Hogar 
moforaja

Poruka: 2729
 |
|
|
09-11-2008 17:04 |
|
bago 
moforaja

Poruka: 3303
 |
|
|
09-11-2008 17:05 |
|
Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
|
09-11-2008 17:08 |
 |
Prika 
brato

Poruka: 867
 |
|
|
09-11-2008 17:21 |
|
Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
pa sam glagol koji si upotrebio je nesto sto je novijeg karaktera,slavenizirani oblik glagola koji je engleskog porijekla,konkretno ili si to iz povukao iz cyber-svjeta ili zivis u engleskom govornom podrucju...nemoj mi reci da nisi mogao upotrijebiti nesto drugo,ili da bar nisi mogao staviti pod navodnike...
to me potsjeti ,kad me je jedna zena napala ,izmedju nastupa kako r'n'r nije srpska muzika,a ja joj lijepo pokazem na natpis u tom objektu na kom je pisalo "nasoj deci u amanet"i rekoh joj da mi nastavi pricati o srpstvu
Aha, ma ne boj se, to je bilo u zaru blesanja, touche, priznajem, ne podebljah kad je trebalo
Sta ces kad sam na sarafcigeru (uf, nemam bolju) odrasto. Pa mi sintaksa i leksika (eno jopet)
zaluta pokatkad.
Neko poruci gore da me ne treba preozbiljno fermat (eno jopet stranska), pa nemoj mislit da sam toliko ozbiljan...
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje ...
|
|
09-11-2008 17:21 |
 |
|
|
 |
|