Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
,,,ti stalno izvlacis neke citate ,recimo moje ..ako izvlacis citate bez konverzacije sa drugim covjekom onda taj citat ili navod gubi svaki smisao ..kako objasniti jednom zadrtom ateisti neke stvari vec jednostavno odgovorim na njegovu gluopost istom gluposcu jer ja ga nemislim ugoniti u vjeru jer ja nisam misionar ..jer daleko je to od onoga sto ja mislim o Bogu kao stvoritelju ..eto probaj naci neki moj sodgovor nekom ko je vjernik ,sigurno neces pronaci takav odgovor ..za u budce jedan savjet ..kad citiras neke navode onda ih nemoj secirat i izvalciti iz koncepta dijaloga ,onda kao takvi su ogoljeni i gube svaki smisao.
..ko je koliko grijesan to prepustimo bogu ,ne tebi da odredjujes
Èudi me da te niko nije upozorio na selektivno èitanje... ko citiranog neko/neki (navodno) onomade...
-
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje ...
|
|
01-20-2016 17:42 |
 |
abraxas 
moforaja

Poruka: 6999
 |
|
|
05-18-2016 10:45 |