Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
... èovjek sve rekao u prvom postu, o duplim standardima (definicija hipokrizije, tj. licemjerja) u
medijima, pa i u odnosu i izjavama politièara, i ovaj se javlja s dubokoumnim ocjenama i mišljenjima...
... uvijek tu i vjeèito prisutan kad se jedno ime i pojam pominje, i nikad u afirmativnom kontekstu,
vazda jedno te isto i jedan te isti lik o tom...
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje ...
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Stari Grad dana 08-13-2017 u 23:47.
|
|
08-13-2017 23:12 |
 |
|
ovo juce su bili najgori americki desnicari , nacionalisti i nacisti...bjelo smece koje se skupilo iz citave amerike...izmedju ostalih ucestvovali su i kjukluxklanovci i nihov vodja...oni mrze sve sto nije "bijela" amerika...crnce , zidove , meksikance muslimane...muslimani su zadnjih godina posebno na udaru...oni imaju svoje razloge zasto uzdizu u nebo lik generala lee-a...ne poznajem skroz njegovu istoriju i cak ni ne znam o kome se od njih radi (otac ili sin...jedan se borio protiv engleza i francuza a drugi na strani "juga" u gradjanskom ratu)...vjerovatno se radi o ovom drugom...ali nije ni bitno...nacionalisti ce uvjek naci razlog da nekoga glorificiraju...kako god bilo ovo je uzasan zlocin i teroristicki cin...jer se radilo o ubijanju löjudi iz politickih razloga...sto je najgore , majmun od americkog predsjednika je onaj koji vec od njegove izborne kampanje dolijeva svojim izjavama i tvutranjem ulje na vatru ovim zvijerima...i juce se izletio i pokusao "izjednaciti krivicu " demonstranata i protudemonstranata , da bi danas , kada je vidio da je pojeo govno , pokusao da zataska stvari sa novim izjavama gdje osudjuje desnicu...naravno , nije mu lako , jer svi ovi od juce , rasisti i nacionalisti (nacisti) su dio njegove izborne baze...i nakon ove izjave danas ce mu mnogi okrenuti ledja...treba znati da je glavni covjek KKK-a pred izbore rekao da " je onaj koji ne glasa za trumpa izdajnik drzave"...sve u svemu , jos jedan udar idiotu koji je je u kampanji i nakon nje igrao na kartu rasizma i islamofobije...
mislim da je citava demokratska amerika osudila ovo kao teroristicki cin...i citav zapadni demokratski svijet...svedski mediji su puni osude , kako cina , tako i trumpova ponasanja...tako da ona poenta od strane svjetlosti iz prvog posta
i nije bas ubjedljiva...mislim da je u sustini trump ovdje najveci gubitnik...i da su se tek danas i juce mnogima otvorile oci o kojem se idiotu i ksenofobu radi...
|
|
08-14-2017 23:43 |
|
|
|
 |
|