zljot
SexNepoznat
Poruka: 7
 |
|
Poznaje li netko ovog Pandzu iz/oko Mostara? |
|
Dobar Vam dan svima! Rado bih nakon gotovo 20 godina vidio jednog dragog i dobrog covjeka.Radi se o sljedecem:
Relativno davne 19994 godine stjecajem okolnosti upoznao sam u Njemackoj jednog covjeka iz/oko Mostara. Nisam siguran da je on bas zivio u Njemackoj, mislim da je dolazio povremeno, a mozda i stalno. Tada mi se desilo jedno ne-bas-ugodno iskustvo, a taj gospodin mi je na jedan nacin veoma pomogao. Samo sam zapamtio da je iz/oko Mostara. Nadimak/ ime ili prezime mu je bilo Pandzo, tada se vise-manje bavio kockarstvom (sto u mojim ocima nije nista negativno, BITNO JE KAKAV JE NETKO COVJEK). Te, 1994 g, znaci prije cca. 20 god, mogao je imati oko 40-50 godina, imao je brkove i bio je do pola glave celav, visok oko 180 cm, mrsav, i nosio je dobrotu u sebi. Znaci, sada bi mogao imati oko 60-70 godina. Nazalost, proslo je mnogo godina, bio je rat. Medju slikama koje sam ovih dana pronasao u stanu mog pokojnog oca, u stanu u kojem sam nekad davno zivio, pronasao sam sliku i tog divnog covjeka, kockara iz Mostara, dragog Pandze! Rado bih ga ponovno vidio, a nadam se, uz Vasu pomoc, da ce se to i ostvariti.
Mogu i poruke na pp.
Zahvaljujem svima unaprijed, srdacan pozdrav!
|
|
12-10-2013 18:05 |
|
zljot
SexNepoznat
Poruka: 7
pokretac teme
 |
|
Zahvaljujem forumasima na prvim reakcijama...., a zahvaljujem i Djamili na "logistickoj" podrsci!
Dragi forumasi, sto se Vasih postova tice, molim, samo naprijed!
Ukratko, najbitnije: osoba "Pandzo", sada ima oko 60-65 godina, svakako najmanje pola glave "celav", nekada (mozda i sada) brkovi, dolazio (bio) u Njemackoj 1994 godine, SIGURNO je vise-manje bio KOCKAR. (i velika ljudina).
|
|
12-11-2013 18:38 |
|
|
|
 |
|