Bauer
SexNepoznat
Poruka: 1
 |
|
|
08-21-2020 01:14 |
|
Stari Grad 
moforaja

Poruka: 10597
 |
|
naljutio se i otiso bez traga :)
Jednom je jedan neznani ovako napisao negdje:
"Subota ,nedjelja odmaraju se ljudi. Neki od nicega, pa eto samo
skoknu do brodice, jahte,da se malo gricne lignje,skampi, salmon,
prozbori koja ljudska, ucena, fakultetska.
A i ja sam sretan, iskekerilo se, pa sad i moja braon jahta
pliva ispod shahta. Bujrum i na moju jahtu, nek' se gricne malo ."
oni rijetki koji i dalje ovdje povire ce se vjerovatno zapitati, kao i ja, sta je pisac ovih redova (o jahti i tako tome) htjeo da kaze.
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
.. dosta je vise i tebe i tvoje ...
broj ispravljanja poruke: 4, zadnji put od strane Stari Grad dana 09-05-2020 u 15:13.
|
|
09-04-2020 14:07 |
 |
Stari Grad 
moforaja

|
|
Ja ne bih ni znao za ovu temu da mi se vjetar nije javio mailom i pitao me da pogledam
o cemu se radi i ko ga trazi.
On prije svega vise ne moze uci na forum jer se ne sjeca ni svoje lozinke.
To mi je ranije (davno) napisao mailom, van foruma.
Dugo vremena nije htjeo, a ni danas ne zeli da se uopste ovdje pojavljuje, iz - nama
prisutnima - dobro znanih razloga.
Vjetar je vidio na kraju ovaj post od tane - nakon sto mu je to preneseno.
Vjetar je dao svoj komentar na ovu, ovakvu taninu posalicu i napisao mi da to mogu
slobodno prenijeti od rijeci u rijec ovdje.
Inicijalno se ja nisam slagao s tim prijedlogom, jer sam mu nagovijestio kako ce sve to
(da ja objavljujem njegov odgovor na ovo kako se tana sada o svemu malo "shali", pogotovu
nakon svega sta je bilo) biti docekano ovdje.
Njegov odgovor na ovu taninu tvrdnju je inace bio - po mom videnju - za vjetra nekarakteristicno
hladan, dosta i koncizan, ali i podroban.
___________________________________________________________________ ne zelim biti niciji advokat , ali mislim da se tvojim zlobama i proganjanjima ljudi treba stati na put...
on je nastavljao da svojim kvaziintelektualnim napadima izvrgava mene (moju licnost , a ne moj forumski lik!!! ) uzasnoj , SVAKODNEVNOJ , kampanji proganjanja i omalovazavanja...
...sad ce se on malo presabrat pa napisat jedno dvije stranice seciranja moje licnosti i djela...sa papagajskim ponavljanjem niza neistina...
broj ispravljanja poruke: 3, zadnji put od strane Stari Grad dana 09-08-2020 u 22:25.
|
|
09-08-2020 17:49 |
 |
Stari Grad 
moforaja

|
|
Otvori se nova tema, herr oberleutnant moderator, pa se isprica kako je do tog doslo.
U oba slucaja, i vjetar i Stari Grad. I kako su STECAK i pravimostarac isto nestali, a i još neki prije njih.
I ko se potrudio svojski da nestanu.
Mada si ti bio taj koji je pratio broj prisutnih od tada, jer nas (kao i mene i ostatka raje) odavno i nema ovdje.
broj ispravljanja poruke: 2, zadnji put od strane Stari Grad dana 09-16-2020 u 17:14.
|
|
09-16-2020 16:29 |
 |
Stari Grad 
moforaja

|
|
jooooj evo ga opet. opet bi se on nesto raspravljo, nadmudrivo, svadjo, vrijedjo .... bez mene.
Prije nekoliko dana - edit. - tri hefte, na ovoj istoj temi:
Nit ga je ko sta pitao - tema otvorena jer jedan clan trazi nekog kog je herr admin prakticki otjerao,
niti koga interesuje sta ce gosn. ovdje ponovo slagati, i dzaba...
I sad su jos svi drugi ti koji bi ko nesto, a on bi jedno heftu - edit, sta heftu,
tri hefte prije toga, nako, samo malo da vikne za aferime koje je on sam zakuhao i izrežirao...

broj ispravljanja poruke: 6, zadnji put od strane Stari Grad dana 09-17-2020 u 23:27.
|
|
09-17-2020 19:41 |
 |
Stari Grad 
moforaja

|
|
tita mi ti imas neki problem stari. imas li ti ista pametnije da radis osim da iskupljas citate po forumu i nesto dokazujes i montiras pricu.
bola shvati da nikoga ne zanima ova tvoja "duboka" analiza, to samo tvoj um zahtjeva.
reko - bez mene.
Evo ti vec par puta ponovi to tvoje "bez mene". Meni to izgleda ko da ti imas neki problem, i
da ti neke stvari ozbiljno smetaju.
Ne vidim sto je, shodno tome sta ti ponovi vec dva puta, bilo koji moj post vrijedan ikakvog osvrta s
tvoje strane,
To sto ja navodno "skupljam citate po forumu", "nesto dokazujem", i "montiram pricu",
pa rekao si da te se nista od tog ne tice, tj. "" - pa shodno tome onda... ?
Ja sam naveo suho sta si ti pisao i sta ti je covjek odgovorio. Crno na bijelo.
Samo i jedino zbog toga sto si se ti prvi, nicim pozvan, javio na temi o vjetru,
i montirao pricu kako se vjetar "".
Ja - ponavljam, ne bih ni znao za ovu temu, da me covjek nije mailom van foruma pitao da pogledam
temu i o cemu se radi.
Na stranu sad sto si ti ovdje moder, valjda tastatura i ekran mogu trpiti i tacne navode,
ako vec mogu i montirane price, insinuacije i komentare.
Rekao si sam "", vec dva puta.
Što se mene tice onda, slazem se s tobom skroz.
Vrlo rado na ovoj temi bez tebe, ako si u stanju drzati se vlastite rijeci.
A ako i nisi, super i onda, moze i to 1/1, ja sam stvarno, za razliku od nekih,
za slobodu misljenja i pisanja, u nekim fer granicama, makar sto se tice moderiranja.
Ono, prema svakom po istom arsinu. 
broj ispravljanja poruke: 3, zadnji put od strane Stari Grad dana 09-18-2020 u 23:10.
|
|
09-18-2020 21:00 |
 |
|
|
 |
|