Mara
SexNepoznat
Poruka: 806
 |
|
Mara jarane,
nisi se ti zdebljao..vec se od londonske kise, vlage a i Davorkine klope elegantno popunio 
Samo vi mene šaltajte, neka, neka, ali vidjeæete kad ja smršam. Evo veæ sam poèeo, noæas svu noæ ništa okusio nisam, HEEEEJ, CIJELU, CJELCATU NOÆ, pa vi vidite. Do iduæe fešte imaæu sigurno 79895,67593 miligrama manje na vagi, e vidjeæete vi.
12-09-2009 11:07 |
|
Sevels 
moderator tra-la-la

Poruka: 6556
 |
|
|
12-10-2009 22:41 |
|
Sevels 
moderator tra-la-la

Poruka: 6556
 |
|
|
12-10-2009 23:02 |
|
Cernicka 
bice nesto od mene

Poruka: 257
 |
|
|
12-12-2009 12:54 |
|
Cernicka 
bice nesto od mene

|
|
|
12-12-2009 12:55 |
|
Cernicka 
bice nesto od mene

|
|
|
12-12-2009 12:56 |
|
djemila 
Naj-Moder 2008

Poruka: 11491
 |
|
|
12-12-2009 13:09 |
|
Cernicka 
bice nesto od mene

|
|
Misija je uspjesno zavrsena. Ostavila sam u domu dvadeset osmero prezadovoljne djece. Dosla sam u devet sati. Svako dijete kako je nailazilo pored kuhinje obeselilo mi se ko rodjenoj majki. To su pali poljupci, grljenja, puno pitanja, kako je ovaj, kako onaj, koliko cu ostatiti, a sto tako kratko.
Kad su se svi skupili onda sam im urucila poklone. Svakom djetetu je bilo u paketu po jedna cokolada, kesa bombona, maica, malo kozmetike ili sminke i po jedan komad nakita velikim a malim po igracka. Jos je dodatno podjeljeno nekoliko kalendara od Manchester United za koji manje vise svi navijaju.
Mojoj Zejni sam donijela extra skijasku jaknu, trenerku i album sa slikama, koje mi je trazila zadnji put. Te srece od nje ne moze se opisat.
Isprintala sam svakom djetetu po jednu fotografiju djece iz Londona koja su ih posjetila proslo ljeto sa porukom Sretna Nova godina. Bilo je citanje pisama i cestitka koje sam donijela iz Londona.
U razgovoru sa vaspitacem sam doznala da su djeca ovih dana dobivala dosta novca pa da nije dobra ideja da im i ja dam po 10 eura kako sam bila naumila. Receno mi je da je bolje da ostavim pa da im se naknadno da. Nisam pristala na to vec cu naci nacina da u februaru ili Martu opet odradim nesto slicno i onda da im dam taj djeparac.
Oko dvanaest je dosla dostava pica i kolaca iz picerije ABC. Velikodusnost vlasnika je bila velika tako da nam je racun smanji za skoro 30 posto. Hvala ispred djece.
Poslije rucka sam otisla sa Seminom Ajvaz do porodice Behram i tako zavrsila moju misiju.
|
|
01-04-2010 12:07 |
|
|
|
 |
|