Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » FORUMAŠI » HUMANITARNE AKCIJE » Prijatelji 2 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.00 » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Stranica (84): « prva ... « prethodna 72 73 74 [75] 76 77 78 sljedeca » ... zadnja » Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
Mara
SexNepoznat

Poruka: 806

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

citat od antiprotivan:

Pridruzujem se cestitkama Davorki i Kuli, na zaista uspjesnoj organizaciji, te realizaciji ove akcije ! 10.gif

Takodje cestitam svima ostalima koji su, svako na svoj nacin, odradili veliki posao, i bukvalno "trcali" cijeli dan da bi sve to ispalo kako je ispalo ! 10.gif

Svaka vam cast !!! 33.gif

Zaista mi je bilo drago biti dio svega toga, osjetiti tu atmosferu, vidjeti finu raju na okupu, i sresti i progovoriti sa nekim starim prijateljima koje nisam vidio tolike godine.

Uzivao sam druzeci se i svirajuci sa Sudom i Marom, kako Mara rece bez probe (a kako smo i mogli probat kad Suda nije pusto moju tamburu iz ruku), a sta ce nam proba, svi koji su ikad zasvirali pred publikom znaju koliko znaci "zahvalna publika" !
    A ovo ovdje je bilo nesto jos bolje, nije ni koncert niti kakva tezga, a publika nije publika nego su to sve raja ! 10.gif

O druzenju sa Sudom i Marom da i ne pricam, te milion tema muzickih i nemuzickih - onih mostarskih koje smo prozvakali, i naravno druzenju sa Davorkom i Kulom kojima se i na ovaj nacin zahvaljujem na pozivu i gostoprimstvu ! 33.gif 10.gif

Sto se ucesca i druzenja sljedeci put tice, morat cu razmisliti, prilicno me strah da ce Suda sljedeci put doc sa planom i pripremljen, te mi maznut tamburu !! 21.gif

Jami prijatelju dragi, veoma mi je drago da se ovde javljas, od kako sam se vratio iz Londona pritisle svirke, pa nisam stigao da ti se privatno javim, pa cu evo vako. I meni je bilo divno druziti se s tobom, pravi si covjek i raja, lagan, ono sto kazu "fine cehre", a boga mi i odlican muzicar. A fino bilo i sa Sudom i ostalom ekipom, samo kratko trajalo i brzo prodje. Vidim ja da je Sudo bacio oko na tvoju tamburu, jebi ga, nek manje jede, nek se isprsi, pa i on kupi istu, i nek baci onu svoju talasiku, inace nece vise s nama svirat. A ti na svoju stavi lanac, pa oko ruke, i onda Sudaga nema sanse da ti je mazne. Jes, jes, namjerio se on da je klepi, nije se odljepljivo onaj dan od tvoje tambure, a tesko mu se bilo i rastat od nje kad smo poceli svirat. Pozdrav tebi i tvojima.

05-19-2010 10:55 Mara is offline Pregledaj poruke od Mara Dodaj Mara u listu prijatelja
Sevels Sevels is a Male
moderator tra-la-la

Poruka: 6556

13.gif 13.gif 13.gif
Djesi Jami druze 10.gif pozdravljam
Mara je u pravu 100%,ta on ga najbolje zna 13.gif hoce Sudo u svaku boju 35.gif
Hvala tebi moj Jami sto si nam uljepsao druzenje sa sviranjem i svojim prisustvom 10.gif

13.gif basket.gif basket.gif basket.gif 26.gif basket.gif basket.gif basket.gif 13.gif
"Za mudru osobu cijeli je svijet uèitelj, a za budalu je cijeli univerzum pun neprijatelja." Charaka

05-19-2010 15:08 Sevels is offline Pregledaj poruke od Sevels Dodaj Sevels u listu prijatelja
Sevels Sevels is a Male
moderator tra-la-la

evo pa se sami uvjerite 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif

"Daj bola Jami ne budi taki, daj malo onu tvoju pravu tamburu, da ne moram ovu svoju imitaciju svirat, vidi je bola Jami, sva je nikakva, isto NISTA, daj majke ti, majke ti mile, nisi drug ako ne das..."-kare Sudo

A Jami svoju zdekovo u kofer dok se ne pocne svirat, suti i samo se smjeska, pametan covjek.

Klikni da pogledas u stvarnoj velicini

13.gif basket.gif basket.gif basket.gif 26.gif basket.gif basket.gif basket.gif 13.gif
"Za mudru osobu cijeli je svijet uèitelj, a za budalu je cijeli univerzum pun neprijatelja." Charaka

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Sevels dana 05-19-2010 u 16:36.

05-19-2010 15:09 Sevels is offline Pregledaj poruke od Sevels Dodaj Sevels u listu prijatelja
Mara
SexNepoznat

.

broj ispravljanja poruke: 2, zadnji put od strane Mara dana 05-20-2010 u 12:36.

05-19-2010 16:07 Mara is offline Pregledaj poruke od Mara Dodaj Mara u listu prijatelja
djemila djemila is a Female
Naj-Moder 2008

Poruka: 11491

De ti Mara samo ti "verglaj"za Sudinu tamburicu...da ne popusti zica na Gitari, ajali 07.gif

Kad smo putovali u novembru, na aerodromu Sudo drzi tri karte.. Sudo, zena mu...rekoh ko je treci 14.gif

kaze tamburica 07.gif ...e sad mozes zamisliti scene kad je tamburicu #sjeo" na sjediste i veze je sigurnosnim pojasem...okolo gledaju i cude se....neko ga pita zar je tako to dragocjeno. skupo..
kaze Sudo,- skuplje nego cijelo ovaj avion 04.gif 04.gif 04.gif

eto da znas, Sudo uvijek kupi kartu vise za svoju Tamburicu i mojne vise, jer ide zica na gitari ili ti je podapinanje na bini 04.gif 04.gif

05-20-2010 11:29 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
tvrancic tvrancic is a Male
moforaja

Poruka: 5028

Vala bih se i ja vama mogo pridružit, samo bez tamburice. Sviro sam je u osnovnoj školi, samo malo obnovit gradivo (Pliva barka duboko je more) i eto i mene na binu. I nako nemam posla... 13.gif 13.gif 13.gif

05-20-2010 12:20 tvrancic is offline Posalji email za tvrancic Pregledaj poruke od tvrancic Dodaj tvrancic u listu prijatelja
    Naj-Moder 2008

Tibore, to ti nije losa ideja... 10.gif London a ni novembar nisu daleko... 01.gif

samo de ti uvjezbaj malo tu Pliva barka......:))

a vala siguno ces imati materijala za jednu knjigu sa biserima i dogodovstinama hahahah

Ima nas jos odavde sto ce ici..najbolje ce biti pola hotela zauzeti

@ovo za Sudu i tamburicu, zaista je istina..kupuje kartu za tamburicu isto kao i za osobu, ista cijena...Tamburica je iz Abrasevica...Muteber pravo..a znamo kako bacaju prtljag po aerodromima.A nece da je uracunaju kao " rucni prtljag" prelazi dozvoljene dimenzije

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane djemila dana 05-20-2010 u 12:51.

05-20-2010 12:44 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
    Sevels Sevels is a Male
    moderator tra-la-la

citat od Mara:

.

13.gif 13.gif 13.gif sta je bola Mara,osto bez teksta,sta li 35.gif

05-20-2010 13:09 Sevels is offline Pregledaj poruke od Sevels Dodaj Sevels u listu prijatelja
    Naj-Moder 2008

Ma kakvi, Mara bez testa i glasa nikad 07.gif 10.gif 33.gif

Da su svi ljudi kao Mara. eeeeeee 01.gif

05-20-2010 14:26 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
    tvrancic tvrancic is a Male
    moforaja

Poruka: 5028

citat od djemila:

Tibore, to ti nije losa ideja... 10.gif London a ni novembar nisu daleko... 01.gif

samo de ti uvjezbaj malo tu Pliva barka......:))

a vala siguno ces imati materijala za jednu knjigu sa biserima i dogodovstinama hahahah

Ima nas jos odavde sto ce ici..najbolje ce biti pola hotela zauzeti

@ovo za Sudu i tamburicu, zaista je istina..kupuje kartu za tamburicu isto kao i za osobu, ista cijena...Tamburica je iz Abrasevica...Muteber pravo..a znamo kako bacaju prtljag po aerodromima.A nece da je uracunaju kao " rucni prtljag" prelazi dozvoljene dimenzije

E stvarno golemo. Ja mislio zezancija. E neka, tako i treba èuvati ono što ga hrani. 10.gif

05-20-2010 14:39 tvrancic is offline Posalji email za tvrancic Pregledaj poruke od tvrancic Dodaj tvrancic u listu prijatelja
      antiprotivan antiprotivan is a Male
      moforaja

Poruka: 2825

Prvo da odzdravim Pipi, i meni je drago sresti te, kao i uvijek ! pa-pa.gif

Mara, meni je cast i zadovoljstvo bilo svirati sa tobom, samo mi je zao da to nije malo duze trajalo i da nije cesce !
      I radi toga sto si odlican muzicar, ali jos vise radi toga sto si ljudina i sto je svako druzenje sa tobom poseban dozivljaj ! 10.gif

Sevels pozdrav i tebi, hvala na ovim slikama, a bit ce mi drago druziti se opet bude li prilike !! 10.gif

Tvrancic, mala ispravka.. ovo za Sudu i kartu za tamburu nije zezancija, ali kao i ja, ni on ne zivi od tambure, to je nama samo zadovoljstvo. 02.gif

Ali Mara zivi od svoje gitare, i njemu posebna cast sto je zapucao za London cak iz Austrije radi ove akcije i radi druzenja. vahide.gif

21.gif

05-28-2010 22:19 antiprotivan is offline Pregledaj poruke od antiprotivan Dodaj antiprotivan u listu prijatelja
        Sevels Sevels is a Male
        moderator tra-la-la

Jami 10.gif druze veliki pozdrav i od vamo 01.gif
        bila mi je cast i zadovoljstvo biti u drustvu dobre raje 10.gif
        a za priliku ne brini,ima vazda i bice je dok se Temza ne potopi 13.gif
        nego sta to Sudo ishce 13.gif

05-28-2010 22:40 Sevels is offline Pregledaj poruke od Sevels Dodaj Sevels u listu prijatelja
        antiprotivan antiprotivan is a Male
        moforaja

Poruka: 2825

A cuo sam da je potego neke veze, ische diplomatski pasos za svoju tamburu.. 04.gif

21.gif

05-28-2010 22:48 antiprotivan is offline Pregledaj poruke od antiprotivan Dodaj antiprotivan u listu prijatelja
          Mara
          SexNepoznat

citat od antiprotivan:

Prvo da odzdravim Pipi, i meni je drago sresti te, kao i uvijek ! pa-pa.gif

Mara, meni je cast i zadovoljstvo bilo svirati sa tobom, samo mi je zao da to nije malo duze trajalo i da nije cesce !
            I radi toga sto si odlican muzicar, ali jos vise radi toga sto si ljudina i sto je svako druzenje sa tobom poseban dozivljaj ! 10.gif

Sevels pozdrav i tebi, hvala na ovim slikama, a bit ce mi drago druziti se opet bude li prilike !! 10.gif

Tvrancic, mala ispravka.. ovo za Sudu i kartu za tamburu nije zezancija, ali kao i ja, ni on ne zivi od tambure, to je nama samo zadovoljstvo. 02.gif

Ali Mara zivi od svoje gitare, i njemu posebna cast sto je zapucao za London cak iz Austrije radi ove akcije i radi druzenja. vahide.gif

Jami prijatelju, fala ti na lijepim rijecima, upravo to druzenje sa svom finom rajom kao sto si ti, Sudo, Davorka, Kula, Davor i ostala ekipa, samo po sebi dovoljan je motiv za dolazak u London. Istina je, ko sto ti napisa, ja zivim od muzike(i za muziku), ali meni stvarno nije tesko, cak stavise, prekrasno je, fantasticno, doci u Englesku, svirati i pjevati za takvu raju. Pogotovo sto se u kuci mojih dragih Davorke i Kule osjecam nista manje ugodno nego u svojoj vlastitoj, prime me, brate, ko najrodjenijeg, i ne samo mene, znaju to i ostali koji su do sad bili kod njih. Njihova kuca ni za kog nije tijesna. Druga, i jos vaznija svrha ovog naseg druzenja i jeste cilj, pomoci onima kojima ne ide tako dobro u zivotu kao nama. A nama, odn. mnogima od nas, ide puno bolje nego sto i sami mislimo, i nego sto smo uopste svjesni. Odvojite malo vremena, pogledajte ovaj video i bice van jasno o cemu pricam.
            http://www.youtube.com/watch?v=H8ZuKF3dxCY&feature=related

I zato, dok god budem mogao, i dok me raja budu htjela slusati, eto mene u London, ili bilo gdje drugo, da svi zajedno pomognemo djeci Mostara, a i naravno da se druzimo, pjevamo, sviramo i kenjcijamo.

______________________________________________________________________

05-29-2010 15:08 Mara is offline Pregledaj poruke od Mara Dodaj Mara u listu prijatelja
          Cernicka Cernicka is a Female
          bice nesto od mene

Poruka: 257

Posjeta Egipatskom selu Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

Grupa djece iz Engleske dolazi sutra u Egipatsko selo. Slicno kao i prosle godine provodit cemo svo vrijeme sa djecom iz doma.Plan je
          18.7. idemo na izlet po Hercegovini, cijeli dan
          19.7. imamo sportski dan kad ce se djeca takmiciti u raznim sportskim aktivnostima, popodne idemo na kupanje, a navecer ih izvodimo u Stari grad na picu.
          20.7. idemo na rafting cijeli dan
          21.7. Ujutro je posjeta Los Rosales domu, gdje ce se djeci odrzati raznorazne radionice iz umjetnosti, a za navecer cemo organizovati rostilj u dvoristu doma.
          22.7. cijeli dan izlet na more
          23.7. Radionica kuhanja gdje ce djeca iz Engleske pripremiti rucak za svu djecu, popodne razgledanje Mostara, a navecer opet pravimo rostilj. Posto je to zadnja vecer organizovat cemo takmicenje talenata u plesanju i pjevanju.
          24.7. Djeca iz Engleske odlaze na more
          27.7. Djeci iz doma je rezervisan boravak u Zaostrogu u Hostelu Enklata u trajanju od cetiri dana.
          Ako ko ima vremena neka nas posjeti, a gore imate raspored kad i gdje smo po danima.
          Nadam se da ce i ova posjeta biti uspjesna kao i prosla.

07-16-2010 12:05 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
          sara sara is a Female
          moforaja

Poruka: 5288

RE: Posjeta Egipatskom selu Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

citat od Cernicka:

Grupa djece iz Engleske dolazi sutra u Egipatsko selo. Slicno kao i prosle godine provodit cemo svo vrijeme sa djecom iz doma.Plan je
            19.7. imamo sportski dan kad ce se djeca takmiciti u raznim sportskim aktivnostima, popodne idemo na kupanje, a navecer ih izvodimo u Stari grad na picu.
            21.7. Ujutro je posjeta Los Rosales domu, gdje ce se djeci odrzati raznorazne radionice iz umjetnosti, a za navecer cemo organizovati rostilj u dvoristu doma.
            23.7. Radionica kuhanja gdje ce djeca iz Engleske pripremiti rucak za svu djecu, popodne razgledanje Mostara, a navecer opet pravimo rostilj. Posto je to zadnja vecer organizovat cemo takmicenje talenata u plesanju i pjevanju.
            27.7. Djeci iz doma je rezervisan boravak u Zaostrogu u Hostelu Enklata u trajanju od cetiri dana.
            Ako ko ima vremena neka nas posjeti, a gore imate raspored kad i gdje smo po danima.

CERNICKA 10.gif 33.gif

07-16-2010 14:59 sara is offline Pregledaj poruke od sara Dodaj sara u listu prijatelja
          narona narona is a Female
          samo sto nisam

Poruka: 1446

RE: Posjeta Egipatskom selu Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

moje postovanje Cernicka 33.gif 33.gif 10.gif

07-16-2010 17:23 narona is offline Pregledaj poruke od narona Dodaj narona u listu prijatelja
            ozana
            SexNepoznat

Poruka: 26

Dragi prijatelji

Nadamo se da cemo se u subotu 18. septembra okupiti u sto vecem broju u Vilinom pubu na Chiswicku. Rostiljijada pocinje oko 15h i planiramo da potraje cijelo vece. Sva zarada od prodaje cevapa kao i sve novcane donacije idu za pomoc nasoj Sarajki Indiri ciji je sin Irhad veoma bolestan.

Dobrotvorna organizacija "Our Kids" je donirala meso a par dobrih ljudi odvojilo svoje slobodno vrijeme da bi ovaj nas skup prosao sto uspjesnije. Nas muzicar Emir Hot ce vjerovatno pomalo i zasvirati.

Adresa je

The Gunnersbury
            590, Chiswick High Rd
            London
            W4 5RP

Vidimo se u Vile u pubu u subotu

Ozana

09-13-2010 21:26 ozana is offline Pregledaj poruke od ozana Dodaj ozana u listu prijatelja
            Sevels Sevels is a Male
            moderator tra-la-la

Ozana dolazim 10.gif

09-13-2010 22:18 Sevels is offline Pregledaj poruke od Sevels Dodaj Sevels u listu prijatelja
            Cernicka Cernicka is a Female
            bice nesto od mene

Poruka: 257

citat od Cernicka:

Evo DVD sto je tek uradjen sa ljetne posjete domu

http://www.youtube.com/watch?v=WhjotTeTQvM

http://www.youtube.com/watch?v=8oK5IvyrGYA&feature=channel

CERNICKA 10.gif 33.gif[/quote]

broj ispravljanja poruke: 2, zadnji put od strane Cernicka dana 09-15-2010 u 09:33.

09-15-2010 09:30 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
            Stranica (84): « prva ... « prethodna 72 73 74 [75] 76 77 78 sljedeca » ... zadnja » nove poruke | aktuelne teme | forum
            Postavi novu temu Odgovori
            Go to:
            preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com