|
skupljaju se svatovi u mladoženje, onda idu po mladu, tamo se kite i malo fešta, poslije toga sa okiæenim autima se ide na vjenèanje( kako ko i gdje) poslije vjenèanja se ide u mladoženje, od mladoženje se krene jedan krug po gradu i onda u restoran gdje je dogovoreno.Posalije mjesec dana mlada i mladoženja svak na svoju stranu, ubi ih dostava.
manje ,više sve ti je kao prije, osim broja svatova, sad se zovu znani i ne znani, takmièenje ko æe više svatova imati., ko æe više jabuke sakupiti.
|
|
08-22-2012 10:56 |
|
GARAVUSA 
Misiica ljeta 07

Poruka: 8664
 |
|
Svaka svadba haman pa ista , barem ovo sto sam ja bila u Mo.
Ako si blizak darujes malo tezu kovertu, ako si raja , bacis na kicenje,bombone ja nezaobilazim.
Obozavam kad se trubi do maticara i nazad , pa ono iz auta zafrljacis djeci bombone
Mi to odradili kako smo nas dvoje htjeli, planirali festu sa mladjom rajom bez vele tetka i strina koje ce prepricati i sto jest i sto se nije desilo taj dan.
Nama bilo fino , cesto pogledam dvd i vidim da je i ljudima oko nas bilo super.
Volim obicaje ali u granici normale.
Mi smo radi sege imali kupovinu mlade , prodata za 10 km , svi svatovi bili nasmijani , moja i njegova familija u isto vrijeme usli u salu.

08-22-2012 22:31 |
|
tulpe 
wicked

Poruka: 3040
 |
|
Ma ja kolko se sjeæam da je uvjek dobar dio kolaca ako ne i sve išlo onima koji kite
istina da se bacalo nešto simbolièno dok se sad izgleda baca minimalno 50 KM-ova
Ne, ide mladencima. A i danas je simbolicno samo 20-30 KM to je na cvijet, a tek kasnije je prilika darovati mladence onda. To mi je najljepse, i svi ti rituali, bacanje bombona kad se ide po mladu, kolone, kicenja, kocije, auta neprestano sviraju.. ja inace volim party. Ali to mi je bas posebno. Ljetos sam bila na jednom perfektnom vjencanju, samo ja nisam sijala bila sam preumorna. Tek doputovala i vrucine, ali lijepo
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane tulpe dana 08-22-2012 u 23:02.
|
|
08-22-2012 23:00 |
|
|
|
 |
|