___________________________________________________________________ = Ne sanjamo svi jednako i to nikome ne smeta. A zašto svima smetamo kada smo drugaèije budni? =
Moracu je i ja procitati...odavno se kanim.
I kao sto i ti rece, i ja sam cula da je fantasticna.
Jesi li citala Kite Runner?
Ja mislim da je to isti autor (nadam se da nisam pobrkala).
___________________________________________________________________ = Ne sanjamo svi jednako i to nikome ne smeta. A zašto svima smetamo kada smo drugaèije budni? =
___________________________________________________________________ Sto drug rece, i prodjose dani, i crni i sjajni, ali jos nesto nije sjelo mi na mjesto...
Jer necega nema, i vazda fali, i uvijek je tijesno, kad su ljudi mali....
I ja sam nedavno procitala "Hiljadu sjajnih sunaca" a sada citam "Lovac na zmajeve"
Fantasticne knjige i preporucujem ih svakome ko voli dobru knjigu
___________________________________________________________________ ....Ne gordi se!.Tvoje misli nisu samo tvoje!
One u drugima zive.Mi smo svi prosli iste puteve u mraku,mi smo svi jednako lutali u znaku trazenja,
i svima jednako se dive.......
___________________________________________________________________ "Rijeci su isto ko gomile ljudi, nije nuzno znati sve, odaberi za sebe samo one prave..."
Moracu je i ja procitati...odavno se kanim.
I kao sto i ti rece, i ja sam cula da je fantasticna.
Jesi li citala Kite Runner?
Ja mislim da je to isti autor (nadam se da nisam pobrkala).
Jeste isti je pisac i odlicna je i ta, ja sam je procitala za jedno poslijepodne, nisam mogla zaspati dok ne zavrsim.
Ima i treca knjiga, nisam sigurna kako se zove, ali cu morati potraziti, jer su mi prve dvije odlicne.