refleksija 
moforaja

Poruka: 3364
 |
|
neveznao za temu....ljudi u nas jos ne kontaju da kupovinom domacih proizvoda pospjesuju ekonomiju svoje drzave (ne kupujem ni ja se domace da se razumijemo, posto je nekad domaci proizvod skuplji a i losiji od nekog stranog....ali recimo podrzavam firmu eco line iz bijelgo polja koja proizvodi organsko povrce i njihovo uvijek kupujem)...prvo grada pa sve ostlao ali to je druga tema jel....
drugo, vezano za temu, svi serendaju o hrvatskom moru, te nece ic itd...a vamo slike s braca, hvara, makarske itd....ja licno ne volim hrvatsku obalu ne zbog obale....meni je hrvatsko more najljepse do sad...a bila sam i na grckom, spanskom, turskom itd...ono sto se meni u hrvatskoj ne svidja je ustogljenost, neusluznost, nekompletna usluga, cijene koje ne idu s ponudom....ponuda je siromasna, sto svako malo kazem cao, sta ima.... nema teorije da ne naidjes na nekog koga ne znas....eh da, jedino rado odem na peljesac jer tamo nema mostaraca....
vec drugu godinu za redom ljetujem u crnoj gori....more sucks ali je zato sve ostalo daleko bolje nego u hrvatskoj (po mom iskustvu)....ovo ljeto odo u beograd...idem obilazit malo jugoslaviju 
08-05-2011 19:36 |
|
|
|
 |
|