Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
A shto ? Nisam u toku. Znam da je imala koncert u Sarajevu ? Isto znam da je homoseksualka , Nisam fan homoseksualizma ali mi ne smetaju sve dok ne povrijede moj induvidualni prostor ili moj odgoj. U chemu je problem ?
Nisam znao da je homo. To joj je punat od mene
Rekoh, ne volim narodnjake. Minus Punat. Ako joj sad dadnem plus punat za homoseksualnost ostaje na nuli
Drugi minus su joj bile neke izjave onih godina poslije eurovizije. Kako nemam linkove ni dokaze da predocim, necu nista da predocavam Bila je nesto nacionalno nadrkana protiv onih koji su napunili Zetru. Ima pravo da bude nadrkana, nije joj taj minus veliki, veci je minus onima sto su isli da je vide. Ako nekad naletim na te izjave okaciti cu ih ovdje. U medjuvremenu sutim. Ljepsi sam kad sutim (ako hoces da malo sazmem, mislim da nije fino nekome reci da je cetnikusa/ustasa/balinka pa kasnije ici na njezin/njegov koncert. Primitivluk i hipokrezija)
More?

Ma ne more kod njega, ali nek si mu reko...
Usput, :
https://youtu.be/iKEYGYIFChk?t=250
- Koji je fazon sa Marijom Serifovic sto je pozdravila RS i Bijeljinu u Zvezdama Granda gdje su zadnjih godina par puta pobjedjivali nasi ljudi, Amar Gile i Mirza Selimovic, dobili stanove u Beogradu. Zbog toga raja ne treba ici na njen koncert, zbog toga sto je digla tri prsta na 12 poena od nas. Sta je nas Dino pricao protiv srba pa je punio Arenu tri veceri zaredom? Seres, naveliko seres sosonu jedan onaj glupi i jednosmjerni. Nece me cuditi ako se ponovo ne popickamo sa srbima i to vrlo brzo, zbog takvih konjina kao sto si ti, na svim stranama. I opet ce najebati postena raja na svim stranama. Samo mi nemoj reci, da pises negdje iz dijaspore, olosu onaj seljacki, jebete posten i napacen svijet ovdje, ne skidate se sa fejsa, samo solite pamet, radite i serete po fejsu i forumima. Mrs
Uzmi Dinu ljigavca pa zajedno s njim slobodno pod ruku, kad ga veæ spominješ, a i te što su dobili stanove po Beogradu.
Sigurno æe tebe neko pitati o tvojim "osjeæajima" ako doðe do belaja ponovo dole, i sigurno æe za to biti "dijaspora" (kaknem ti se u sred izraza o protjeranim ljudima, ni krivim ni dužnima) kriva,
pa ti koristiš to kao ispriku za ovakav smrad ovdje i inaèe.
Da sam jednosmjeran ne bi ni privatno ni porodièno bio izmješan, kad si se veæ dovezao spominjanja žena i šireg i užeg kruga u svom prvom nastupu (tj. petom).
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje ...
|
|
03-22-2016 04:00 |
 |
prowler2 
moforaja

Poruka: 5249
 |
|
|
03-22-2016 04:10 |
|
Stari Grad 
moforaja

|
|
Sta je osvjedocio, nemam ja vremena traziti raju ovuda po forumu.
A uja bekane, lezi bolji si, troši vrijeme gde ti je pametnije ili ugodnije.
Sve si rekao o sebi onim prvim postom na ovoj temi, tu ti i jest sabrana i pamet i obraz.
Jadna ta zemlja s takvima. Jadna i èemerna. Ne zbog sebe, nego zbog takvog polusvijeta.
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Stari Grad dana 03-22-2016 u 04:12.
|
|
03-22-2016 04:10 |
 |
prowler2 
moforaja

Poruka: 5249
 |
|
|
03-22-2016 04:12 |
|
Stari Grad 
moforaja

|
|
Zar je pogreshno dignuti 3 prsta ako si iz Srbije ?
Eto ti pameti i razmišljanja...
U kontekstu vremena je pogrešno diæi i tri i dva prsta, po meni, kod nas i vani kao iseljenik,
iz dobro poznatih razloga.
Jadni su ljudi koji se tako deklarišu i ponašaju, a ima ih napretek, i zato i jesmo gdje jesmo svi, i van BiH i u njoj, i drugdje.
-
|
|
03-22-2016 04:14 |
 |
|
|
 |
|