Stari Grad
moforaja
Poruka: 10597
|
|
..kad nije toliko glup cemu onda tvoja kuknjava ili obrazlozenje da je neko isprovociran i navucen da nesto kaze ili da znas sta neko msli a ne kaze ..meni pomalo smijesno sa tvoje strane kad nekog branis i kazes ja mislim da je on mislio drugaccije ...ova teme me asocirala da je napravim najvise na osnovu tvoji obrazlozenja za pojedine clanove foruma ,vise mi smjesno vec sto ozbiljno mislim da ima tako navini koji se mogu isprovocirati ili navuci na tanak led ..za takve sam ja i otvorio ovu temu pa bujrum ko voli da se navuce na talank led neka se prijavi ovde na ovu temu ili neka ne dolazi ako su takvi lakomisleni i naivni ,bez da ga posle neko brani
..tana probaj da uredjujes forum samo na osnovu onog sto neko kaze a ne na osnovu sta je neko mislio a nije napiso ..svi smo mi ovde nekakvi pisci odnosno autori neki tesktova ,kao sto neko cita Kunderu a neko cita Krlezu ,pa kaze tezak i dosadan pisac ,tako je svako od nas pomalo tezak i pomalo lagan pisac kojega neko lakse i teze razumije ili ne svata nikako
Za racun normalnog razgovora....
Kada neko nesto kaze (prevedeno, napise), receno je (napisano) iz percepcije, shvatanja, stajalista, elokventnosti, trenutnog razmisljanja, osjecaja, onoga koji se izrazio.
To moze, a ne mora imati nikakve veze sa percepcijom, shvatanjem i tako dalje, onoga koji slusa (cita) te iste rijeci.
Sam si primjer drugacijeg shvatanja onog sto je receno i napisano sa moje strane, ne jednom vec 4 ili 5 puta.
Tako da kada Tani kazes da uredjuje na osnovu izgovorenog, a ne sta je neko mislio, zelis li to da kazes da on cita misli kod drugih, a da ti znas tacno sta su drugi htjeli da kazu i sta su rekli?
Mene je u ovoj prièici primarno uvijek zanimala percepcija i feeling onih porodica i najbližih, od žrtava
na Markalama... šta i da li uopšte oni imaju kao percepciju na to što vjetar ne shvata ili percipira
(kao po svoj prilici ni ja) stvari kao autor; a i ne ono što je napisano na temi u prvom redu, (mada i
to), nego akt povlaèenja te teme, u kombinaciji sa njenim sadržajem, a ništa manje od toga njenim
tajmingom - kada je ona postavljena...
Tu su stvarno sasvim moguæe svakakve percepcije... pa i moja i vjetrova... i tako još nekih...
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje ...
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Stari Grad dana 10-24-2017 u 11:40.
|
|
10-24-2017 11:23 |
|
Stari Grad
moforaja
|
|
Nekoc se meni desavalo da sam tako perfidno vodjen sa one druge strane na nesto sto nikad nisam niti napisao a ne pomslio .Onda bi bratija u dva /tri lika "dosla' do zkljucka i oplela .Tako da je svako branjenje bilo bez svrhe i koristi.Crnjak bi nastao (od nekih clanova) koji bi "usli" u taj vir ili pustili se ko niz valove Neretve, a onda bi opet "bracha" oplela.Vec vidjeno .A bilo je interesantno,od nekih ala tepsija ulagivanje,dodvoravanje, istrazivanje , laganje ,sunjanje ,uvlacenje , tepanje ,pa onda jebavanje, nabijanje ,hrakanje -karina od covjeka -tj.govno. na dvije noge.
Uh, jebo te, što me ovdje fleš spuca (bliže aoristu nego imperfektu)...
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
|
|
10-24-2017 11:29 |
|
Stari Grad
moforaja
|
|
evo ti odgovor Ganda ..Ti postavljas jasno temu o Markalam a dodje Tana pa kaze ,nije mislio tako ..ima on pravo da misli tako ja se tu ne bunim ,evo nisam ja jedini koji je shvatio temu na taj nacin kako sam je ja i drugi svatili ..neki dan tvrdis da je bila samo pitanje ,ja ti postavio pitanje neki dan ,cemu pitanje ako znas odgovor ..znaci tema je bila ocigledan provokacija ili si trazio od nekog muslimana da ti izrazi sumnju na taj dogadjaj kao sto ima neki kosovaca koji su vec poznati javnosti pa odu u Beograd pa tu pricu diple za svoj sitan car ,tebi je poznat jako dobro stav Srba po tom pitanju ili dogadjaju ,njihov stav je da su to uradili Muslimani ..onda ti dodjes i nama postavljas tu temu da mi izkazujemo sumnju ,sam kazes da ti znas da su to uradili Srbi ..sta ti je onda bilo nejasno ili kakav si odgvor ocekivo ako si vec znao ko je to uradio
Da nisi lagao, ne bih komentarisao...
Ja nigdje nisam napisao da TACNO ZNAM, jedino sam mogao insinuirati da znam sta VJERUJEM...
Niko nije debatirao uopšte to o èemu govoriš, nego kombinaciju te teme i njenog tajminga, i mislim
da ti je od odreðenog borja èlanova jasno dato njihovo mišljenje o tom svemu.
Na kraju, ne kontam ni sekunde èemu povlaèenje te teme, ako je tvoja postavka da bi stvari trebale
biti otvorene za diskusiju, i to otvorene sa svih strana.
Ako je tebi neprihvatljivo kako neko tvoju prièu oko svega može vidjeti kao provokaciju, pogledaj
slobodno stav "foruma" prema samim provokacijama, što STECAK napisa...
s druge strane, bez obzira na držanje i vlasti i frakcija meðu ljudima, u politici, ideologiji,
socijalno i svjetovno, kod ljudi postoji osjeæaj za balans, i za ravnotežu, nekad ih izda -
rauberati ljude se može, ali je pitanje dokle.
-
broj ispravljanja poruke: 3, zadnji put od strane Stari Grad dana 10-24-2017 u 11:54.
|
|
10-24-2017 11:35 |
|
Stari Grad
moforaja
|
|
..Stecak ne desaje se uvjek reakcija dva hemijska spoja na buran nacin ,nekad zavisi kojim redom ih spajas
..recimo KUV ..Kiselina u vodu ,nista se nece desiti
..VUK ,,Voda u kiselinu burna reakcija ..sama rjec u skracenici znaci opasnost
..tako nam je i Ganda zelio smjestiti temu ispod zita
..da je napiso ja mislim da su to napravili Mulismani ,gorio bi forum
..ovako je upsjeo i da ga neko i odbrani da ne misli tako
..njegov problem je bio samo u tome sto ga je neko skonto i nista vise pa se onda htjeo izvaditi poclacnjem teme i kasnije sve dublje i dublje tono u svemu tome
Ipak ostaje ona da je neko glup, a neko zao...
Jedino je utjesno da je zlo samo jedan veci nivo gluposti....
Postoji moguænost da je neko i glup i zao... možda ne ostaje, ali sigurno lebdi negdje u eteru...
-
|
|
10-24-2017 11:38 |
|
vjetar
moforaja
Poruka: 13977
pokretac teme
|
|
|