makso 
Super Moderator

Poruka: 2849
 |
|
Crna gora....
jednostavno, nemere pita od govana. Crna Gora je kao 2-3 Neuma, a u nju stanu 90% kosovara (ULQIN=ulcinj), pola srbije, cijelo montenegro i frtalj hercegovine + turisti
Grcka
Nisam bio, niti me privlaci, ali oni koji su bili, su razocarani uslugom, peksinlukom i seljaklukom. A imaju finu obalu, sto jest, jest.
Albanija bi mogla biti velesila u buducnosti (ali ako nastave sa ov kim razvojom nece nikad).
Italija = kaka de la vaka, tojest sranje. Obala im ne valja qurcu. Da valja ne bi Italijani odvajkada isli u Rvacku.
slovenija = super, ali = Neum, znaci malo nesto.
Ostaje Rvacka, kao velesila, realna turisticka velesila zone. Jesu skupi, prepotentni, neotesani, ufurani.... ali nemaju konkurenciju na ovim prostorima.
Tale, Bosanci, poljaci, cesi, slovaci, austrijanci, slovenci, siromasne svabe, njima je kad se sve sabere i oduzme, Hrvatska najpogodnija (usluga vs. cijena vs. kvalitet)
Tako da ko voli, bujrum, ko ne voli, nek skuplja pare pa ide negdje drugdje.
P.S.
privatni smjestaj je skuplji od hotela. Pokusajte malo da uporedite pa cete vidjeti.
___________________________________________________________________ prest'o sam 
|
|
06-29-2011 22:48 |
|
|
Za 60€ mozes nociti u hotelu sa 3 ili 4*, ukljucen dorucak, u gotovo svim priobalnim mjestima u Spaniji.
Ne trebas ni kuhati ni cistiti, ni prati, a mozes skakati sa balkona u bazen (balconning).
Ah, takodje na prvoj liniji plaze
P.S.
Hiljadu ljudi, tisucu cudi
P.S.2
Meni licno, najbolje ljetovanje, kao onaj 16-god. Sarajjlija iz price. Sa ruksakom i na Jadran (t.j. na Makarsku Rivijeru)
P.S.3
Licno, nikad ne bi dao privatniku vise od pola koliko kosta hotel možeš ali ti sam, a ovo je apartman za 10 osoba što te doðe 6 eura na noæ. sad hoæeš sam ili sa društvom to je veæ druga tema.
|
|
07-02-2011 01:15 |
|
|
|
 |
|