Poruka: 1665
sutra u 17,00 pocinje 9. po redu druzenje djecijih domova , i trajati ce do 11.10.2008
nasa mala raja imaju svoju ekipu u malom fudbalu , i najvjerovatnije prvu utakmicu igraju u petak , tacan termin cu naknadno napisati , pa bi bilo dobro da oni koji mogu svrate , da ih podrzimo
zahvaljujemo se fk lokomotivi koja je pristala posuditi garnituru sportske opreme
danas je otvoren 9.druzenej djecijih domova , ucestvuju domovi iz citave BIH , a druzenej pocinje povodom djecije nedelje, sutra nam raja igraju lopte , bice par slika , samo mi mrsko sad postavljati , jer ih moram smanjivati
danas je otvoren 9.druzenej djecijih domova , ucestvuju domovi iz citave BIH , a druzenej pocinje povodom djecije nedelje, sutra nam raja igraju lopte , bice par slika , samo mi mrsko sad postavljati , jer ih moram smanjivati
Posalji meni preko msn-a u sharing folder, i ja cu postaviti u stvarnoj velicini.
___________________________________________________________________ - Ovdje u Mostaru i u vrletima suncane Hercegovine,oduvijek su se radjali stasiti i kršni momci,pa je njihov put do košarkaša bio i brži I lakši.
sutra je utakmica na stadionu pored vaseg radnog mjesta , mislim u 9,00 da prva pocinje
onda se vidimo sutra u 9.
___________________________________________________________________ - Ovdje u Mostaru i u vrletima suncane Hercegovine,oduvijek su se radjali stasiti i kršni momci,pa je njihov put do košarkaša bio i brži I lakši.
posto meni ne ide , poslao sam cokoladi pa ce ona postaviti slike , a i zalik 13 je bio i slikao
ja sma ranije otisao , mislim da je nasa ekipa izgubila u finalu