beli 
moforaja

Poruka: 4109
 |
|
|
05-28-2009 18:19 |
|
Mo_NavijaC 
Mister 07

Poruka: 1176
 |
|
|
05-28-2009 21:33 |
|
mos_tarka 
bice nesto od mene

Poruka: 469
 |
|
|
06-04-2009 08:40 |
|
Mara
SexNepoznat
Poruka: 806
 |
|
Sve lijepo odradjeno, bez puno pompe, onako amaterski ali bez greske ....
Ja se mogu samo zahvaliti onako od srca, ljudski ...
DANAS JE TESKO BITI COVJEK RAJA VI STE VRATILI NADU ... U LJUDE 
Znam ja komsija da ti nista lose nisi mislio, ali svejedno, moram te ispraviti. Ova festa je bila sve, samo ne amaterski organizovana. Posavsi od doceka mog aviona na aerodromu (gospodin Livadic je dosao cak sat vremena ranije da me doceka, dobro malo se zajebo, ali bolje sat ranije nego sat kasnije), pa preko organizacije mjesta za odrzavanje, do pica, klope, muzike i sveg ostalog, a da ne govorim koliko dana ili sedmica prije je sve to pocelo.... Ali tacno je da je to uradjeno tiho i bez pompe, sto je, poznavajuci organozatore, bio i cilj, neplanirano ali spontano, i k tome jos bas bez greske.
Ma bice toga jos, zar ne Cernicka!
06-04-2009 14:35 |
|
|
Sve lijepo odradjeno, bez puno pompe, onako amaterski ali bez greske ....
Ja se mogu samo zahvaliti onako od srca, ljudski ...
DANAS JE TESKO BITI COVJEK RAJA VI STE VRATILI NADU ... U LJUDE 
Znam ja komsija da ti nista lose nisi mislio, ali svejedno, moram te ispraviti. Ova festa je bila sve, samo ne amaterski organizovana. Posavsi od doceka mog aviona na aerodromu (gospodin Livadic je dosao cak sat vremena ranije da me doceka, dobro malo se zajebo, ali bolje sat ranije nego sat kasnije), pa preko organizacije mjesta za odrzavanje, do pica, klope, muzike i sveg ostalog, a da ne govorim koliko dana ili sedmica prije je sve to pocelo.... Ali tacno je da je to uradjeno tiho i bez pompe, sto je, poznavajuci organozatore, bio i cilj, neplanirano ali spontano, i k tome jos bas bez greske.
Ma bice toga jos, zar ne Cernicka!

|
|
06-05-2009 08:32 |
|
|
|
 |
|