zalik13 
moforaja

Poruka: 4629
 |
|
|
05-29-2007 22:37 |
|
zalik13 
moforaja

Poruka: 4629
 |
|
ratna bolnica -higijenski |
|

maslo,semira,almira,
djila,majda,sabaha,sejo,nn.
___________________________________________________________________ - Ovdje u Mostaru i u vrletima suncane Hercegovine,oduvijek su se radjali stasiti i kršni momci,pa je njihov put do košarkaša bio i brži I lakši.
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane zalik13 dana 05-29-2007 u 22:59.
|
|
05-29-2007 22:44 |
|
DEN 
samo sto nisam

Poruka: 1171
 |
|
|
06-25-2007 03:21 |
|
DEN 
samo sto nisam

Poruka: 1171
 |
|
Spasili su zivot mom malom rodjaku iz Zalika, bio je tesko ranjen u glavu, i poslije ulaska BBC-ja na lijevu obalu, prebacen je u Italiju na lijecenje. Gledam taj snimak,dok mi 'suza suzu goni" - kraj njega brat mu Armin bdije, borac Armije u uniformi, bespomocan, suti i gleda dise li mu mali braco...pokriven dekom ambasadorkom iz kuce.
Pobijedili su rat, granate, strah, bol i smrt.
HVALA VAM!
___________________________________________________________________ NERETVA KROZ VENE TECE
|
|
06-25-2007 18:33 |
|
Emir 
samo sto nisam

Poruka: 1120
 |
|
....krasno je cuti ovakve komentare i znati da nisi zaboraljen i da se bar neko sjeca.....
U ime svih nas koji smo zivjeli i radili u Ratnoj bolnici Mostar, u ime svih onih radnika Bolnice koji su izgubili svoje zivote - hvala Vam na lijepim rijecima i uspomenama....
Koliko god je bilo tesko i neuslovno za zivot i rad, sve se lakse izdrzavalo zahvaljujuci pozitivnim vibracijama medju svima nama u Bolnici, jer tada nije bilo zavisti, zloce i podmetanja - zivjeli smo svi na isti nacin, imali ( ili ne-imali) istu kolicini i gledali da pomognemo jedni drugima...
Prezivjeli smo zahvaljujuci medusobnoj podrsci, razumijevanju i druzenju....a toga, cini mi se, na zalost, danas nema ni u tragu.... 
Kod dobrih ljudi uvijek dobar post, jos jednom od srca veliko hvala za sve sto ste ucinili za nas, dobrom vam se vratilo .
06-29-2007 04:43 |
|
|
|
 |
|