prowler2 
moforaja

Poruka: 5249
 |
|
|
01-23-2015 19:45 |
|
Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
|
01-23-2015 20:06 |
 |
Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
Ja te zamolio za ozbiljan odgovor, a ti meni historiju i geografiju...
Vise sam mislio na ono, rodis se u katolickom okruzju, kupis to sto urezu u Tebe, i budes katolik, jos se bubas s tim u prsa sto te je neko isprogramirao da to budes.
Iliti, rodis se u muslimanskom okruzju.......
vidi temu fenomen muslimana koji se stide identiteta by Tana
obzirom da volis postavljat pitanja evo jedno pitanje za tebe
Da li ti vjerujes da je svemir i sve u i oko svemira nastalo slucajno ili je kreirano
... a zamisli ako je "sluèajno kreirano" ili "kreirano sluèajno" ?
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje ...
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Stari Grad dana 01-23-2015 u 20:08.
|
|
01-23-2015 20:08 |
 |
|
Ja te zamolio za ozbiljan odgovor, a ti meni historiju i geografiju...
Vise sam mislio na ono, rodis se u katolickom okruzju, kupis to sto urezu u Tebe, i budes katolik, jos se bubas s tim u prsa sto te je neko isprogramirao da to budes.
Iliti, rodis se u muslimanskom okruzju.......
vidi temu fenomen muslimana koji se stide identiteta by Tana
obzirom da volis postavljat pitanja evo jedno pitanje za tebe
Da li ti vjerujes da je svemir i sve u i oko svemira nastalo slucajno ili je kreirano
U sta ja vjerujem ili ne je potpuno nebitno kad se radi o stvarnosti (reality) i istini.
Nije veci Big Bang bio ako ja vjerujem u njega, niti je cak receno da Big Bang jeste, zato sto ja vjerujem u njega.
Vjerovatno vazi isto za religiju...
oblande su za podforum kuhinja
iako si na podforumu religija nemoj nam udarati æulahije, kako bi reko Boza,
Bridge Keeper,
je li ovo Straw Man ili Ad Homminem?
ps. Dobih odgovor na pitanje sto mi onaj Tana postavi!
Pravi se rijetko koristi ad hom-om, uljudan je sagovornik. Replike su obièno Straw man, mada ima i onih tipa 'I'll pray for you'.
Na sta bi æafiri rekli: 'Thanks. We'll think for you in return.'
|
|
01-23-2015 20:11 |
|
|
|
 |
|