___________________________________________________________________ - Ovdje u Mostaru i u vrletima suncane Hercegovine,oduvijek su se radjali stasiti i kršni momci,pa je njihov put do košarkaša bio i brži I lakši.
broj ispravljanja poruke: 1, zadnji put od strane zalik13 dana 10-07-2010 u 15:15.
Kaže '' nisam znao da je Mostar ovako lijep u Septembru - uvijek bi dolazio na ljeto - kad je pauza, ali eto kaže imam vremena da se nagledam i nauživam''
Ja vjerujem i da hoæeš dragi Mara.....
___________________________________________________________________ Koliko god je rijetka istiska ljubav, još je mnogo rjeðe istinsko prijateljstvo !!!
___________________________________________________________________ "... Zbog èega primatima nikada ne iskljuèuju elektriku, oni u principu i onako rijetko èitaju
a i to što èitaju - krive stvari èitaju, pa zašto im onda ne iskljuèuju elektriku..."
Kaže '' nisam znao da je Mostar ovako lijep u Septembru - uvijek bi dolazio na ljeto - kad je pauza, ali eto kaže imam vremena da se nagledam i nauživam''
___________________________________________________________________ Prestani brinuti o tome ko te ne voli
ko ima vise ili ko sta radi.
Umjesto toga pocni cijeniti odnose sa onima koji te vole.
___________________________________________________________________ Koliko god je rijetka istiska ljubav, još je mnogo rjeðe istinsko prijateljstvo !!!
___________________________________________________________________ - Ovdje u Mostaru i u vrletima suncane Hercegovine,oduvijek su se radjali stasiti i kršni momci,pa je njihov put do košarkaša bio i brži I lakši.