avenue-gang 
trudim se

Poruka: 174
 |
|
usha putove jedan nekulturni , govno jedno cetnicko! umjesto da se tvoja ( a i moja) nacija ponosi divcem, novakom djokovicem, vidicem ili karadjordjem, carom lazarom i slicnima - obraz se crveni od stida zbog tebe i tebi slicnih koji su bili prije tebe na tom istom mjestu "predsjednika RS"
fuj, marvo !!!!! sto i tebi ne nadju nesto pa te u hag strpaju pa da sa dabicem i monstrumom kaficu jutarnju ispijate i da dijelite tortu na rodjendan gotovine, ko sto su svojevremeno naser i slobo milosevic radili.
uhhhhhhhhhh kako mene ova sirovina ljudksa nervira!! nervira me sto je cetnik, to me po defaultu nervira..ali me jos vise nervira sto je sirovina ona sa dna kace, ne samo nekulturan nego i nepismen i neobrazovan!!! bilo bi me sramota da je u mojoj cetverospratnici predsjednik kucnog savjeta, a kamoli nesto vise 
___________________________________________________________________ pametni se glupiraju, glupi se prave pametni....
|
|
10-10-2011 21:31 |
|
green 
Super Moderator

Poruka: 7086
pokretac teme
 |
|
Ovaj put nije flaša u glavu... ali je u glavu!
Biæu kratak. Blagdani su, ali moram Ti reæi, nesretni Milorade,
1. Ne diraj mi braæu muslimane !
2. Ne izazivaj ucvijeljenu majku !
3. Ne navodi narod srpski u mržnju !
4. Ne krij se iza naroda !
5. Ne krij se iza Tadiæa !
6. Ne Srbuj,kad si odsrbovan !
7. Ne krsti se, kada si odkršten !
8. Ne krij oteto iza nacionalnog !
9. Ne govori u moje ime !
10.Izvini se i pokaj se !
Vrijeme je praštanja. Imaš avion. Obleti sve koje si zamrzio, pa i one koji Te spominju u svjedoèenjima za ubistvo premijera Srbije Zorana Ðinðiæa.
Trkni do porodice Karadžiæ, pa joj se izvini za sve sto si Radovanu uradio, a Ti postao još gori od njega. Sreæa, pa oružja nemaš i ne znaš da ga koristiš.
Milorade, ako si Ti Srbin, ja sam Eskim!
I sramota me je što sam ikada pripadao narodu kome Ti pripadaš.
Blažo Stevoviæ
na katolièki Badnji dan 2011. godine
Trebinje

|
|
12-25-2011 14:39 |
|
chaba 
moforaja

Poruka: 2558
 |
|