bio,nisam reko "Lira" ili fronta blizu Zdenine kafane..... nego "Ruža".U "Ruži" su se skupljala veæinom carinska raja.... Pusti ga Taxi, vidis da je djecko mlad ... nadoce...... ko Bubica saransak
..bolje biti pijan nego star ..
a iskustvo ..??..eeeeeeee..
..sta ce mi bez iskustva
boga mi ne moze i jedno i drugo.. pa ti gledaj Bozaaaaaaaaaaaaaaa, evo sam navila , Edu Pandura i onu tvoju i jos jednu malo tuznu , za mene pa ko hoces slusaj, al imeni nesto trebalo
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane djemila dana 05-14-2013 u 14:00.
..25 u 50 moze uvjek ..dva puta