cheri 
moder u peMziji

Poruka: 3810
pokretac teme
 |
|
|
10-16-2008 07:26 |
|
cheri 
moder u peMziji

pokretac teme
 |
|
Cheri to je isto bilo sa mojom starom. Apsolutno isti tretman samo shto su njoj josh davali lijekove za opushtanje mishicha. Ne znam sad koji su , ali kad odem kod nje , napisachu.
Cuj za opustanje misica.. Napisi kad znadnes koji lijek su joj davali, bas me zanima, a mozda i druge. Ne zato da se uzima na svoju ruku, to nikad, nego tek tako radi informacije. Na svoju ruku nista, jer je svaki slucaj poseban i drukciji. Ja bih inace savjetovala svima koji imaju bilo kakav vid vrtoglavice da se obrate ljekaru, jer uzroci mogu biti nekad iznenadjujuci i skoro nikad nisu ono sto mi u prvom momentu pomislimo.
Je li i tvojoj mami proslo vec od jednog tretmana( mislim, ovog fizickog)?
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane cheri dana 10-16-2008 u 07:33.
|
|
10-16-2008 07:29 |
|
Carmela 
vjeciti optimist

Poruka: 7603
 |
|
|
10-16-2008 09:24 |
|
behar 
samo sto nisam

Poruka: 1141
 |
|
|
10-17-2008 21:58 |
|
behar 
samo sto nisam

Poruka: 1141
 |
|
a moja behar nije do mene
ali kad stanem ja onda sve stane..ne mogu to sebi priustiti, ali evo moram...skoro nista ove sedmice nisam uradila...samo nesto sitno...a ceka tona posla
ma i povrede od udesa, i vrijeme, i umor, i stres, i gojaznost---sve
Sandric, takva sam i ja, ali znas kako ovi moji kazu za nas takve : groblja su puna nezamjenjivih
sto ova jedna ima obicaj reci - svi smo neophodni, ali svi smo i zamjenjivi...nece se zemlja prestati okretati ni bez koga
sve sto tebi govorim, vazi i za mene...odmor i te stvari...ma ne mora to biti neki odmor, vec eto, bar vikend...da nas rad ne ispunjava , vjerovatno ne bismo ovoliko radile
...a ti sine nako, sredinom....
Muntahta jedna i od mene 

|
|
10-17-2008 22:51 |
|
cheri 
moder u peMziji

pokretac teme
 |
|
Koliko vidim, vrtoglavice su prilicno rasirene, a isto tako kako vidim, rijetko ko bas radi toga ode doktoru.
A mogucih uzroka vrtoglavice je mali milion, zato, djevojke, ne igrajte se sa zivotima
Nego, fino, par nalaza da se zna sta nije u redu, moze biti nesto trenutno i lako za rijesiti, kao i ova polozajna vrtoglavica, ali moze biti i stogod sto treba lijeciti malo duze, pa bolje vidjeti na vrijeme.
|
|
10-18-2008 18:14 |
|
|
|
 |
|