beli 
moforaja

Poruka: 4109
 |
|
|
06-25-2003 13:15 |
|
beli 
moforaja

Poruka: 4109
pokretac teme
 |
|
Ja sam upamtio neke od njih:NINI, LOLA, LIVI, COKA, KULA, EDA, GAGA, SASA, STAMPI,SICE, itd., itd., itd.

___________________________________________________________________ audicija u Holiwoodu sutra akshamli...
autobus iza Hita polazi oko sedam ujutru, ako vozac ne potegne prethodne noci....
Princ cuvaj mjesto na seciji....
|
|
06-26-2003 14:08 |
|
|
Dobra tema
Kako se zvala ekipa gdje su igrali Chicha, Choka i oni?? Uzimali su sve zivo. A i najboljeg golmana imali.
kolko je meni poznato coka glavovic je vazda igro za mostarske kise
vidi ovih muskijeh....
da vam glumka malo pomogne...ike malo
Lapa Vasilj, Miso Janjic, Dama Misanovic...Cedo Pervan
PS;profesionalni jesi mislio na Kozula?
... i Tanani..puscaj da stavim malo slika za raju
Jeste glumice, bravo, mostarske kise jasta... ccc, sta uradi od mene ova dijaspora, i to sam zaboravio. Tetak mi je branio za njih. Nije mu ni Tuce mogo gola dati na kantarevcu. Isao sam s njima ko dijete,po turnirima, sve su uzimali, a poslije festeee,zeneee,auuu, da sam bio malo stariji i mene bi nesto zapalo! Coka je u Mostaru,to znam,igrao sam s njim ljetos na turniru.Veze nisam imo. A ostali neznam gdje su...
___________________________________________________________________ Druze dok sam se budio,ukrali su moju mladost moje ludilo...
Jebo moral, hocu oral !!
|
|
06-29-2003 00:12 |
|
Kise
Gost
 |
|
Dobra tema
Kako se zvala ekipa gdje su igrali Chicha, Choka i oni?? Uzimali su sve zivo. A i najboljeg golmana imali.
kolko je meni poznato coka glavovic je vazda igro za mostarske kise
vidi ovih muskijeh....
da vam glumka malo pomogne...ike malo
Lapa Vasilj, Miso Janjic, Dama Misanovic...Cedo Pervan
PS;profesionalni jesi mislio na Kozula?
... i Tanani..puscaj da stavim malo slika za raju
Jeste glumice, bravo, mostarske kise jasta... ccc, sta uradi od mene ova dijaspora, i to sam zaboravio. Tetak mi je branio za njih. Nije mu ni Tuce mogo gola dati na kantarevcu. Isao sam s njima ko dijete,po turnirima, sve su uzimali, a poslije festeee,zeneee,auuu, da sam bio malo stariji i mene bi nesto zapalo! Coka je u Mostaru,to znam,igrao sam s njim ljetos na turniru.Veze nisam imo. A ostali neznam gdje su...
Grijesite obadvoje
Choka se zove Colakovic Nermin i u Mostaru je, a Glavovic je Cena.
Nisu igrali zajedno jer je Coka uvijek igrao u Mostaru, a Glavovic u Mostarskim Kisama.
Najbolje tri ekipe ovih turnira su oduvijek bile Mostarske Kise, Mostar i Kovacnice.
Ekipa Mostar je uvijek bila ubjedljivo najbolja ekipa malog nogometa koja je igrala i na Evropskom prvenstvu u malom Nogometu (mislim u Holandiji - Amsterdamu) i u finalu osvojili drugo mjesto a takodjer bila i ekipa koja je bila prvak u malom nogometu u EX-YU.
Glumice, ako ti Tana ne poveca limit posalji ti Kisama fotografije pa ti ih ja ovde stavim 
|
|
06-29-2003 14:11 |
|
Kise
Gost
 |
|
|
06-29-2003 16:00 |
|
Kise
Gost
 |
|
Bola Kise se zovem iz sasvim drugih razloga, a ne radi Mostarskih Kisa.
Svaka ekipa koja je iz Mostara bez obzira na ime je i moja ekipa Jer Kise uvijek navija za MOSTAR!
P.S. ja pricam o Coki koji je 1966 godiste!
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane Kise dana 06-29-2003 u 16:13.
|
|
06-29-2003 16:13 |
|
glumica
Gost
 |
|
|
06-29-2003 23:34 |
|
|