...vise sam zaboravio nego sto su mnogi procitali ...
nije mostar vise ona djevojka bujnih njedara, zanosnih kukova i socnih usta. danas je mostar cangrizava stara baba koja se sjeca kako je nekad bila ljepotica.
uh uh, mojne mi steve millera danas. danas sam na malo tezhim drogama katatonia, tool, perfect circle
yzf09PYSuhk&feature=related
ali to je vjerovatno zato sto sam jutros bio gladan sad sam se najeo pa moze nesot laganije. ovo ce ti se svidjeti sigurno.
u-qNBxXjbI4
a ozenih se pred novu godinu. na katolicki Bozic. sa bosnjakinjom. pravi sam jugosloven
doduse i ona je "bosnjakinja" koliko sam i ja "srbin"...znaci vrloooooooo malo
nije mostar vise ona djevojka bujnih njedara, zanosnih kukova i socnih usta. danas je mostar cangrizava stara baba koja se sjeca kako je nekad bila ljepotica.
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Morpheus dana 08-13-2011 u 09:57.
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Morpheus dana 08-13-2011 u 11:04.
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Morpheus dana 08-13-2011 u 11:39.
moj tekst. moja melodija. i moj aranzman zamisljen sa diskretnim gudacima tj strings i sa piano uvodom na pocetku...
pa tekst jedino i valja, ne mislis valjda da sam je ovde postavio zbog toga sto mislim da fantasticno pjevam ili da sam toliko good looking
ps. ako smijem ja da "glasam" za svoje stihove u ovoj pjesmi...meni je nekako cak i od toga jos ljepsi i intimniji "svrati nam nekad, vilo mostarska- PROSPI NAM SRECU IZNAD KROVOVA"...jer dok sam pisao taj stih nekako, ne znam zasto...imao sam sliku u glavi jednog bajkovitog trenutka gdje na porusenu zgradu "name" pada vilinska prasina i sve nekako dobija sjaj, i gomilu ljudi ispod na ulici koja gleda u nebo i u tu prasinu s aosmjehom na licu koji otprilike znaci "dugo smo te cekali ali najzad si dosla"
ne znam...uvijek imam slike pred ocima kad pisme neku pjesmu.
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Morpheus dana 08-14-2011 u 00:43.
inace makso kad si vec bacio ministry, ne znam da li si upoznat, njihov prvi album je bio totalni techno pop, fazon tadasnjih (a ne danasnjih mracnijih mnogo) depeche mode. preslusaj ovu stvar, muzicki zvuci ko da je neka mjesavina denis & denis i videosex...
al jourgensen, vodja benda je nakon ovog albuma sisho s mozga i poceo da pravi industrial metal. naravno, niko ne spori da to ne radi fantasticno (evo i gore ovo kad miksuje carmina bourana od orffa je odliicno). imali su cert na exitu 2008 i razbili su kako zvukom tako i perfomansom...ali je meni licno krivo sto jourgensen u svakom intervjuu pljuje po ovom albumu jer mu je mekan i sramota ga je sto je to uopste radio..a meni je ovaj album super. probaj da nadjes na warezu ili po torentima ministry - with simpathy (1983)
___________________________________________________________________ arguing over the internet is like a participating at the Special Olympics.Even if you win ... you are still retarded
___________________________________________________________________ arguing over the internet is like a participating at the Special Olympics.Even if you win ... you are still retarded