tana 
rigorozni

Poruka: 17886
 |
|
|
12-17-2003 21:38 |
|
Aleksandra 
moforaja

Poruka: 10252
 |
|
Unaprijed zahvaljujem svima koji imaju osjecaj za humanost i potrebe najugrozenijih i najnemocnijih,prvenstveno misleci na djecu sa posebnim potrebama,napustenu djecu i starije osobe.
Svi gore navedeni ,kao i mnogi drugi bice vam neizmjerno zahvalni,jer nazalost vise su gladni nego siti.
Nemojte se stiditi,svaki prilog bilo koje novcane vrijednosti,bice od neprocjenivog bogatstva,jer je zaista situacija,po ovom pitanju, preteska u prelijepom Mostaru.
Jos jednom zahvaljujem, u ime svih kojima ce te omoguciti topao obrok i komad tople odjece,sadasnjim i buducim donatorima,
budite i vi dio velike porodice MoFoRaje Mostaru
pozdrav MoFoMo Tim 
12-18-2003 01:55 |
|
TigricaX 
zvrk hanuma

Poruka: 6105
 |
|
RE: *** humanitarne akcije *** |
|
Kao sto je vec vecini vas poznato, ja nisam Mostarka...ali to kod mene, ne pravi razliku kad treba nekome pomoci, i da li cu biti dio toga....Ja sam htjela dati svoj doprinos ovom forumu jer ste me jako fino primili i vecina vas prihvatila, a zelim biti i dio pomoci onima kojim treba u Mostaru. Mislim da se svako od nas moze odreci kutije cigara, il' para cipela, da bi se nekome pomoglo...
Ovo je, samo jos jedna od stvari, koje Mofo cine tim sto jeste...Nije "pravljenje para" kao na nekim drugim forumima, nije samo "presipanje iz supljeg u prazno" (mada toga imamo za izvoz), nego ima cilj i nesto se konkretno radi da se taj cilj i ostvari.
Zelim samo reci da sam uz vas i da mozete racunati na mene . Drago bi mi bilo da ima jos vise ljudi koji su spremni nesto uciniti ili se necega odreci za one kojima treba.
S postovanjem
TigricaX
P.S. Tana i raja....zaista ste mi vratili vjeru u ljude 
___________________________________________________________________ "Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge
i nema ljepših snova od onih što ih raða bol."
|
|
12-18-2003 05:09 |
|
babusha 
Licnost Foruma '03

Poruka: 2959
 |
|
|
12-18-2003 10:29 |