Register Kalendar Lista Forumasa Administratori i Moderatori Pretraga Foruma Pitanja i Odgovori Forum
Moforaja » ZABAVA » SPORT » Zene i sport!!! » Vozdra Gost [Sezame otvori se|Registruj se]
Zadnja Poruka | Prva Neprocitana Poruka Print Page | Preporuci Prijatelju | Dodaj Temu u Favorites
Postavi novu temu Odgovori
Autor
Odgovor/Poruka « Prethodna Tema | Slijedeca Tema »
refleksija refleksija is a Female
moforaja

Poruka: 3364

Zene i sport!!! Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

E hajmo...lagano....

vidim ja sta vidim...nigdje zena na ovim temama....nije moguce da niko od zena ne prati sport....ja priznajem...fudbal ne pratim....rijetko kad...ako mi igramo pratim...znam pravila igre i pokojeg igraca iz ovih evropskih klubova....spance volem....i volim arsenal gledat.....

od drugih sportova box, k-1 mi je zakon...anw sve vezano za marisanje....to redovno pratim....i tenis....

ostale zene 01.gif 14.gif

javite se

P.S. Muski nemojte me "cerat" odavde 35.gif

Crkvena zvona i ezan se sve jace cuju da bi nadglasali kurlanje praznih stomaka!

10-14-2011 13:07 refleksija is offline Pregledaj poruke od refleksija Dodaj refleksija u listu prijatelja
    pasha pasha is a Male
    Super Moderator

Poruka: 9498

Odgovori i Citiraj         Odgovori Prijavi Moderatoru Idi na vrh Stranice

http://www.youtube.com/watch?v=CM5mFH3_Qhs&feature=related

evo sporta za vas 10.gif

neki naprave radost gdje god odu, neki kad god odu.
    Oscar Wilde

10-14-2011 17:14 pasha is offline Posalji Email za pasha Pregledaj poruke od pasha Dodaj pasha u listu prijatelja
    refleksija refleksija is a Female
    moforaja

Poruka: 3364
    pokretac teme Thread Started by refleksija

hahahahah ma daj.....ovo je za peMzice....

haj ti pasa na kuglanje 35.gif

Crkvena zvona i ezan se sve jace cuju da bi nadglasali kurlanje praznih stomaka!

10-14-2011 17:19 refleksija is offline Pregledaj poruke od refleksija Dodaj refleksija u listu prijatelja
      pasha pasha is a Male
      Super Moderator

Poruka: 9498

ko ce onu kuglu dizati
      tavla i bilijar u iznimnim prilikama 13.gif

neki naprave radost gdje god odu, neki kad god odu.
      Oscar Wilde

10-14-2011 17:30 pasha is offline Posalji Email za pasha Pregledaj poruke od pasha Dodaj pasha u listu prijatelja
      cheri cheri is a Female
      moder u peMziji

Poruka: 3810

Pratila sam wrestling kad je sin bio manji 13.gif 13.gif on plakao kad je umro Eddie Guerrero, pa i ja s njim plakala..

Inaèe, volim fudbal, navikla s mužem....i pratim, koliko-toliko.

To marisanje ne volim, box i ostalo, to sam gledala dok je bio živ Muhamed Ali..... i ne više.

Ovo što je Paša postavio, ja, recimo, volim gledati, kao i još neke sportove, ali ne pratim ništa od toga stalno, nego ono, kad naleti možda pogledam.

10-14-2011 18:21 cheri is offline Posalji email za cheri Pregledaj poruke od cheri Dodaj cheri u listu prijatelja
      cheri cheri is a Female
      moder u peMziji

Poruka: 3810

Èuj dok je bio živ 13.gif 13.gif 13.gif 13.gif

Edit:dok je boksao..

10-14-2011 18:24 cheri is offline Posalji email za cheri Pregledaj poruke od cheri Dodaj cheri u listu prijatelja
      nove poruke | aktuelne teme | forum
      Postavi novu temu Odgovori
      Go to:
      preveo sa engleskog: T&T   contact: admin@moforaja.com