Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » FORUMAŠI » HUMANITARNE AKCIJE » Prijatelji 2 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.00 » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Stranica (84): « prva ... « prethodna 78 79 80 [81] 82 83 84 sljedeca » Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
djemila djemila is a Female
Naj-Moder 2008

Poruka: 11491

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

26.gif 33.gif

Klikni da pogledas u stvarnoj velicini

06-18-2011 11:56 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
Naj-Moder 2008

33.gif 33.gif 33.gif 33.gif 33.gif 33.gif 33.gif 33.gif 33.gif 33.gif 33.gif 33.gif
26.gif 26.gif 26.gif 26.gif 26.gif 26.gif 26.gif 26.gif 26.gif 26.gif 26.gif 26.gif

06-18-2011 12:57 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
GARAVUSA GARAVUSA is a Female
Misiica ljeta 07

Poruka: 8664

33.gif

NIJE LAKO BITI JA ! ! !

06-18-2011 13:34 GARAVUSA is offline Pregledaj poruke od GARAVUSA Dodaj GARAVUSA u listu prijatelja
Viribus Viribus is a Male
moforaja

Poruka: 5295

33.gif 26.gif

06-18-2011 13:37 Viribus is offline Posalji email za Viribus Pregledaj poruke od Viribus Dodaj Viribus u listu prijatelja
cobra cobra is a Male
samo sto nisam

Poruka: 1077

........... fali ..........., puno fali ........... 33.gif 33.gif 33.gif

06-18-2011 14:19 cobra is offline Posalji email za cobra Pregledaj poruke od cobra Dodaj cobra u listu prijatelja
PST PST is a Female
samo sto nisam

Poruka: 1156

jos ne vjerujem da nije sa nama 26.gif 26.gif 26.gif

06-18-2011 22:05 PST is offline Homepage of PST Pregledaj poruke od PST Dodaj PST u listu prijatelja
tana tana is a Male
rigorozni

Poruka: 17886

33.gif

06-20-2011 22:19 tana is offline Posalji email za tana Homepage of tana Pregledaj poruke od tana Dodaj tana u listu prijatelja
Nikifor Nikifor is a Male
brato

Poruka: 737

Stvarno sada se vidi koliko fali kada ga nema.
Pokoj ti dusi mostarskoj 33.gif

06-21-2011 20:34 Nikifor is offline Posalji Email za Nikifor Homepage of Nikifor Pregledaj poruke od Nikifor Dodaj Nikifor u listu prijatelja AIM Screenname: - YIM Screenname: -
DEN DEN is a Female
samo sto nisam

Poruka: 1171

tuga 33.gif

Imao je sigurno energije u sebi ko mi svi zajedno. Divna osoba koju cemo svi pamtiti i spominjati po dobru i veselju

06-21-2011 20:59 DEN is offline Pregledaj poruke od DEN Dodaj DEN u listu prijatelja
Mara
SexNepoznat

Poruka: 806

Fališ mi prijatelju, fališ...fali mi dnevna porcija šuplje s tobom, porcija smijeha i zajebancije...fali mi tvoje "ðe si Maraaaaaaaaaaa, šta ima u Austrougarskoj"...nemaš pojma koliko mi fali...

06-22-2011 15:50 Mara is offline Pregledaj poruke od Mara Dodaj Mara u listu prijatelja
Viribus Viribus is a Male
moforaja

Poruka: 5295

33.gif fališ 33.gif 26.gif

06-23-2011 07:52 Viribus is offline Posalji email za Viribus Pregledaj poruke od Viribus Dodaj Viribus u listu prijatelja
tana tana is a Male
rigorozni

Poruka: 17886

itekako 33.gif

06-23-2011 20:46 tana is offline Posalji email za tana Homepage of tana Pregledaj poruke od tana Dodaj tana u listu prijatelja
neretva60
SexNepoznat

Poruka: 228

33.gif 33.gif 33.gif

07-05-2011 14:55 neretva60 is offline Pregledaj poruke od neretva60 Dodaj neretva60 u listu prijatelja
Naj-Moder 2008

33.gif

08-04-2011 20:25 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
Naj-Moder 2008

Neretva 60 Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

Hvala ti za tvoj prilog, sutra ce biti urucen maloj raji sa zadeovoljstvom

33.gif 33.gif 33.gif 33.gif

08-04-2011 20:26 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
neretva60
SexNepoznat

Poruka: 228

RE: Neretva 60 Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

Draga Djemila,
hvala tebi sto ces to odraditi. Ja sam htjela samo da se pridruzim toj akciji koju Ricina, Nikfor, ti i ostala raja radite i koja je pod temom: Mostar nije nas samo na forumu. Puno pozdrava svima vama koji sve to radite za malu raju i nas grad. Jos jednom drago mi je da sam bar malo doprinjela toj djecijoj radosti koju pokrece veliko srce Ricine i svih vas.

08-05-2011 22:13 neretva60 is offline Pregledaj poruke od neretva60 Dodaj neretva60 u listu prijatelja
Nikifor Nikifor is a Male
brato

Poruka: 737

Ljepo je kada covjem ima i dobro je situiran
i dobro zivi ali isto ljepo kada nekome pomognes
da i neko drugi bar malo bude sretan i da bar
za jedno vrijeme osjeti da nije zaboravljen.
U ovome slucaju mala mostarska Raja.
U sljedecoj humanitarnoj akciji -tu sam opet.
Pozdrav svima koji su Ricinu podrzali bilo kako. 33.gif 33.gif

08-06-2011 15:55 Nikifor is offline Posalji Email za Nikifor Homepage of Nikifor Pregledaj poruke od Nikifor Dodaj Nikifor u listu prijatelja AIM Screenname: - YIM Screenname: -
Cernicka Cernicka is a Female
bice nesto od mene

Poruka: 257

Hvala svima sto su se odazvali pozivu za otvaranje salona.
Ogromno i neizmjerno hvala Indiri Alikafic i njenoj sestri Amri Skaljo koje su obezbjedile novcana sredstva za uredjenje frizerskog salona.
Svaka pohvala ide Lejli, Aidi i Alenu inace uposlenim u klubu Our Kids Foundation na nesebicno ulozenom trudu i vremenu oko organizacije kako uredjivanja salona, kupovine prvih zaliha boja i sampona za salon, pripreme programa, zakuske i uredjenja dvorista, terase i pozornice.
Posebno se zahvaljujem Titiju Balalicu , njegovom orkestru i Josipu Bilacu koji su bez ikakve naknade dosli i zabavili goste sa svojom muzikom.
Mladoj raji iz Abrasevica koja su odradila slikanje i snimanje cjelokupnog dogadjaja.
Crnom koji je svesrdno pomagao i naucio nase cure njegovom zanatu, i koji je na sam dan otvaranja po onoj paklenoj vrucini frizirao nase goste.
Mesnici iz Feiceve koju vodi Mirsada na velikodusnom poklonu od 10 kg cevapa za nase goste,
Pekari Dan i Noc koja nam je dala lepine u pola cijene i obecala da ce nam i u buduce izlaziti u susret ako ih pozovemo,
Stampariji sa Carine koja nam je dala 30% popusta na stampanje vizit kartica za salon,
Radio Mostaru koji je svakih pola sata na dan otvaranja bez ikakve naknade pustao reklamu o nasem salonu,
i svim prijateljima nase djece koji su ili sa saksijom cvijeca ili korpom sampona ili peskira dosli na nase otvorenje.
Mostarci sad je na vama red da nase djevojke pocmu da zaradjuju za zivot. Pozovite nas na broj 063 663 293 i zakazite termin pa da vas Amra ili Emina lijepo dotjeraju.
Jos jednom veliko hvala svima koji su nam pomogli da ovaj projekat bude doveden do kraja.

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Cernicka dana 09-03-2011 u 12:21.

09-03-2011 12:20 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
bice nesto od mene

http://www.youtube.com/watch?v=CQxeUH4CtHI&feature=related

09-07-2011 17:07 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
bice nesto od mene

Frizerski salon Stockholm (u dvoristu djecijeg doma) Mozete se naruciti na 063 663293

Klikni da pogledas u stvarnoj velicini

09-09-2011 10:23 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
Stranica (84): « prva ... « prethodna 78 79 80 [81] 82 83 84 sljedeca » nove poruke | aktuelne teme | forum
Postavi novu temu Odgovori
Go to:
preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com