Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » FORUMAŠI » HUMANITARNE AKCIJE » Prijatelji 2 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.002 Votes - Average Rating: 5.00 » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Stranica (84): « prva ... « prethodna 65 66 67 [68] 69 70 71 sljedeca » ... zadnja » Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
abrasevic abrasevic is a Female
avenija kruzno

Poruka: 125

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

Prikocite malo do petka ..pa cemo u petak vece na gas i kocnicu zaboraviti
Pa cemo onda da zapjevamo onu ako se sjecate Cernicka i Mara.." VECERAS JE NASA FESTA..i td. nastavak slijedi u subotu 10.gif 10.gif 10.gif

11-26-2009 00:10 abrasevic is offline Pregledaj poruke od abrasevic Dodaj abrasevic u listu prijatelja
Cernicka Cernicka is a Female
bice nesto od mene

Poruka: 257

Samo da vas obavjestim da je party prosla u najboljem redu.
Iskupili smo 2859.29 funti sto je puno vise vec prosli put. Bilo je manje posjetilaca ali su bili vise darezljivi nego prosli put.
Kad se malo odmorim postavit cu izvjestaj o svemu i staviti slika.

12-01-2009 12:50 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
denani denani is a Male
moforaja

Poruka: 8053

citat od Cernicka:

Iskupili smo 2859.29 funti sto je puno vise vec prosli put. Bilo je manje posjetilaca ali su bili vise darezljivi nego prosli put.

vec sam cuo da je fantasticno bilo 10.gif .... nemam drugih rijeci

BRAVO I SVAKA VAM CAST 33.gif 33.gif 33.gif

12-01-2009 13:00 denani is offline Posalji Email za denani Pregledaj poruke od denani Dodaj denani u listu prijatelja
djemila djemila is a Female
Naj-Moder 2008

Poruka: 11491

citat od Cernicka:

Vi ste najveci Humanitarci i ljudi s ogromnim srcem.

Hvala vam za odlicnu organizaciju i nesebicno zalaganje ovog projekta...

Hvala na gostoprimstvu 33.gif

12-02-2009 17:08 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
DEN DEN is a Female
samo sto nisam

Poruka: 1171

citat od djemila:

citat od Cernicka:

Cujem i ja da je bilo fenomenalno. Svaka vam cast!
33.gif

12-04-2009 22:25 DEN is offline Pregledaj poruke od DEN Dodaj DEN u listu prijatelja
tana tana is a Male
rigorozni

Poruka: 17886

citat od Cernicka:

svaka cast 10.gif

12-04-2009 22:30 tana is offline Posalji email za tana Homepage of tana Pregledaj poruke od tana Dodaj tana u listu prijatelja
Naj-Moder 2008

citat od DEN:

citat od djemila:

citat od Cernicka:

Cujem i ja da je bilo fenomenalno. Svaka vam cast!
    33.gif

Jest, bilo je fenomenalno, bas tako.Ljudi su predivni, sirokogrudi, darezljivi..

nemam rijeci koje gostoprimstvo su nam ucinili...

Ovim putem se zahvaljujem svima, svima...od Vile koji je ustupio svoj lokal bez ikakve naknade do svih koji su bili na Feshti.

Cernicka ce napisati veci izvjestaj.

12-05-2009 12:25 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
Cernicka Cernicka is a Female
bice nesto od mene

Poruka: 257

Festa Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

Kao I prosli put startovali smo u dva sata. Doslo je tu svijeta od svuda.
Moji dragi prijatelji: Sudo Golic sa zenom iz Svedske, Mara Govorcin sa kcerkom iz Austrije. Zehra Pejanovic I Djemila. Mara I Suda svojom svirkom I pjesmom su nas zabavljali od dva popodne pa do dva poponoci.
Emir nas je pocastio sa svojom svirkom kao I prosli put. Simon DJ se opet odazvao nasem pozivu, a Davor (moj brat) nije ispustao mikrofona. Samo je jednom dozvolio Maidu I Drazanu da otpjevaju ali tek iza ponoci.
Ovoga puta smo imali puno vise donacija za tombolu tako da nas je Duba nagovorila da pravimo licitaciju pojedinih stvari. To je bila veoma uspjesna licitacija . Cak je korpa za pijacu koja vrijedi maxsimalno dvadeset funti otisla za cetrdeset. A da ne spominjem rucak u hotelu koji vrijedi pedeset funti a izlicitiran je na sto funti. Da sve ispadne kako treba oko tombole I licitacije pobrinula se Lana. Mirza (Sisijev sin) I moja dva sina su proganjala ljude da kupe lutriju I nakupili u kutiju vise od £250 funti. Inace Mirza se potrudio da napravi formular za prikupljanje podataka od donatora. Tako da cemo uskoru da trazimo od drzave povrat poreza na iskupljene pare.
Posebne zahvale za uspjesnu tombolu treba da odu Dubravki Zupevc jer je ona donijela najvise stvari. Slobodne ulaznice u njen Esporta jym, casove plesa, persinalne trenere, masaze I jos mnogo toga. Korres Natural Products firma u kojoj radi Sanja Behramovic nas je pocastila sa kutijama kosmetike u vrijednosto od sto deset funti. Drazen Sunjic nam je opet dotitao sanduk dobrog vina I posebno dvije boce Porta I sampanjca. Vila vlasnik puba kao I prosli put dva veoma dobra sampanjca. Dragica Dragas je donijela kutiju igracaka kojoj su se djeca strasno obradovala. Davor Sevelj je izvezao sliku koja je podsjecala na Stari most. Merima (Marina zena) I ovoga puta nam je poklonila sliku koju je sama nacrtala. Alen Jaganjac nam je dao dosta skulptura iz njegove radionice. Zeljko Kucinovic zvani Caja, inace sarajlija, koji je snimatelj nasih festa dotirao je sliku koju je sam nacrtao. Ja sam donijela cigare I sliku koju su mi poklonili ljetos u Egipatskom selu. Za sliku smo na licitaciji dobili 80 funti. Djemila je donijela rucno radjene salove od svile. A Nino Bosnjak je od svog hotela dobio rucak za dvoje koji je otisao za sto funti na licitaciji. Ovim putem se zahvaljujemo Zoranu Ivankovicu koji nam je ispekao janjce po veoma povoljnoj cijeni. Inace tri janjca su dotirana od nasih starih donatora Sase, Aljose I Cicuna, Sema jedan, Milan jedan I ja I Kula jedan. Tako da smo ovoga puta imali sest janjaca. Pored cevapa kojih je bilo oko hiljadu komada I pecene kokosevine, Sisi nam je napravio najbolji grah na svijetu sa rebrima. Radi poridicnih problema Sisi je morao da napusti party rano tako da ga je Kula , Sema I Drazen zamjenuli na rostilju, koji se tek prestao dimit oko deset sati. Bilo je tu kojekakvih salata, pita, pogaca, domaceg hljeba a bogami I baklava I kolaca.
Specijalno hvala trebamo reci firmama Flaming Cactus Ltd za cek od £200 (moj klijent) I Lion Creative Ltd (firma u kojoj radi Indira Durakovic) za cek od £50.
Djeca koja su ljetos bila u Egipatskom selu su sva dosla na festu. Prikazali smo film o njihovoj posjeti koji je veoma dobro primljen od gostiju.
Ako sam sto zaboravila molim vas da me nadopunite bez ustrucavanja. Lana radi na doradi videa pa kad bude gotov postavit cemo link.

broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Cernicka dana 12-05-2009 u 13:48.

12-05-2009 13:45 Cernicka is offline Posalji Email za Cernicka Pregledaj poruke od Cernicka Dodaj Cernicka u listu prijatelja
denani denani is a Male
moforaja

Jos jednom cestitke svima 33.gif 33.gif

bravo RAJA 33.gif

P.S.
Da nas ima vise kao Vas ... sute i rade 10.gif

12-05-2009 14:28 denani is offline Posalji Email za denani Pregledaj poruke od denani Dodaj denani u listu prijatelja
tvrancic tvrancic is a Male
moforaja

Poruka: 5028

Dobra fešta - pa i izvještaj dobar. 10.gif 33.gif

12-05-2009 14:32 tvrancic is offline Posalji email za tvrancic Pregledaj poruke od tvrancic Dodaj tvrancic u listu prijatelja
    Sevels Sevels is a Male
    moderator tra-la-la

Poruka: 6556

27.gif

13.gif basket.gif basket.gif basket.gif 26.gif basket.gif basket.gif basket.gif 13.gif
    "Za mudru osobu cijeli je svijet uèitelj, a za budalu je cijeli univerzum pun neprijatelja." Charaka

12-05-2009 15:29 Sevels is offline Pregledaj poruke od Sevels Dodaj Sevels u listu prijatelja
    denani denani is a Male
    moforaja

citat od Sevels:

27.gif

I meni jedna slika (izvezena) ako moze .... (ozbiljno 10.gif )

12-05-2009 15:39 denani is offline Posalji Email za denani Pregledaj poruke od denani Dodaj denani u listu prijatelja
    tvrancic tvrancic is a Male
    moforaja

Poruka: 5028

citat od Sevels:

27.gif

Nemoj se ti stiditi što vezeš, danas je to moderno 19.gif

12-05-2009 15:40 tvrancic is offline Posalji email za tvrancic Pregledaj poruke od tvrancic Dodaj tvrancic u listu prijatelja
      Sevels Sevels is a Male
      moderator tra-la-la

Poruka: 6556

vazi dena 10.gif valja naci zanimaciju u ovim zimskim danima 01.gif

13.gif basket.gif basket.gif basket.gif 26.gif basket.gif basket.gif basket.gif 13.gif
      "Za mudru osobu cijeli je svijet uèitelj, a za budalu je cijeli univerzum pun neprijatelja." Charaka

12-05-2009 15:41 Sevels is offline Pregledaj poruke od Sevels Dodaj Sevels u listu prijatelja
      denani denani is a Male
      moforaja

citat od Sevels:

vazi dena 10.gif valja naci zanimaciju u ovim zimskim danima 01.gif

Da ne bi od teme .... zelim vrlo rado 10.gif
      pocni sa radom ,ostalo cemo se dogovoriti !!!

12-05-2009 15:49 denani is offline Posalji Email za denani Pregledaj poruke od denani Dodaj denani u listu prijatelja
      Naj-Moder 2008

Denka, nema nista od velike price...odrasli smo ljudi 10.gif

Izgleda pokrenuo se brod i samo nastavlja..vec je zakazana nova festa u maju, pa opet tradicionalna u novembru..

Cernicka, hvala vama kao familiji koja je u svoj dom primila nas sestero ,

bilo je zadovoljstvo boraviti u vasem domu 33.gif

Moram jednu anegdotu ispricati, naime, Sudo Golic je morao kupiti avionsku kartu za svoju tamburu, golemo Sudo 10.gif 07.gif
      Kad je u avionu stavio tamburu na svoje mjesto i poceo vezati sigurnosnim kaisevima..gleda stjuardesa i pita sta je to...kaze joj Sudo, "ovo je vrednije od aviona" 07.gif Naravno, tamburica iz Abrasevica 10.gif

12-05-2009 16:32 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
      denani denani is a Male
      moforaja

citat od djemila:

Denka, nema nista od velike price...odrasli smo ljudi 10.gif

Izgleda pokrenuo se brod i samo nastavlja..vec je zakazana nova festa u maju, pa opet tradicionalna u novembru..

Cernicka, hvala vama kao familiji koja je u svoj dom primila nas sestero ,

bilo je zadovoljstvo boraviti u vasem domu 33.gif

Moram jednu anegdotu ispricati, naime, Sudo Golic je morao kupiti avionsku kartu za svoju tamburu, golemo Sudo 10.gif 07.gif
        Kad je u avionu stavio tamburu na svoje mjesto i poceo vezati sigurnosnim kaisevima..gleda stjuardesa i pita sta je to...kaze joj Sudo, "ovo je vrednije od aviona" 07.gif Naravno, tamburica iz Abrasevica 10.gif

.. 14.gif
      ja sam samo trazio sliku od Sevelsa ... nista vise nisam pitao 14.gif

12-05-2009 16:36 denani is offline Posalji Email za denani Pregledaj poruke od denani Dodaj denani u listu prijatelja
      Naj-Moder 2008

Nisi me razumio Denani 04.gif 04.gif 04.gif
      na ovo sam mislila 07.gif

citat od denani:

bravo RAJA 33.gif

P.S.

12-05-2009 16:39 djemila is offline Pregledaj poruke od djemila Dodaj djemila u listu prijatelja
      denani denani is a Male
      moforaja

citat od djemila:

Nisi me razumio Denani 04.gif 04.gif 04.gif
        na ovo sam mislila 07.gif

citat od denani:

bravo RAJA 33.gif

P.S.

Hiljadu puta 33.gif i SORRY ... moja greska 26.gif

12-05-2009 16:45 denani is offline Posalji Email za denani Pregledaj poruke od denani Dodaj denani u listu prijatelja
      Mara
      SexNepoznat

Poruka: 806

Cernièka odlièan ti je izvještaj, tako da se o fešti ne treba posebno prièati, samo da se i ja još jednom zahvalim na, u meðuvremenu se može reæi, tradicionalnom, fantastiènom prijemu kod vas Cernièka i Livadiæu. Super, super, a ovaj put mi je bilo još teže rastati se od vas. A Boga mi i od cijele ekipe.

Obavještenje, Cernièka me je veæ bezecovala za feštu u maju iduæe godine. Nadam se da æe i moj dragi Sudo imati vremena.

Da se nadovežem na Ðemkinu anegdotu, šetamo Londonom i naiðosmo na neki spomenik, kaže Zehra mrtva hladna, "vidi Alekse Šantiæa", e pa kad se nismo svi ispišali od smijeha. Još jedna: kiša je padala, pa smo èekali pod nekom londonskom strehom da malo umine. Nestrpljiv, ja rekoh, "hajmo brate, evo sad malo manje pada", na to æe Zehra "jes, jes, vidim i ja, sad pada èitave dvije-tri kapi manje". Zehra šeitane.

Englezi i Šveðani imate mahanje.

P.S. I Cernièka molim te za iduæi put da se Davoru nabavi extra mikrofon, kad veæ èovjek toliko voli pjevat, da ne mora moljakat cijelo vrijeme, te "mogu li ga uzet Mara molim te", te "mogu li Sudo molim te", te "ljutiš li se na mene", te "e nisi više moj drug". 13.gif Davore tebi extra pozdrav.

12-05-2009 19:21 Mara is offline Pregledaj poruke od Mara Dodaj Mara u listu prijatelja
      Stranica (84): « prva ... « prethodna 65 66 67 [68] 69 70 71 sljedeca » ... zadnja » nove poruke | aktuelne teme | forum
      Postavi novu temu Odgovori
      Go to:
      preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com