Ja sam evo uspio izaci. Ako si nasao nacin da pregledas kasetu onda ti je ostao samo jos sakriveni sef i sarafciger u njemu. Eto toliko ti mogu pomoci pa probaj da se iscupas
___________________________________________________________________ Ti si meni sve, ti mi hranis pse i kad tebe neima tesko mi je
___________________________________________________________________ "Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge
i nema ljepših snova od onih što ih raða bol."
Da ga hebesh druzze uccititelju,al ja nemogu da skontam,isto k'o i Zlatan..Imam tri kljucca,prsten koji pashe u onu kutiju al mi fali josh jedan..i kaseta nema veze sa kutijom ili ja neznam da je ubacim u rupu..:)
morate naci 12 predmeta
onda morate poredati te predmete po redu
pa onda pogledati film , i na kraju filma ima jedan krst
kad zavrsi film klikni tu gdje je bio krst
i onda moras otvoriti sef
ps. pogledaj dobro onaj URL
najbolje je vidi sta google kaze za onaj URL
i onda dobijes sarafciger i to je to
___________________________________________________________________ Signatur wird geladen ... ... bitte warten !
ok znas ona treca soba, sa onim lafo mostom ili sta je vec, sto se digne
nikako da skontam sta da radim sa one tri ploce ispod njega sto idu....
Moras prvo skontati kako da "uhvatish" onu glavu..hehe..i kako poredati one plocce ispod..
e jebi ga nemogu da safatam onu glavu nikako, skino sam one tri table sa zida, al ne znam u kojem redosljedu da ih stavim dole i kako da ih nastelim da se onaj dzavo spusti i otvori
sto se tice one prve, nju sam skonto i zavrsio....
a ferrari buraz nasmijala me ona sa kljucem.....kad sam doso do 2% nikad potrefiti
___________________________________________________________________ GO LEAFS GO!! GO LEAFS GO!! GO LEAFS GO!!
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."