ria 
miss foruma 2010

Poruka: 3067
 |
|
|
11-17-2010 23:04 |
|
Sevels 
moderator tra-la-la

Poruka: 6556
 |
|
|
11-17-2010 23:08 |
|
ria 
miss foruma 2010

|
|
|
11-17-2010 23:10 |
|
Sevels 
moderator tra-la-la

|
|
|
11-17-2010 23:18 |
|
el-tozzinjo 
majkin fakin

Poruka: 2333
Location: on island, located on Dharma: station number 6 - the Orchid.
 |
|
...moj muški prijedlog je tuti ali ga nema pa nema smisla...èovjek u pedesetoj izgleda drama...ali zato je tu magistar...ima ono" nešto"...pogano 
ima ima, slazemo se oboje npr pogano je kad ti neko zovne pice a ti, kad ti konobar kaze od koga je, odjednom dobijes "sipku" u ledjima pa se ne smijes ni okrenuti (od sramote ili od nevaspitanja ili od oboje?) da pozdravis i nazdravis. bas pogano :)
pogano je i kad ti pridje neko koga si nazivao klosarom i narkomanom pa sjedne pored tebe da te pita valja li ti meza, hoces li jos..jesi li gladan, zedan, treba li prevoz, ama i djevojcicu nekud a ti zovnemo z asto ako treba, ako je potreba, jurnula krv oiz glave na dole.....sve ce cika tozza organizovati..a ti pogano odjednom zaboravis na epitete poput "klosar, narkoman" i bleskasto se smijes a iz ociju ti viri "jao majke ti, samo me nemoj udariti, nisam ja ozibljno mislio, shupali smo se, ta forum je to". a tozza nije taj nivo. pokazao i dokazao :)
taj bleskasti osmijeh i to nenazdravljanje onom ko ti zove pice, mi je posebno pogano :)
sad bi moj blagopocivsi cukundeda iz citluka rekao "a jesu oni mostarci cudna stoka" 
|
|
11-17-2010 23:21 |
|
taxi 
Liska mjeseca avgusta

Poruka: 18290
 |
|
Ja predlažem tanu.Navest æu nekoliko primjera ...zašto baš njega!?
Èovjek doðe svakih dvajes-dvajes pet dan i odmah zna u kojem grmu leži zec,ko je kriv a ko nije(naravno,moderator je uvijek u pravu).Pa još i realan,neutralan,voli se šaliti,alkohol mrzi kao i narkotike..... sve u svemu,mister
nije mi drago da vidim clanove da odlaze sa foruma, ali odrasli smo ljudi i svako zna sta mu je radit'
.
ja sam ovdje neutralan i koliko god se to tebi ne svidjalo meni su clanovi isti, bez obzira na moje licne preference.
ponavljam ja moram da budem neutralan,
nije moje da psiho-analiziram clanove i ulazim u razloge ko je koga navuko, ko je koga izbacio iz takta ... .... nije to moj poso. moj je poso da budem neutralan, da budem profesionalac i ja to i jesam. ja nisam nimalo selektivan i dosljedan sam.
ako je covjek neutralan valjda je i objektivan, jer nije subjektivan.
neutralan, ne priklanja se nijednoj strani.
ali vidi ovo - ja nisam nikome nikada naklonjen jer nemam taj luksuz. rekoh se trudim da budem potpuno neutralan/objektivan jer smatram da administrator foruma mora tako da se postavi. clanovi mogu biti pristrasni ali administrator foruma ne moze. na sta bi to onda licilo?
mi(tim) nismo nicije oruzje i ne zelimo da se mijesamo u licne razmirice osim ako imaju veze sa pravilnikom. bez nas.
mozes se ti smjati kolko hoces, ja tebi opet zelim srecu i prosperitet.
11-18-2010 13:26 |
|
Sevels 
moderator tra-la-la

|
|
|
11-18-2010 14:26 |
|
ria 
miss foruma 2010

|
|
...moj muški prijedlog je tuti ali ga nema pa nema smisla...èovjek u pedesetoj izgleda drama...ali zato je tu magistar...ima ono" nešto"...pogano 
ima ima, slazemo se oboje npr pogano je kad ti neko zovne pice a ti, kad ti konobar kaze od koga je, odjednom dobijes "sipku" u ledjima pa se ne smijes ni okrenuti (od sramote ili od nevaspitanja ili od oboje?) da pozdravis i nazdravis. bas pogano :)
pogano je i kad ti pridje neko koga si nazivao klosarom i narkomanom pa sjedne pored tebe da te pita valja li ti meza, hoces li jos..jesi li gladan, zedan, treba li prevoz, ama i djevojcicu nekud a ti zovnemo z asto ako treba, ako je potreba, jurnula krv oiz glave na dole.....sve ce cika tozza organizovati..a ti pogano odjednom zaboravis na epitete poput "klosar, narkoman" i bleskasto se smijes a iz ociju ti viri "jao majke ti, samo me nemoj udariti, nisam ja ozibljno mislio, shupali smo se, ta forum je to". a tozza nije taj nivo. pokazao i dokazao :)
taj bleskasti osmijeh i to nenazdravljanje onom ko ti zove pice, mi je posebno pogano :)
sad bi moj blagopocivsi cukundeda iz citluka rekao "a jesu oni mostarci cudna stoka" 
...uduši ti više tozimire sa tim peksimetima 

|
|
11-18-2010 16:28 |
|
pasha 
Super Moderator

Poruka: 9498
 |
|
|
11-18-2010 17:24 |