STECAK 
moforaja

Poruka: 3604
 |
|
Pa rekao si sta je u njoj (jabuci) bas kao u silikonskim grudima napucane zapadne djevojke .
Western girl /eastern boy-
Kemikalije su zlo 21.stoljeca a da li ste se zapitali da i mi laganice starimo i dolazimo u neke srednje godine koje su
u stvari pocetno silazne putanje .Ovo mislim na nas par starohana "over hill " .
Kazu da covjek poslije tridesete pocinje da stari , nisam vjerovao dok nisam prosisao te godine .
Jeste ,godine cine svoje a tu je i genatika pa stresovi a bogami i svakodnevno "mozganje" i prevaljivanje
svega i svacega kroz mozdane vijuge .Sta je tamo bilo, sta ce ovdje biti , kuda ide ovaj brod, daj zaradi koju banku ,
stas djetetu obuci, na se navuci i podase bacit.
Doista , prvo sta treba covjek da ucini sa prvim ljepsim danima a i onim "ruznijim" nego da se kani TV/a i vanka na dzogiranje .Zar nije u svakom normalnom (zapadnom) gradu vidjeti koke i kokane da dzogiraju .
Da se korigujem , na postoji ruzan dan ,postoji samo to "da li smo se prikladno obukli"za takvo vrijeme .
Roditelji su vec usli u duboku starost ili poumirali , mi smo na njihovim mjestima a sta "ponuditi"
djetetu.Prazninu i punu neizvjesnost.Izvjesna je samo neizvjesnost.
Tu se prelamaju emocije ,mogucnosti, zelje i naravno covjek brine .
GMO -najveca opasnost za nase krajeve ,pa onda meso hormonski tretirano sa dodatkom antibiotica.
|
|
02-22-2017 02:54 |
|
|
|
 |
|