Poruka: 17886
pokretac teme
mamba, prilicno je arogantno raspravljati o knjizi koju nisi procitala.
ovo sto kazes "SACUVAJ ME BOZE OD SUVISNOG ZNANJA" - stvarno bi cijenio kad bi mi rekla dje pise ovo u kuranu, ja ne vidjoh. da ti nisi pobrkala knjige?
btw nije dova nego ajet, koji se nalazi u suri.
___________________________________________________________________ kad ce mostar mama?
Poruka: 17886
pokretac teme
mamba, prilicno je arogantno raspravljati o knjizi koju nisi procitala.
nisam jos uvijek cito davincijev kod, pa kako ga onda mogu pobrkati
isto da ja sada s tobom raspravljam o davincijevom kodu, a nisam ni procito knjigu(ti izgleda jesi). samo sam pogledo film o samoj knjizi. ne bi bilo fer smoje strane jelde?
___________________________________________________________________ kad ce mostar mama?
ova religija je ko otvoreno krilo Jagomira postala
sve nesto sa "smislom"
Djemila , sve je to tako lijepo receno, i sve je to istina, al tema nije bila to, tema je skriveni kod Kur'ana. Broj devetnaest!!!!!!!!! I jos mnogo misticnijih stvari.
Djemila eo da upitam tebe ko razumnu osobu , logicnu, normalnu, vjernicu al u razmjerama normale ........
Jel tebi normalno i logicno da se Allah bakcao takvim stvarima kao broj 19? I trudio se svim silama da cijelu Svetu Knjigu PROZME tim brojem?
Meni nije logicno. Jedino kad bi Allah bio vanzemaljac a kuran uputstvo za pokretanje maticnog mu broda sto lezi negjde na dnu mora. E to bi onda imalo smisla. A to je upravo to sto ja pokusavam reci al izgleda gluhim usima.
___________________________________________________________________ Eh kakve je Pesta kupleraje imala
ako ste procitali kuran tolko puta kolko kazete da jeste
trebali bi da znate dje to stoji
nego niste procitali ni jednom kako treba
a hocete da letite
___________________________________________________________________ Eh kakve je Pesta kupleraje imala
09-16-2005 08:26
nik obrisan
Gost
Selam! Ja imam jedan predlog: zasto se ne jave ljudi koji citaju Kur`an i kazu sta misle na ovu temu - bez svadje i komentara bez ikakvog smisla? Selam
___________________________________________________________________ Ako ne gledas vijesti onda si neinformiran a ako ih gledas onda si pogresno informiran.
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane BiH dana 09-17-2005 u 00:37.