|
Meni se cini vise je krajnje vrijeme otvoriti klub mijesanih brakova !
Mostar je imao prije rata 46% mijesanih brakova, a forum je Mostar u malom, pa pretpostavljam da ima i ovdje prilicno mnogo "nesretnih" mijesanih brakova, pa ja (ko kad sam dobra dusa) evo da im otvorim klub, da se ne osjecaju jadni (kakvi i jesu) jos vise odbacenima i usamljenima, nego da mogu fino sjesti i popiti kafu sa istomisljenicima, a i onima koji ne misle isto ali se prave prijatelji pa nece da kazu u lice nego okolo..
Clanarina besplatna, clanske karte takodje, a pravo ulaska u klub imaju svi koji
da budu clanovi , ali ...
Znaci, mogu i mijesani, i nemijesani, i njihova djeca, i roditelji (pod uslovom da nisu
kopali i nogama i rukama da svojoj djeci raskopaju takav brak), a i oni koji su na
putu da se unesrece pa budu mijesani...
Mogu i oni koji su se razveli, ali iz drugih razloga, a ne radi toga sto su "bili" mijesani.
Kraca molba sa taksenom markom prosljedjuje se ovdje na temi, a ja rjesavam status, kad
mi se cefne.
Pravila kluba:
U klubu se toci alkohol, ali ne opijamo djecu, ni alkoholom, a niti rasnim, nacionalnim, vjerskim ni drugim razlikama.
U klubu se ne skidamo, nego se oblacimo kako nam pase,
U klubu se prica "nas" jezik, slusa "nasa" muzika i pjevaju "nase" pjesme.
Zabranjeno je koristenje simbola, zastava, grbova, zabranjeno je vezanje zastava (da ih ne bi kasnije morali derati i paliti, cisto radi protivpozarne i HTZ-zastite).
Dozvoljeni su naravno simboli propisani pravilnikom kluba.
Zabranjeni su monolozi, dijalozi su pozeljni.
Eto, pravila kratka i jednostavna, dobrodosli, pice i meza danas besplatni ! 

12-06-2006 16:02 |
|
a_m_r_a82 
seka

Poruka: 629
 |
|
|
12-06-2006 16:46 |
 |
metallica 
moforaja