......kažu da Gogo živi i radi ngdje u Mostaru.....!
PIXspi3kzdI
___________________________________________________________________ Moj Mostare ko ti lomi grane,
ko zavadi mostarske jarane,
ko to tebi istoriju piše,
ko to želi da te nejma više.
Moja stara raja 9iz nekog drugog vakta. Nisam ga vidio jos od prije ovog zadnjeg karmakarisika. Naslusao sam se raznih prica o njemu. Kad i ako ga vidim naruzicu ga dobro ako su price istina.
BMW ja licno ne znam puno o njemu ali su mi zasmetali tvoji ostri komentari.
Vjerovatno ti imas razloge zasto tako postupas,ali nisam siguran jeli ispravno bas tako??
Ne branim nikoga, samo sam skrenuo paznju na ostrinu tvojih komentara i nista drugo...
Kao prvo pokretsc teme dolazi niodakle i odma ga stavlja na legende sto je greska i moderatori treba da taj post stave na trazi se jer kako sljedi red komentara ne prilici da bude na legendsma (jer to nije ni blizu) e sad pojavio se video i moj komentar sto je i htio postici sa njim sprdnja i komentari e sto neko laze sam sebe i kaze dobar itd ja kazem suprotno sto vi nesmijete da kazete dodao bi da je bio u Tute pa eto vam ga samo uklonite ga sa legendi i neka moder rade svoj posao
govorim o Gogu kao muzicaru. Nitko mu ne moze osporiti da fino pjeva i da je s Valentinom imo uspjeha.. Licno ne znam gdje je bio u ratu, a bilo je kod Tute i nasih pa su kasnije otisli u prvu mostarsku.....nemojmo o ratu!!! Ne ponovilo se vise nikada. ne vidje Goga 15 godina i zanimalo me što aim s njim. sad znam da je propo totalno...i za mene je prica gotova. Vozdra svoj raji!