STECAK 
moforaja

Poruka: 3604
 |
|
..dotle ako bog da ja mislim biti u dzenetu ispod palminih grana i hurija krupnih i lijepih ociju
da ih samo gledas ili
i koju da opletes
Samo je'no pitanje ???,kad se tamo "ode" u kojoj je covjek fizickoj i sexualnoj kondiciji ,
ja bi da mi je 25 ,tada me nesto pravo poslo ,mada sam i do tada ubado, ali ono kulturno ,vodanje ,pa kino, pa kafic, pa kultura pa nikad svanuti . Ono se ,sa godinama "obezobrazilo" pa odma' na prvu.
Kazem, dvaJes 4/5 najboljshe godine .Tehnika povezana sa gornjom pachom a donja radi ko singerica 
|
|
01-15-2015 23:51 |
|
vjetar 
moforaja

Poruka: 13977
 |
|
..dotle ako bog da ja mislim biti u dzenetu ispod palminih grana i hurija krupnih i lijepih ociju
da ih samo gledas ili
i koju da opletes
Samo je'no pitanje ???,kad se tamo "ode" u kojoj je covjek fizickoj i sexualnoj kondiciji ,
ja bi da mi je 25 ,tada me nesto pravo poslo ,mada sam i do tada ubado, ali ono kulturno ,vodanje ,pa kino, pa kafic, pa kultura pa nikad svanuti . Ono se ,sa godinama "obezobrazilo" pa odma' na prvu.
Kazem, dvaJes 4/5 najboljshe godine .Tehnika povezana sa gornjom pachom a donja radi ko singerica 
..tamo ce biti sve isti godina 
___________________________________________________________________ laku vam noc pijuni
spavajte ko lavovi i ko kraljevi
|
|
01-16-2015 00:06 |
|
green 
Super Moderator

Poruka: 7086
 |
|
'ta ovi 45 gostiju na forumu ,majketi radi,nikako mi nije jasno,
jel' ko ljude ponudio kafom ,razmutio himber ,hurmasicu ponudio
kineski botovi ulaze preko kljuènih rijeèi...
recimo ima tema na forumu "Goveði želatin, za lijeèenje hrskavice"
nije bilo 20 odgovora, a 15 hiljada posjeta, sve kineski botovi, pokušavaju prodat svoje lijekove ili šta veæ, svoj želatin 

|
|
01-16-2015 00:37 |
|
|
da ih samo gledas ili
i koju da opletes
bola Steæak hurije to doðu ko bonovi za topli obrok
ono plata je legla, još sad zimnica
jes ti Vjetre uzimo keš ili zimnicu
___________________________________________________________________ Do not lose sleep over what the Almighty has bestowed on others. What is not meant for you will never be yours. Be thankful for what YOU have.
|
|
01-16-2015 00:40 |
|
|
'ta ovi 45 gostiju na forumu ,majketi radi,nikako mi nije jasno,
jel' ko ljude ponudio kafom ,razmutio himber ,hurmasicu ponudio
kineski botovi ulaze preko kljuènih rijeèi...
recimo ima tema na forumu "Goveði želatin, za lijeèenje hrskavice"
nije bilo 20 odgovora, a 15 hiljada posjeta, sve kineski botovi, pokušavaju prodat svoje lijekove ili šta veæ, svoj želatin 
kakav želatin
porbaju prodat kineske nakurnjake
___________________________________________________________________ Do not lose sleep over what the Almighty has bestowed on others. What is not meant for you will never be yours. Be thankful for what YOU have.
|
|
01-16-2015 00:41 |
|
|
|
 |
|