citat od vjetar: ..zar tebi nije drago sto ga nisu osvojili Kemo operiso prostatu,a šuti.
Vjetre sad samo pirkas kako Tulpe ode
..preuzeo mi je stari grad
Nista me vise ne moze iznenadit Prignjecio je onim privjescima
..svasta se od njega nadat
citat od vjetar: ..podvalila ti djemila slab snimak ..samo da te skine sa dnevnog reda jao jao, jedva si docekao..
___________________________________________________________________Nije znanje Znanje znati....vec je znanje Znanje dati...
..ne stede ni mene ..jesi vidila kako mi je Luka sinoc copila ne ispravljen post ..dok sam ga ja prepravio ona ga vec zaljepila
citat od djemila: citat od vjetar: ..podvalila ti djemila slab snimak ..samo da te skine sa dnevnog reda jao jao, jedva si docekao.. ..zanovjeta i ovaj Boza ..de mi navi ovu de mi navi onu ..ustani moj Boza pa naspi sebi ..isto si onaj sto sjedi za sinijom i vazda se dere ..ZEJNA NASPIDEER JE
ukidoh se sviju mi
...dok zejna jednom ne dodje i nogom mu prevrnu i siniju i rakiju ..
hahhahaaaaahahhhhhaahh
dobro je prosla, da joj nije rekao,dok mu je donosila vode: Haj kad si na nogama, produzi u majke
Dedera Dzemila uzmi sipku pa ga poceraj na onu temu o dijaspori
..jadna zejna ,dozlogrdilo joj ..zejna mjesi hljeb a on ..danu mi jednu cashu hladne vode ,on isto ovako ko nabilava ko boza
..boza evo ti link pa klikci ovde www.youtube.com --kad ti se otvori stranica upishi pjevaca i samo pjeva ..kad zavrshi ti opet
3HOBDO3clC0#!
Sto Zejna nebi i zeljanicu rasukala ako oklagija funkcionira Pa on zna da joj je kod majke najljepse
moj Boza, djaba je njemu sipka... sami vala neka ga....ne znas t kako on mene nasmije ..nakve amebe spomenu juce, ja odmah pala