|
 |
chaba 
moforaja

Poruka: 2558
 |
|
Svaka čast Irmi i Boški, odmah su rekli da neće ni sa SDA ni HDZ i to su ispoštovali. Dok su SDP i HRS jasno pokazali da su ono što sam cijelo vrijeme i mislio - obične podguzne muhe nacionalnih stranaka i suučesnici uništavanja grada, a i države.
Da mrve poštenja ima u te 4 stranke i ovom Dodikovom robotu za glasanje birali bi Irmu, jer da nje nije bilo, ne bi bilo ni izbora. I tako je ta uloga manje bitna, bitniji je sastav gradskog vijeća, pa bi to bila simbolična i poštena zahvala za pokušaj uvođenja demokracije u grad. Ali očito je poštenje misaona imenica za uhljebe iz te 4 stranke.
Žalosno mi je da Pravo na grad nije ušlo ni s jednim zastupnikom unutra. Nisam toliko blesav da nakon 30 godina ne znam kako diše priglupo i sebično biračko tijelo pa da mislim da će ostvariti neki spektakularan rezultat, ali da će manje od 1 % uzeti ekipa koja se toliko žrtvovala da malo taj grad pomakne na bolje,koja se nije bavila politikanstvom nego stvarnim komunalnim problemima, to mi je ipak šok bio.
Žali Bože Irninog truda, sa ovakvim rezultatima i ovakvim gradonačelnikom, bolje da nije ni bilo izbora.
|
|
02-16-2021 15:59 |
|
pasha 
Super Moderator

Poruka: 9498
 |
|
|
02-26-2021 17:52 |
|